Şimdi Ara

CREATİVE GİGAWORKS T-20 & T-40 KULLANICILARI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
4.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeathFor81

creative genel olarak logitechden başarılı sistemler üretiyor ama forumda bi logitech sevdası var anlamadım

Neyi anlamadın
    Anlamak için yorumda bulunan arkadaslarin hangi cihazları kullandığı imzaların da yazıyor okursanız ve araştırır sanız anlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 1 Aralık 2014; 16:15:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Orijinalden alıntı: DeathFor81

creative genel olarak logitechden başarılı sistemler üretiyor ama forumda bi logitech sevdası var anlamadım

Neyi anlamadın
    Anlamak için yorumda bulunan arkadaslarin hangi cihazları kullandığı imzaların da yazıyor okursanız ve araştırır sanız anlarsınız

forumdaki deneyimli hifi kullanana arkadaşlar zaten çöp olduğunu söylüyor logitechin özellikle hifi konularını takip ediyorum. Logitech kullanan kesim belli. ben logitechin üst ve düşük seviye ürünlerinide dinledim hiçbir özellliğini görmedim.(duymadım)aynı segmentte creative ile kıyaslanırsa creative çok daha başarılı. örneğin bendeki t3300 kuzenimdeki z323. çouk bile şaşırdı bize gelip dinlediğinde. yada creative t3 & logitech z623. creative neredeyse yarı fiyatı olmasına rağmen bariz daha üstün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 1 Aralık 2014; 16:27:42 >

• Arkadaşlar sses sistemi alacağım ama kararsız kaldım.amacım sesleri güzel şekilde alabilmek. Müzikle uğraştığım için kulağım hassas. Sizce t3 mü yoksa t40 mı alayım lütfen cevap verin..esenlikler.

• T3 alırsam çok mu boğuk bass alırım acaba..t40ta daha mı net sesler?.. Şimdiden teşekkürler..

• kemal132002 K kullanıcısına yanıt
    Hic karşılaştırma bile :)

T40 temiz Berrak

• Basları da yeterli o zaman dostum. Zaten ben aşırı bas istemiyorum. Tok bir bass olsun yeterli. T20 ile t40 arasında çok fark var mı peki..

Var

• T40 o zaman. T3 ile arasında yüz tl fark var ama ben t40 almaya karar verdim. Umarım güçsüz çıkmaz. Teşekkürler.

Çok bi bass bekleme sub yok sistem de ama stereo için iyi

• Dostum peki Maximum 500 tlye farklı alternatif ne olabilir..t3 ün sesi berrak değil mi ki..çok mu kötü..Başını ağrıttım kusura bakma :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal132002 -- 9 Aralık 2014; 10:51:36 >
  • Merhaba arkadaşlar.

Bende T20 yi almayı düşünüyorum fakat ses kartım çok basit bir şey (40 liralık). Acaba bu speaker ile 20-25 liralık speaker'lar arasında fark hissedebilir miyim bendeki mevcut ses kartıyla? Eğer pek fazla fark etmezse almayacağım, yardımcı olur musunuz?
  • ozan301 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam hissedersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: des_955

Merhaba hocam hissedersiniz

Merhabalar

Cevabınız için teşekkür ederim.
    T20 t40 iyidir her turlu fark eder etmez se alırsınız ikinci el bürde ses kartı keyfinize keyf katarsınız

• Bende dun devasa 5.1 i ve avr yi devredisi birakip t20 yi taktim. Ozlemisim Stereo en guzeli aslinda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

T20 t40 iyidir her turlu fark eder etmez se alırsınız ikinci el bürde ses kartı keyfinize keyf katarsınız

Aslında t20 veya t40 almamaya karar verdim. 2-3 ay kadar sonra LOGITECH Z-623 2.1, yanında da ses kartı almayı planlıyorum. Benim yaklaşık iki seneye gerçekleştireceğim planım şuydu aslında: Başta t20 sonra LOGITECH Z-623 tarzı bir şey daha sonra daha üst seviye bir şey. Örneğin Citronic ST-5 Mk II den iki tane almak gibi. Müzik ekipmanları konusunda bilgim yok bu yüzden bu plan biraz saçma olmuş olabilir. Amacım flac kalitesini pc de hissetmek, hifi dünyasına girmeye hiç niyetim yok, tonlarca para yığmadan çıkılmaz işin içinden :) Bu Citronic gibi aletler PC ye takılabilir mi, taksam iyi performans alabilir miyim, iyi performans için ne kadarlık ses kartı gerekir gibi konularda şöyle kısaca ve yüzeysel olarak beni bilgilendirebilir misiniz? Kafamda bir fiyat şekillenmesi açısından? Merak ettim de...

İyi günler dilerim.

Citronic alacaksanız bir de ses kartı Yada iyi Dac lazım

• Herkese Merhaba creative t-20 mi satıyorum ilgilenenler iletişime geçebilir
  • arkadaşlar bugun bende a250 2+1 creative hoporlor aldım lcd ye bağladım ses çok güzel yalnız sürekli bi patırtı geliyor onu nasıl keseriz bi arkadaş yardımcı olabilirmi??
  • T-20 satılmıştır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.