Şimdi Ara

Creative extreme gamer aldım ayar önerebilirmisiniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 gün önce sonunda 1 ay önce alduğım microlab fc861 ile creative extreme gameri birleştirdim ama bir iki ufak sorum var ( sorunum değil )

basslarda artış oldu burası güzel , sesler net burasıda tmm ama onboarda göre ses gücü pek artmadı nedense ama aynı sistemi dvd player a bağlayınca neredeyse %100 lük bi ses gücü artışı oluyo nedenini anlayamadım ( bilen varsa cevaplasın ) sorun buda değil zaten ses yetiyo...

ama bu karta ince ayar çekip çok daha kaliteli esler aldığını söyleyen arkadaşlar olmuş ben bitek 24crystalizeri açtım bass ve tiz leri % 60 master volume % 85 yaptım bunda başka eax var ama sadece yankı verio gibi geldi dahada kaliteli müzik dinleyebilmek için kurcalaya bileceğim bir yer varmı eq derseniz ne şekilde ayarlamam lazım ?

ama oyunlarda % 500 memnunum oyunlar çoştu senelerin oyunu counter bile oynarken ses efektlerinden başım dönüyo...

ama müzik için biraz yardımcı olursanız sevinirim

• Aslında ayarlar kişiseldir, genel anlamda şu ayarlar güzeldir denemez. Crystalizer özelliğini kendine göre ayarlara, basslar yetersizse arttırabilirsin, tizler de aynı şekilde. THX consolda "Enable Bass Boost" yapmanı tavsiye etmem. SVM kapalı, surround özelliği ise açık olabilir. Bunun dışında bunları hem Entertainment modunda hem de Game modunda deneyebilirsin.
  • Acaba Entertaiment modda mı dinliyorsunuz. Müzik dinlerken mutlaka entertaimentte dinlemelisiniz. Modları creative console launcherde sol alt köşede ayarlayabilirsiniz. Yine console launcherde bass ve tiz ayarları yeri var açılışta ben bunları %60 yapıyorum. Sen zevkine göre artırıp eksiltebilirsin. EAX efecklerden theatere getirmeni tavsiye ederim. X-FI cmss 3D ayarları en önemli ayar yeri bence Stereo suurounda getirip oranı %50 yap.X-Fİ cristalzeri e mutlaka enable etmelisin ve oranını ayarlamalısın ben %60-%70 arası kullanıyorum. Ayrıca ses denetimlerinden sesin sonuna kadar açık olduğundan emin ol. Ok Ayrıca güncel sürücüleri unutmayalım. İyi eğlenceler gamer süper karttır. Gamerla ilgili çok detaylı bilgi için aşağıdaki linke bakabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_18474517/tm.htm

• bu ayarlar bendede yapılı eax hariç ben beğenmedim eax lı sesi ama bu arkadaşlar ince ayrıntı derken bunlarımı kastediyor ? bi de ses kartımın sürümü 2.9.2 ( cd den yüklediğim sürüm ) otomatik sürücü ara yazısına tıkladım 2.9.2 için 169 mb lik bi mevla çıakrdı karşıma ama her yerde 2.9.2 yadığı için 16mb olmadan iptal etim (sanırım aynı sürücüyü indiriyodu daha güzel ses için ne yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufAkce -- 8 Eylül 2008; 3:43:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.