S.a benim hoparlörün kablolarını birbirine eksiksiz takıyorum hoparlörün ışığı yanıyor fakat hiç bir ses alamıyorum :( hoparlör markası creative a300 2+1 . Realtek sitesinden driver indirmeye çalıştım sanırım indirdim ama ne yapıcam onları nasıl kullanıcam hiç bir fikrim yok :D bir de cevap olarak 'ses kapalıdır' gibi şeyler yazmayın hepsine baktım :D Yardım edebilecek biri var mıı ?
Bu arada denetim masası/donanım ve sesten baktım high definition audio aygıtı yazıyo bir de 32 bit driverları indirmiştim birileri yardım edebilir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: liveyourlife33
S.a benim hoparlörün kablolarını birbirine eksiksiz takıyorum hoparlörün ışığı yanıyor fakat hiç bir ses alamıyorum :( hoparlör markası creative a300 2+1 . Realtek sitesinden driver indirmeye çalıştım sanırım indirdim ama ne yapıcam onları nasıl kullanıcam hiç bir fikrim yok :D bir de cevap olarak 'ses kapalıdır' gibi şeyler yazmayın hepsine baktım :D Yardım edebilecek biri var mıı ?
Bi ses sistemini mp3,telefon vb. bişeye takıp dene belki o bozuk
ses sistemini taktığın yere kulaklık, normal pc stereo hoparlorleri bağlayınca ses geliyormu. Arkadaşın ddeiği gibi sessistemini evde bulunan kulaklık çıkışı olan, radyo, mp3çalar, kulaklık çıkışı olan nevarsa teyp. takınca sesgelecekmi?