Şimdi Ara

Creative GigaWorks T50 Test Masamızda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yüksek bir ses kartı için 2+1 sistemin gereksiz oldugunu düşünüyorum eger ses kartına çok para vericekseniz 2+1 degil en az 5+1 sistem almanızı öneririm...

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Sezer

Beni takip edenler bilir profesyonel ses kartı (focusrite 8i6 ve Asus Xonor Dx), yüksek çıkış gücüne sahip müzik çalar ya da telefon + amfi ile test ederim. Bu canlı performans gösterimi sadece standart ev kullanıcılarını düşündüğüm içindir.
    Ayrıca önemli olan kablosuz performansıydı onu da video da gösteriyoruz. Teşekkürler iyi bir noktaya değinmişsin arkadaşlarımıza bir hatırlatma olur.

Bunu öğrendiğim iyi oldu zira on board ses kartı ile incelemeyi gördüğümde açıkçası gülümsemiştim.

Bu ayrıntının videolarda mutlaka belirtilmesi gerektiğini düşünüyorum.
  • Açıkça söylemeliyim ki öncelikle güzel dans ediyorsunuz :)
    Parlak siyah yüzeyde görünüyor.Güzel inceleme teşekkürler.
    Ama ürün pahalı geldi bana.Artık herşey pahalı nedense..
    Bir elektronik parça almak için ya maaşın yarısı yada tümü yada 2-3 maaşı gözden çıkarmak lazım oluyor,yeme içme yaşamayı saymassak tabi..
    Bu tür şeylerin zenginler için yapıldığını düşünmeye başladım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoxeD

quote:

Orijinalden alıntı: DH Sezer

Beni takip edenler bilir profesyonel ses kartı (focusrite 8i6 ve Asus Xonor Dx), yüksek çıkış gücüne sahip müzik çalar ya da telefon + amfi ile test ederim. Bu canlı performans gösterimi sadece standart ev kullanıcılarını düşündüğüm içindir.
    Ayrıca önemli olan kablosuz performansıydı onu da video da gösteriyoruz. Teşekkürler iyi bir noktaya değinmişsin arkadaşlarımıza bir hatırlatma olur.

Bunu öğrendiğim iyi oldu zira on board ses kartı ile incelemeyi gördüğümde açıkçası gülümsemiştim.

Bu ayrıntının videolarda mutlaka belirtilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Aynen katılıyorum bir test sistemi sayfası yapabilirsiniz birdahakine birde bazı genelde yabancı sitelerde tını hatta profesyonel mikrofonla ölçüm veri olarak var genelde hi end kulaklıklar için bu tür testleri görmek isteriz donanımhaberde kendi dilimizde...

• Casper, onboard vs çıkışı yapanları anlamıyorum.
    Profesyonel kart çıkışı ile kayıt yapsa ne fark edecek merak ediyorum.
    İlk olarak kayıt yapılan kameranın kapasitesi, daha sonra senin dinlediğin bilgisayardaki ses kartının ve ses sisteminin kalitesi etkileyici unsur olacak. Ne yaparsan yap video üzerinden dinlemeyle tam manasıyla bir fikir edinemeyeceksin. O nedenle inceleyenin görüşlerini dikkate almaktan başka çare yok. İnanmıyorsanız da niye izliyorsunuz...

İnceleme için teşekkürler.

• ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    Tben de aynı fikirdeyim bu arada isteyen her kes yanıma gelebilir oturur laflar bir de çay içeriz : )
  • Casper nedir ya her türlü ürünü berbat! Ama gelin görün ki incelemede kullanmışsınız.

• Güzel ürün ama fiyatı yüksek

• Allahınızı severseniz şu detay çekimlerini lütfen tilt ile vermeyin. Sürekli aşağı kayıyor kamera, diğer detaya geçiyo yine aşağı kaymaya başlıyo. videonun yarısında başım döndü. bu çekimi kim yaptıysa rica ediyorum yakın çek görüntü atla ama yukarı aşağı video boyunca yapmayın gözünüzü seveyim ya.

• Ürünün ön yüzünün parlak olması çok iyi olmuş. Bu sayede videoda dans ederkenki yansımanızı videoda görebildik..:)

• Bence cok basarılı bi ürün olmuş Creative bu üründe yeniden rakiplerinin üstüne bir teknolojiyi bizlere sunmuş ,Ayrıca inceleme videosuda çok süper olmuş bu iyi ürün ançak bu kadar güzel anlatılabilirdi elinize saglık.

• Merhabalar,
    Peki Creative Gigaworks T50'yi Turkiye'den temin edebiliyor muyuz?

• Emek veren ellerinize sağlık ama Ürün Türkiyede yok sadece incelemesi var :D . Şu an almak istiyorum ama hiçbir yerde yok yok yok... Buradan distribütörlere duyrulur...

• CREATIVE GIGAWORKS T3 te ayri Subwoofer olmasi nedeniyle bass seslerde çok daha basarili olacaktir. Bass agirlikli müzik seviyorsanz tercihiniz T3 ten yana olsun...
  • Bunu türkiyede bulabilceğimiz bi yer yok mu?
    Bari siz satın DH Sezer
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.