Şimdi Ara

[SATILDI] Creative MegaWorks THX 550 5.1 Analog Ses Sistemi - 500 Watt RMS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
2
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Creative Cambridge SoundWorks MegaWorks THX 550

İlk sahibi olduğum ve uzun zamandır sorunsuz olarak kullandığım THX onaylı hoparlörleri, bilgisayarı dağıttığım ve artık ihtiyacım kalmadığı için satıyorum. Son olarak Sound Blaster Zx ile keyifli bir şekilde kullanıyordum. Öncesinde X-Fi Fatality, Audigy 2 ZS vb. farklı kaliteli kartlarla da keyifle kullandım.

Cihazın herhangi bir sorunu veya kusuru yok, hiç tamir görmedi, değişeni olmadı. Seste çatlama patlama veya cızırtı vs. yok. Hoparlörlerde fiziksel bir kusur yok. Söylemeye gerek yok belki, ancak oldukça güçlü ses çıkışı var. Kaliteli bir ses kartı ile oyun, müzik veya film çok keyifli oluyor..

Hoparlörlerle birlikte kullandığım Sound Blaster Zx ses kartı da satıştadır (ikisini beraber daha uygun fiyata verebilirim), ilgilenirseniz:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=107131122

Zamanında arka hoparlörler için Jazz JS-F500 gri renkli 2 adet ayak satın almıştım, bunları da vereceğim. Yükseklik ayarı vs. var.

Gerçek resimleri kısa süre içerisinde yükleyeceğim. Ürün çok temiz durumda olduğu için şimdilik temsili resimleri yükledim (sağdan soldan araklanmıştır)

[SATILDI] Creative MegaWorks THX 550 5.1 Analog Ses Sistemi - 500 Watt RMS  [SATILDI] Creative MegaWorks THX 550 5.1 Analog Ses Sistemi - 500 Watt RMS  [SATILDI] Creative MegaWorks THX 550 5.1 Analog Ses Sistemi - 500 Watt RMS

[SATILDI] Creative MegaWorks THX 550 5.1 Analog Ses Sistemi - 500 Watt RMS  [SATILDI] Creative MegaWorks THX 550 5.1 Analog Ses Sistemi - 500 Watt RMS  [SATILDI] Creative MegaWorks THX 550 5.1 Analog Ses Sistemi - 500 Watt RMS

[SATILDI] Creative MegaWorks THX 550 5.1 Analog Ses Sistemi - 500 Watt RMS  [SATILDI] Creative MegaWorks THX 550 5.1 Analog Ses Sistemi - 500 Watt RMS

Hoparlör Tipi: 5+1 Analog
    İdeal Uygulamalar: Pc oyunları , Ev Sineması , Müzik
    Güç ( RMS ) Toplam: 500W RMS, Ön/Arka/Merkez: 70W RMS /ch (5ch) ,Subwoofer:150W RMS
    Frekans aralığı: 25Hz - 20KHz
    SNR oranı: 99dB
    Kulaklık Desteği: Var
    AUX Girişi: Var
    Uzaktan Kumanda: Kablolu
    Merkez Kanal Ses Kontrolü: Var
    Arka Ses Kontrol: Var
    Bas Kontrol: Var
    Tiz Kontrol: Var
    THX sertifikası *High Powered BASH Amplifier *6 kanal analog çıkışlı herhangi bir DVD-player`a bağlanabilme

5 adet uydu, 1 adet subwoofer, 1 kablolu kumanda, hoparlör kabloları (uydu, woofer ve 3.5mm jackler), hoparlörlerin orjinal ayakları ve Jazz JS-F500 yükseklik ayarlı 2 adet arka ayak şeklinde teslim edilecektir.

İstediğim fiyat SATILDI TL. Takas yoktur.

İstanbul'da Kartal / Kadıköy / Altunizade çevresinde elden teslim edilebilir. Boyut ve ağırlık göz önüne alındığında, araçlı olmanızı tavsiye ederim, veya yakınsanız araçla getirebilirim. Kargo yapmayı düşünmüyorum, hem ağır hem de paketlemesi zor bir ürün.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YASHUKAWA -- 6 Temmuz 2015; 21:06:30 >

• Hayırlı satışlar. Kaliteli iyi bi ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayjkartal

Hayırlı satışlar. Kaliteli iyi bi ürün

Teşekkürler hocam, insan satmaya kıyamıyor ama ne yaparsın.
  • Uydularda tweeter var mı? Tiz Performansı nasıl acaba? Z906 gibi tiz özürlü bir sistem mi yoksa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m@trix kullanıcısına yanıt
    Uydularda tek hoparlör var, tabi iyi ses kartları ile kullandığım için, doğru ekolayzır ayarları ile istediğim gibi ses alabiliyordum. Tabi daha iyisini kullanmadığım için bana iyi geliyor olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.