Şimdi Ara

Creative gigaworks t3 2.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba.arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorum (creative gigworks t3 2.1). sorum şu, şu an uzun zamandır kullandığım creative A300 2.1 ses sistemim var.bu iki sistemi test etmiş arkadaşlar varsa A300 ü değiştirmeye değermi?önceliğim tiz ve bass dengesinin olması.başka bi marka önerecek arkadaşlar bunu gözönünde bulundurmasını isterim.derdim güçlü bi hoparlör yerine tertemiz bi ses almak.sony rx-88 im vardı bi zamanlar arıyorum şimdi.neyse yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür edeim.

• t3 ezer geçer a300 ile kıyaslanmaz yani a300 test masamıza bile koymaya gerek yok t3 gelirsek sesi çok kaliteli ama alınabilrliği yok fiyatından ötürü hala 380-400 geziyor fiyatı ben şöyle bir seçenek vereyim sana t3 fiyatı düşmedi düşecek gibide görünmüyor bence t6 bekle yakında çıkar hem kablosuz hem sesi daha kaliteli yüksek neden dersen hiç fiyatı düşmeyen bir t3 alacağına tahminim çıktığında o fiyatlara yakın olacak t6 alırsın hemde daha yeni teknoloji hemde daha yüksek kaliteli ses ben beklemem o kadar dersen EDIFIER R1900TIII 1+1 alabilirsin test ettim sesi süper saf bir ses veriyor eksende 250 tl civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cutrera -- 22 Ocak 2011; 13:26:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.