Şimdi Ara

CREATİVE GİGAWORKS T-20 & T-40 KULLANICILARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
4.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba konuyu açmamın sebebi herkesi bir arada toplamak ve bilgilerimiz paylaşmak

Geçen hafta kendime bir adet t-20 siparişi verdim ve bugün elime geçti sipariş ve kargo sürecinde sıkıntılar yaşadım neyseki ürün elime sağ salim bir şekilde ulaştı ve kurulumu yaptım şimdilik inceleme yapmayacağım sadece ilk izlenimlerimi ve fotoğraflarımı yayınlayacağım ilerleyen zamanda detaylı inceleme yapmayı düşünüyorum

İLK İZLENİMLERİM:

Ürün güzel bir kutuda geliyor içinde gerekli olan bağlantı kabloları mevcut hemen bağlantıyı yapıp dinleme yapabiliyoruz ürün şık bir tasarıma sahip ve masada gayet güzel bir duruş sergiliyor sesi ise boyundan büyük şimdilik benden bu kadar

İNCLEME KISMI :

Herkese merhaba bugün sizlere creative firmasının yapmış olduğu t-20 modelini inceleyeceğim internette incelemeleri olsada birde kendim incelemek istedim ürünü yaklaşık 2-3 haftadır kullanıyorum incelemeyi hemen yapmak istedim çünkü biraz sesinin oturmasını bekledim .
    ürün küçük bir kutuda geliyor bana kargo ile 2 kutu içinde geldi herhangi bir zarar görmemesi için zaten fotoğraflarda detayları görebilirsiniz.

KUTU İÇERİĞİ:

1 adet 20 V 1.1 Amper Adaptör açıkçası bu ürüne daha güzel bir adaptör verilebilirdi yanında gelen adaptör çok kaba ve malzeme kalitesi olarak iyi bir izlenim bırakmıyor
    1 adet sağ hoparlör 1 adet sol hoparlör
    1 adet 3.5 mm rca dönüştürücü
    1 adet 2 m 2 ucu 3.5 mm ses kablosu
    ve yeterince dökümanlar çıkıyor kutu içeriği bu kadar şimdi tasarım kısmına geçiyorum

TASARIM :

Ürün tasarımı dikkat çekici ön panelde piano black tercih edilmiş ve ışık tutulduğunda mavi simler güzel bir şekilde parlıyor piano black ne kadar güzel olsada çabuk çiziliyor ve parmak izi bırakıyor silmek gerekiyor ve ön panelde bas tiz ve volume potansları bulunuyor volume potansı 2 kademeli açılıp kapatmayı bu potans ile yapıyoruz ve çalışırken mavi ledi yanıyor şık bir görüntü oluyor potanslar ortada sabitelniyor ama oynayınca volume gibi sınırı yok buda bir eksik bana göre ben kademe kademe olmasını isterdim ve potansların hemen altında kulaklık çıkışı ve aux girişi var piano black kısmı birde üst kısımda port çıkışlarının çevrelerinde kullanılmış gayet şık olmuş ve arka kısımda bağlatı yerlerinde kullanılmış arka tarafta ise sağ hoparlör yani ana hoparlörümüz arkasında 1 adet 20 v luk adaptör girişi 1 adet ses girişi ve sol hoparlör bağlantı girişi bulunduruyor sol hoparlörde ise sadece 1 metre kablo çıkışı var sağ hoparlöre bağlamak için
    ürünün yan ve üst kısımlarında ise mat siyah hakim ürünün kasası ise plastik ama öyle basit plastiklerden değil gayet şık ve ağır bir duruşu var zaten elinize aldığınızda tok bir his uyandırıyor sürücülerinde perdesi plastikten yapılmış istediğiniz zaman çıkarıp takabiliyoruz ben genelde kapalı kullanıyorum böyle daha şık duruyor
    gelelim sürücü kısımlarına perdeyi çıkardığımızda bizi bir adet mid bas sürücüsü ve dome tweeter karşılıyor mid bas sürücüsü ise fiberglass koni kullanıyor
    tasarım kısmı bu kadar

TEKNİK ÖZELLİKLER:

