Şimdi Ara

Creative Inspire T5400 5.1 Hoparlör (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zor tabii, ama inanıyorum. Çünkü şu anda ciddi anlamda creative gibi daha çok ev kullanıcılarına hitap eden ona rakip marka logitech. Adamların tıpkı nvidia-ati muhabbetinde olduğu gibi her ürüne birebir çıkardıkları alternatifler var. Mesela bence logitech'in yeni ürünü olan z5500'ün creative versiyonu yok. Creative'in en son çıkan dijital modeli neydi? gd580, işe yaramaz hoparlörleri yüzünden, daha iyisi neysi, inspire 5700. Bu modellerden sonra dijital 5.1 gördük mü, hayır. Ama logitech'in z680 ve z5500 modelleri dijital ve aynı ayardaki analog creative modellere taş çıkarırlar. Bu pabucu dama atılır olayı şu günlerde zor ama ben ilk kez "ati her zaman nvidia'dan daha iyidir" dediğim 2 yıl önce de bana kimse inanmamıştı, şimdi böyle olduğunu herkes görüyor. Yakında logitech'ler tüm piyasada tutulur hale gelince şaşırmayın derim. Saygılar...

• Bende T7700 aldikdan sonra (o zamanlar ses sistemleri konusunda cok bilincsizdim fazla arastirmadan almisdim) biraz arastirma yaptim ve Logitech lerin daha iyi oldugunu gordum. Ozellikle Z 680 modeli gercekden bir defa alinacak bir set ve uzun yillar kullanilacak bir set. Bircok yabanci sitede yapilan testlerde gordugum kadariyla ve kullanicilarin yorumlari ve oylariyla cok iyi bir secim. Daha iyisi yokmu var...
  • Logitec z-680 veya şimdilerde 5500 modeli en iyi seçim olur bilgisayar için. (dvd player için de uygun tabii).
  • Arkadaşlar LOGİTECH X-530 modelini gerçekten tavsiye ediyorsanız bende almyı düşünüyorum aslında jazz 9940 aklımdaki ama çok pahalı şuanki bütçeme X-530 baskuda dışında yok ve baskudada 83+kdv bunu daha ucuza online olarak bulma şansım nedir acaba...galiba birde bunun Logitech X620 6.1 70.1 W RMS modeli var bu nasıldır peki 127$ Ben bunu evde salonda kullanıcam yeterli gelirmi bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade__ -- 29 Kasım 2004, 21:55:41 >
  • x-620 değil de x-530'u kesinlikle öneririm. Fiyat olarak z-640 ile aynı ama adamlar bu sefer gerek tip olarak gerekse ses kalitesi olarak x-530'u çok daha kaliteli ve etkileyici yapmışlar. Öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 29 Kasım 2004, 22:29:40 >
  • Inspire serilerine para vermeyin de... (iki yollu olan modeller hariç tutulabilir ama yine de uydu hoparlorlerin sesi kulağa hoş gelmiyor, biraz metalik, teneke gibi)
    Biraz daha verip MegaWorks alın derim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.