Şimdi Ara

creative decoder DDTS-100 hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam. arkadaşlar ben 7 ay önce creative inspire 7700 hop.seti aldım. 1 ay sonrada vestel diwx dvd aldım. Ama birbirine bağlayamadım. Bende 2 adet birleştirici soket aldım. Fakat istediğim sesi alamadım. 2 hafta önce dvd yi sattım. int.karıştırırken creative decoderi buldum. Anladığıma göre hop. dvd ye bağlamam için bu gerekiyormuş fakat fiyatı 250 ytl. şimdi ben bi decoder bi dvd mi alayım yoksa biraz para biriktirip 7+1 creative ses kartlı bir pc mi ayarlayayım. 2.el decoderı olupta satan varsada bi zahmet haber versin. tabi creative ddts 100 olacak.

• t7700 multimedya bir settir. dvd player ile verdiği performansı bilmiyorum ama creative ses kartı ( audigy2 zs ) ile olan performansının çok yüksek olduğuna eminim. ( özellikle tiz konusunda ). senin asıl düşünmen gereken setin kullanım alanı. salona kurmak istiyorsan decoder alsan daha iyi olur. ama bilgisayara bağlıyacaksan üst model bir ses kartı çok iyi iş görecektir. sonucta çok güçlü bir set değil ancak yakınında durursan iyi verim alırsın.
  • sağol binbaşım. birde şunu sorayım şimdi tekrar dvd vd decoder alsam nerden baksan 350-400 ytl masrafa girecem. bunun yerine pc mi alayım. Birde bu hop.boşunamı almışım bir işe yaramazmı decoderi falan taksam
  • ama sen önce kullanım alanını belirlemen gerekir. seti salona kurup tv ye mi bağlıyacaksın yoksa odana pc kurupmu çalıştıracaksın. ddts elbet işe yarar ve işini çok iyi görür. wolverine in incelemesini okumanı öneririm. dvd playerda da decoder var ve dts dolby digital 5.1 bu kodları çözer ddts senin iki ve daha fazla farklı kaynağı aynı anda bağlamana yarar. salona t7700 yetmez bence. daha küçük mekana kursan daha iyi olur. o zmn iyi bir hoparlör konumlandırmasıyla iyi verim alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.