Creative Audigy Value 7.1 24bit ses kartımın kutusundan 2 driver cd'si çıktı. 1.cisi'nde driver var ama araç çubuğu yok. Diğerinde ise hem driver hemde araç çubuğu var fakat kurulum yaparken mavi ekran sorunu alıyorum. Windows XP'de denedim sorunsuz yüklüyor ama Windows 7'de mavi ekran sorunu veriyor. Sorunun ramlerden olabileceğini veya diğer bileşenlerden olabileceğini düşündüm gerekli ram sökme diğer slotlara takma ve diğer işlemlerin hepsini yaptım fakat sonuç yine değişmediç. Zira tam 4 kez Xp ve Win7 kurdum denedim. Yine aynı yine aynı.
Güvenli mod'da araç çubuklu driver'ı yüklemeyi denedim. Tam sevindim yükledim derken taki Güvenli Mod'dan güvenlice çıkıp Windows 7'yi normal şekilde başlatana kadar. Yine mavi ekran sorunu. Bu sefer sistemi geri yükle yapmadan windows açılmadı bile. Aslında driver sorunsuz fakat araç çubukları yok. Yani Eq ve diğer ayarları yapamıyorum. Bu ayarlar olmadan da ses kartından tam verim alınamıyor.
Ne yapacağım açıkçası şaşırdım. Yardımlarınızı bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: xxpenguenxx
Creative Audigy Value 7.1 24bit ses kartımın kutusundan 2 driver cd'si çıktı. 1.cisi'nde driver var ama araç çubuğu yok. Diğerinde ise hem driver hemde araç çubuğu var fakat kurulum yaparken mavi ekran sorunu alıyorum. Windows XP'de denedim sorunsuz yüklüyor ama Windows 7'de mavi ekran sorunu veriyor. Sorunun ramlerden olabileceğini veya diğer bileşenlerden olabileceğini düşündüm gerekli ram sökme diğer slotlara takma ve diğer işlemlerin hepsini yaptım fakat sonuç yine değişmediç. Zira tam 4 kez Xp ve Win7 kurdum denedim. Yine aynı yine aynı.
Güvenli mod'da araç çubuklu driver'ı yüklemeyi denedim. Tam sevindim yükledim derken taki Güvenli Mod'dan güvenlice çıkıp Windows 7'yi normal şekilde başlatana kadar. Yine mavi ekran sorunu. Bu sefer sistemi geri yükle yapmadan windows açılmadı bile. Aslında driver sorunsuz fakat araç çubukları yok. Yani Eq ve diğer ayarları yapamıyorum. Bu ayarlar olmadan da ses kartından tam verim alınamıyor.
aynı sıkıntı bende de vardı tb den aldım win7 desteği var yazıyordu çalışmadı geri gönderdim ,para iadesi veyahut daha iyi bir şey alacağım üstüne ekleyip
quote:
Orijinalden alıntı: xxpenguenxx
kendi sitesinden windows 7 sürücülerini indirmeniz gerekli aynı kartı bende kullandım windows 7 de sorunsuz çalışıyor
en allta windows 7 seçip gerekli sürücü indirip artık 32 bit yada 64 bit olanı seçip indirip kullanabilirsiniz
Sürücü - Driver sorunu yok. Sorun araç çubuklu driver 'da. Sanırım modlu driver'de deniliyor buna. Araç çubuklu Audigy Win7 driver Creative'nin kendi sitesinde yok. Sitesindeki tüm driver'ları denedim olmuyor. Normal driver'lar ile de EQ ve diğer ayarlar yapılamıyor. Böyle oluncada ses kartından verim alamıyorum. Sanırım bir çözümü, yöntemi yok gibi ve sanırım artık Creative almamak gerekiyor .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme