Şimdi Ara

Creative Audigy Value SE (SB0570) 7.1 24 Bit Ses Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar.. Selamlar.. Benim de bir sorunum var..
    Öncelikle sayfaların çoğuna göz attım.. Ancak net bir kanıya varamadım..
    Net cevaplar verildiyse ve gözümden kaçtıysa özür dilerim..
    Öncelikle sistem bilgilerimi vereyim..

İşletim Sistemim: Vista SP2 32 Bit Türkçe
    Ses Kartım: Creative Audigy Se Value 7.1 (24 Bit) SB0570
    Ses Sitemim Creative İnspire T6100

İki gün önce işletim sistemi olarak XP'den Visya'ya geçtim..
    Ancak geçtiğime geçeceğime pişman oldum..
    Tüm ayarları yaptığım halde winamp, media player gibi programlarda sadece 2 hoparlör ve subwoofer'den ses geliyor..
    Oysa ki sınama yaptığımda tüm hoparlörlerden ses geliyor.. Çok ilginç gerçekten..
    Orijinal driverini kurdum olmadı.. Üzerine başka driverler denedim yine olmadı..
    Daniel_K'nın torrentten komple CD'sini (705 MB) indirip kurdum, yine olmadı..
    Ses kartımdan Vista altında tam verim almam için ne yüklemem lazım?
    Ve bunları hangi sırayla yapmam lazım.. Zaten indirdiğim çoğu driverin de uygun olmadığını söylüyor Vista..
    İki gündür aramadığım yer kalmadı.. Gözlerim kan çanağına döndü adeta..
    En çok yorumu bu sitede buldum ancak oku oku artık bunaldım..
    XP'de hiçbir sorunum yoktu.. Çözüm bulamazsam maalesef XP'ye geri dönmek zorunda kalacağım..
    Yardımcı olabilecek herkese teşekkür ederim.. Acil cevap bekliyorum.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emutlu -- 2 Haziran 2009; 0:17:52 >

• CMSS kapalı olmasın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 2 Haziran 2009; 1:06:46 >
  • Bende böyle bir menü yok.. XP'de bu ayarlar vardı..
    Ya da bu yazılımı nereden yükleyebilirim.. Aradığım ayarlar bunlar çünkü..
    XP de de bu ayarlardan Stereo'yu işaretleyip 5+1 den ses alabiliyordum..
    Ya da siz hangi ses kartını kullanıyorsunuz? Audigy Se mi?
    Sanırım sorunumu çözeceksiniz.. :))
  • istersen bu konudaki modu yap :http://forum.donanimhaber.com/m_25677184/tm.htm
    faydasını görürsün,
    ancak öncelikle sürücülerini ve ilgili yazılımları güzelce kaldırman lazım.
    bu konuda kaldırma yöntemi var :http://forum.donanimhaber.com/m_32032047/tm.htm

quote:

Sanırım sorunumu çözeceksiniz.. :))

Sanırım sorunu çözme ihtimalim düşük çünki benim kart seninkinden farklı.
    O ayar görüldüğü üzere var. Yalnız ben ben kapalı tutuyorum. müzik stero dinlenir diye.

• Paylaşan Vista'da denememiş maalesef.. Sorun da bu zaten.. :)
    Ben bakacağım.. Konunun sonuna da yazmıştım.. Cevap veren biri bulunur elbet.. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emutlu -- 2 Haziran 2009; 2:26:05 >
  • ''keleminabi'nin verdiği linkteki mod sürücüyü kurarsan hiçbir sorunun kalmaz. Yanlız yüklediğin herşeyi temizce kaldırman lazım. XP veya 32-64bit vistada çok güzel bi şekilde kartı kullanırsın. Başka bişey yapmanıza gerek yok.
  • Hallettim arkadaşlar.. Kurulmamasının sebebi bir önceki driverin sağlıklı kaldırılamaması imiş..
    XP deki ses kalitesini alamıyorum ancak hoparlörlerden ses geliyor.. Artık ses kalitesi için de başka bir şeyler düşüneceğiz
  • ya lanet bende böyle bir menü yok diyerekten bu menüyü indirdim kurdum fakat cmss 3d ayarları falan yok bu seferde şöle bi menü var

kartım sb0570 lütfen yardım bundan önceki eski sürümde böle bi sorun yoktu cmss 3d ayarlarım mevcuttu bunu kaldırıp onu kuriim diorum kaldırıp eski sürümü kurarken 'setup is unable to detect a supported product on your system' hatasını alıyorum lütfen yardımmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrlaz -- 11 Temmuz 2010; 11:52:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.