Bildirim
Creative Audigy Value 7.1 Ses Kartı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
işletim sisteminiz nedir xp vista 7 -
o ses kartının özelliği hocam bnde aldım pişmanım :) -
kullandığınız sistem win xp ise ses denetimini açın sol altta gelişmiş seçeneğini seçin tiz bas ayarı çıkacak ayarı yapın ve kullanın.
ama sistewminiz win 7 ise çözüm yok saygılarımla. -
ben şuan xp de kullanıyorum
yanlış bilgilendirme olmasın bu kartta bass tiz ayarı yok bu kırpılmış versiyon
bilgisayarda onboard ses kartındaki ayarlarla bu ayarların bir ilgisi yok
xp kullanıyorsanız modlu driver ı yüklerseniz tatmin edici bir ses alabilirsiniz
ben daha önce 2-3 kez orjinal eski driver ı yükledim denemek için bir daha eski driver ın yüzüne bakmam o kadarını söyleyim yani -
haklısınız ben orijinal driver cd sinden yüklemiştim. -
benım eskı pc mde de vardı 7.1 ses kartı ayrıca WİN 7 kullanıyordum yalnız modlu surucu drıverı kullanıyordum.
orıgınal drıverını kaldırıp modlu drıverı kullanırsanız. sesın değiştiğini görüceksiniz.
ayrıca kırpılmış versiyon falan yok. ben X-fi modlu kullanıyordum crystal ayarları yapabılıyordum. çok güzel bi kart o/b dan ıyıdır.
kolay gelsın -
arkadaşım value versiyonu kırpılmış versiyondur bu ses kartında bass tiz ayarı yok tabi siz başka ses kartı kullanmadığınız için bu eksikliği hissetmemiş olabilirsiniz -
value yu modlu driver ile x-fi olarak kullanırsın ben öyle kullanmıştım dijiitalden dekodere felanda bağlamıştım hatta
forumda konusu da var -
Yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar geri iade ettim. -
bendede bu karttan var bas ve tizle ilgili sıkıntım yok ama bende şöyle bir sorun var altec lansing ses sistemim var ve şarkılarda müzik yavaşlıyor sesin yürütme hızı sanki 1.0 dan 0.75 e düşmüş gibi oluyor anlık. w7 kullanıyorum ve aldığıma pişmanım bu kartı. z506 gelince bakacağım birde ondada öyle olursa bi x-fi kart almanın yolu göründü bize..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X