Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

CREATIVE EP-630 kulaklık 44 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bu linkini vereceğim sitede CREATIVE EP-630 44 tl ye satılmakta, bu siteye ne kadar güvenebiliriz, burdan alışveriş yapan varmı acaba, ben kendilerini aradım sordum, garantili ürün sattıklarını söylediler.

http://www.indirimshop.com/pinfo.asp?pid=572&ref=akakce&v=0.97.7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manuel -- 28 Mart 2009; 20:30:53 >

• güzel fiyat bu site yeni açıldı hatta yöneticisi de forumda sitelerine üye olan her 10 kişiden birine el feneri yolladılar tanıtım manasında,sorun çıkmaz diye düşünüyorum...
  • bu kulaklık neden bu kadar yükseldi fiyatı yaa teknosada 60 küsür ben 6 ay önce 30 liraya almıştım
  • mustyy, bu kukalık şu an teknosa da 99 YTl, o yüzden kafam karıştı, biri 99 YTL ye satarken burası nasıl 44 YTL ye satıyor. amazon.com da bile 34 dolar.
  • ürün sahte olabilir ama şansını denemek isteyenlere birebir
  • Ben aldım ama made in china çıktı. Bu orjinalmi olur?
  • Sennheiser ve tüm markalar üretimlerini çinde yapıyor bu kalitesiz olduğu anlamına gelmez.Fabrikası çinde olması ayrı çin malı ayrı.Çin de yapılmıştır ayrı çin malı ayrı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manuel

mustyy, bu kukalık şu an teknosa da 99 YTl, o yüzden kafam karıştı, biri 99 YTL ye satarken burası nasıl 44 YTL ye satıyor. amazon.com da bile 34 dolar.

karıştırmışım vatanda 60 lira bana kalırsa git vatan dan al 15 lira için kafan raat olur hemde düşünmessin orjinal flan
  • Fukul, made in china yazması sahte olacağı anlamına gelmez, aldığın kulaklığın ses kalitesinde herhangi bir sorun varmı, yoksa mustyy dinleyip, birkaç kuruş daha fazla verip başka yerden alıcam, kafam rahat etsin. ama bu orjinalse neden bunu almıyayım diyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musty578

bu kulaklık neden bu kadar yükseldi fiyatı yaa teknosada 60 küsür ben 6 ay önce 30 liraya almıştım

dolardan dolayı olabilirmi ben 45 e almıştım hizlial.com dan
  • bence o tür sitelere fazla güvenmesen iyi edersin[:o
  • ben mp4 aldım bunda bi türlü video oynatamıyorum ne yapmam lazım
  • mp4 ün bu başlıkla ne alakası var?
  • Konu yanlış yerde ama açıklayalım.İstediğin videoyu media playerının desteklediği formata bir video converter aracılığı ile çevir sonra playerında ilgili video alanına at.Program total converter ya da media playerının yanında gelen program olabilir.Ses kalitesini ve video çözünürlüğünü kendin ayarlayarak boyut ve kaliteyi istediğin şekilde şekillendirebilirsin.Tavsiyem 128 k bit altı ses kullanmaman videolarında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.