Frekans aralaığı : 50 hz 20 khz
    14 watt rms kanal başı güç toplam 28 watt
    80 db sinyal gürültü oranı
    2 yollu tasarım
    ürünümüz edindiğim bilgilere göre amfi devresi texas ınstruments tarafından sağlanıyor bu firmayı çoğunluğumuz bilir kullanılan amfi modeli ise T20 - 2xTPA3001D1 araştırmalarıma göre sınıfıda d class
    gelelim sürücülere aslında bu ürünün creative ile alakası yok nedeni ise gigaworks serisini bilmeyen duymayan yoktur bu firmada cambridge audio ingiliz firmasıdır ses sistemleri üzerine çalışan bir firma t-20 nin sürücüleride o firmaya ait zaten nettede fotoğraflarda görebilirsiniz ürünün üstünde 3 inç mid-bas sürücüsü fiberglass konili ve 1 adet dome tweeter bulunuyor üst kısmında mid bas sürücüsü altında ise tweeter sürücüsü bulunuyor bu şekilde bir dizilim yapmışlar ama ben tweeterın yukarıda mid basın altta olmasını beklerdim nedeni ise tweeterların kulak seviyesinde olması gerekiyor ama şuda var arkaya doğru yatık bir tasarımı var belki bu şekilde bunu gidermek istemiş olabilirler teknik kısımda diyeceklerim bu kadar uzun olacak ses kısmına geçiyorum

SES :

ürünün sesi biraz bas ağırlıklı diyebilirim en azından benim test ettiğim cihazlarda verdiği performans öyleydi bas ve tiz potu ortadayken temiz bir ses alamadım ben tizi +2 gibi yapınca kendine geldi basıda yarıya kadar kısınca istediğim ses tonunu elde ettim diyebilirim tabi herkesin kulak zevki farklıdır ürün verdiği temiz ses ile ön plana çıkıyor ses seviyesi ise boyundan büyük diyebilirim kısaca anlatmak gerekirse en fazla yarıya kadar açabildim 20 m2 odada odayı doldurdu diyebilirim ses bozulması ise %75 ten sonra bir miktar oluyor diyebilirim

Bas:

öncede dediğim gibi biraz bas ağırlıklı çalıyor tabi ben harici bir ses kartı veya dac kullanmadım belki bundan dolayı böyle olabilir bas bazen boyundan beklenmedik işler çıkarabiliyor bazende yoğun bas içeren parçalarda boğulup yetişemiyor zaten 50 hz diye belirtilmiş mid bas karekteri hakim birde üst kısımda basları daha iyi duyabilmek için port tercih edilmiş güzelde olmuş faydası görülüyor zaten çok yüksek bas beklentisi olan kişiler bu ürünü tercih etmez ben alırkende böyle olduğunu biliyordum ona göre aldım zaten

Mid:

midler ise ne çok iyi ne çok kötü ortada seyrediyor ama bazen baslar altında ezilebiliyor

Tizler:

tizler tam tadında diyebilirim tüm detayları verebiliyor

Sahne:

parçadan parçaya değişiyor ama ensturumental parçalarda iyi iş çıkarıyor

Ürünün + ları :

Güzel tasarım
    Bas ve tiz ayarı
    Küçük boyutta olması
    Ürünün - leri :

Bas ve tiz potansının kademesiz olması

NOT: Elimden geldiğince fazla detaylara girmeden ürünü anlatmaya çalıştım gene merak ettiğiniz nokta olursa elimden geldiğince yardımcı olurum ürün fazla para harcadaman detaylı ve temiz ses almak isteyen vede fazla bütçesi olmayan kişilere hitap ediyor parasının hakkını sonuna kadar veriyor

CREATİVE GİGAWORKS T-20 & T-40 KULLANICILARI CREATİVE GİGAWORKS T-20 & T-40 KULLANICILARI CREATİVE GİGAWORKS T-20 & T-40 KULLANICILARI CREATİVE GİGAWORKS T-20 & T-40 KULLANICILARI CREATİVE GİGAWORKS T-20 & T-40 KULLANICILARI CREATİVE GİGAWORKS T-20 & T-40 KULLANICILARI CREATİVE GİGAWORKS T-20 & T-40 KULLANICILARI CREATİVE GİGAWORKS T-20 & T-40 KULLANICILARI CREATİVE GİGAWORKS T-20 & T-40 KULLANICILARI CREATİVE GİGAWORKS T-20 & T-40 KULLANICILARI CREATİVE GİGAWORKS T-20 & T-40 KULLANICILARI CREATİVE GİGAWORKS T-20 & T-40 KULLANICILARI CREATİVE GİGAWORKS T-20 & T-40 KULLANICILARI CREATİVE GİGAWORKS T-20 & T-40 KULLANICILARI CREATİVE GİGAWORKS T-20 & T-40 KULLANICILARI CREATİVE GİGAWORKS T-20 & T-40 KULLANICILARI CREATİVE GİGAWORKS T-20 & T-40 KULLANICILARI CREATİVE GİGAWORKS T-20 & T-40 KULLANICILARI CREATİVE GİGAWORKS T-20 & T-40 KULLANICILARI CREATİVE GİGAWORKS T-20 & T-40 KULLANICILARI CREATİVE GİGAWORKS T-20 & T-40 KULLANICILARI CREATİVE GİGAWORKS T-20 & T-40 KULLANICILARI CREATİVE GİGAWORKS T-20 & T-40 KULLANICILARI CREATİVE GİGAWORKS T-20 & T-40 KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi des_955 -- 10 Eylül 2014; 17:15:54 >

• Dostum gule gule kullan çok hos cihaz ben keyif le kullanıyorum ofiste valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam teşekkür ederim ürünü gelince daha çok beğendim valla keyifle kullanıyorum
  • Selamünaleyküm Emre,
    Hayırlı olsun. Dinlemeyi hep istemişimdir. Hatta iki kez alıyordum da nasip olmadı.Bir türlü teşhirde görüp de dinleyemedim.

• ***radyo*** * kullanıcısına yanıt
    Aleykümselam hocam
    teşekkür ederim ben 1 sefer media markta teşhirde gördüm dinledim ondan beri aklımdaydı bir yer sorunum iyice arttı bende 1 adet aldım :) yakında bir kaç test videosu yayınlayacağım gerçeği gibi olmaz ama en azından nasıl olduğu hakkında fikir verebilir
  • Merakla bekliyorum...
  • hayırlı olsun keyifli dinletiler bunda sub yok değilmi yani 1+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    merhaba abi teşekkür ederim subwoofer yok 1+1 bana yetiyor
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.... takipdeyim

@des_955
  • meteor0636 kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam teşekkür ederim yakın zamanda inceleme ve videolar yayınlanacaktır
    Merhaba iyi bir inceleme geleceğinden şüphe yok tabiki beklemedeyiz şuan....birde sanalmarketimde Creative Gigaworks T20 :187 tl ----Creative Gigaworks T40 :287 tl görebildiğim en ucuz fiyat...İncelemende t40 tercih edip cebinden 100 tl kaybeden bir kullanıcının karşılığında neler kazanacağına da değinirsen tercih kısmında memnun oluruz....

@des_955
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteor0636

Merhaba iyi bir inceleme geleceğinden şüphe yok tabiki beklemedeyiz şuan....birde sanalmarketimde Creative Gigaworks T20 :187 tl ----Creative Gigaworks T40 :287 tl görebildiğim en ucuz fiyat...İncelemende t40 tercih edip cebinden 100 tl kaybeden bir kullanıcının karşılığında neler kazanacağına da değinirsen tercih kısmında memnun oluruz....

@des_955

Vatan bilgisayar bu fiyat aralığın da çok kez satış yaptı ama t40 tr de yok su an gördüğünüz fiyat sizi yanıltmasın cunku t40 yok zaten t20 almaya mecbur kalıyorsunuz

T20 ile 40 arasında iki katı kabın yapısı var ve bur driver de fazla. T40 la daha iyi bass alırsınız stereo müzikte bulursanız muhakkak t40 alın aksi durum da t20 de iyidir

Sizi üzmez iki kişilik yenek parası fiyatına

merhaba hocam incelemeyi bekletmemin sebebi sesin biraz oturmasını bekliyorum onun için yapmadım ama bugün yada yarın video çekimlerini yaparım bir aksilik olmaz ise ben vatandan 170 liraya mal ettim kargo dahil t-40 eray üstadımın dediği gibi daha iyi bir bas performansı olur çift sürücü olduğu için başka ekstra bir + sı olmaz ama bunun haricindede t-20 de yabana atılacak bir ürün değil 100-200 bandı için söylüyorum kısaca sana 2 side yeter ama almışken t-40 ı tercih edebilirsin yada t-20 de iş görür rahatlıkla
  • Aslında bende ofis için böyle bi sistem düşünüyorum, evde avr li sisteme geçtikten sonra "kendimce" ses standadım evrim geçirdi diyebilirim...Daha Düşük potansiyelli ürünler kullandığımdan olsa gerek aradaki muaazzam farkın bünyeye etkisiyle artık yalnız ev değil işte olsun arabada olsun insanın kulağı kalite farkındalığına kaptırıyor kendini...@des_955'in dediği gibi virüs aktif oldu galiba...Bu arda sanalmarketim de tekrar kontrol ettim stokta ürün var şuan...Ben yinede inceleme beklesem daha sağlam olur....

http://www.sanalmarketim.com/creative-gigaworks-t40-series-ii-20-hoparlor-siyah-32w-rms-/p_25491/

@eraycelik80 @des_955

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor0636 -- 24 Ağustos 2014; 16:38:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: meteor0636

Aslında bende ofis için böyle bi sistem düşünüyorum, evde avr li sisteme geçtikten sonra "kendimce" ses standadım evrim geçirdi diyebilirim...Daha Düşük potansiyelli ürünler kullandığımdan olsa gerek aradaki muaazzam farkın bünyeye etkisiyle artık yalnız ev değil işte olsun arabada olsun insanın kulağı kalite farkındalığına kaptırıyor kendini...@des_955'in dediği gibi virüs aktif oldu galiba...Bu arda sanalmarketim de tekrar kontrol ettim stokta ürün var şuan...Ben yinede inceleme beklesem daha sağlam olur....

http://www.sanalmarketim.com/creative-gigaworks-t40-series-ii-20-hoparlor-siyah-32w-rms-/p_25491/

@eraycelik80 @des_955

Varsa bütçeniz ofis için t20 de t40 da iyi ha daha çok bütçeniz varsa bi kere alın tam alın citronic St 8 ofis için son hoparlör olur hatta evinizde kin den daha iyi olur

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz ürünü inceledim,dediğiniz gibi alınması durumunda son hoparlör olacağı kesin lakin fiyatı benim için çok yüksek....t20 belki t40 çok daha bütçeme uygun ürünler şimdilik...Tavsiye için teşekkür ederim,kullanım alanına göre değerlendirildiğinde bir "uç-hedef" edinmiş oldum...! Şimdilerde hayal olsa da bir gün neden olmasın...?

@eraycelik80
    merhaba hocam ofis için çok iyi bir seçim olur t-20 yada t-40 zaten performansları çok iyi onboard kartlarla bile tatminkar performansı var kaliteli müzik dinlemek bir süre sonra sizi dediğiniz gibi ele geçiriyor zaten ondan sonrası kendiliğinden geliyor inceleme için ise daha vakit var hafta sonu vaktim olmadığı için videoları ayarlayamadım bu hafta yayınlamaya çalışacağım size kısaca bahsedeyim siz creative ne verirseniz onu çalıyor yani parça kalitesi+ses kartı veya dac ilk olarak dac veya ses kartı olması şart değil şuan ben acer marka realtek ses kartı ile kullanıyorum bu şekilde bile bir çok kişiyi kendine hayran bıraktı ama ben genelde 16 bit ve 24 bit flac ve wav parçalar dinliyorum dinlediğim türler ise türkçe ve yabancı pop rock jazz blues R&B ve ensturuman ağırlıklı müzikler dinliyorum bunların altından çok iyi bir şekilde kalkıyor ama çok yoğun bas vurgusu olan müziklere bazen yetişemiyebiliyor oda normal zaten bende bilerek aldım 7 cm sürücüden ve ufacık kabinlerden öyle büyük bir bas vurgusu beklememek lazım ama bazende frekansı yakalarsa iyi bir bas performansı sergileyip kendine hayran bıraktırıyor ama şu var bu ürün herkesinde dediği gibi mid+tiz olarak değerlendirilmeli vede bu şekilde çok başarılı birde ses gücü olarak son ses açamazsınız apartmandan veya ofisinizden kendinizi kovdurabilirsiniz örnek olarak 20 m2 salonda test ettim en fazla %70 ses seviyesine açabildim buda benim harici olarak stereo amfimden açtığım sesin 2. kademesindeki ses ile aynı seviyede kısaca demem gerekirse eğer böyle bir ürün düşünüyorsanız bende fazla ince eleyip sık dokumaya pek gerek yok zaten 180 küsür bir fiyata bunun gibi kaliteli ve temiz bir ses verecek bir ürün ben bilmiyorum vede yok olduğunu düşünüyorum karar sizin şimdilik kısaca sizin için inceleme yaptım umarım faydası olur gene ürünü alıp kullanacak kişi sizsiniz o yüzden son karar sizin gene merak ettiğiniz ve sormak istediğiniz bir soru olursa sorun elimden geldiğince ve bilgim dahilinde cevaplarım

Teşekkür ederim dediğin gibi bu fiyat bandında çok da ince eleyip sık dokumaya gerek yok gibi duruyor,yabancı inceleme sitelerindede çok yüksek puanlara layık görülmüş ürün...

@des_955
    Merhaba hocam önemli değil fiyatına göre çok iyi rakibi de yok yüksek puanlarıda hak ediyor

• Ben de yaklaşık 6 aydır T40 kullanıyorum.
    Ses kartı olarak Creative X-Fi 5.1 Surround USB ile desteklediğimde onboarda göre çok farketti. Bir de bununla yetinmeyip Logitech Z4 ses sisteminin subwoofer ünitesini aktif subwoofer gibi ses kartının arka hoparlör girişine bağladım. Sette yapısı gereği eksik olan dip frekansları bu şekilde doldurdum. Şu an aldığım sesten çok memnunum.
    T20 ve T40 fiyatına göre çok güzel sistemler, kaliteli müzik dinlemek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.