Şimdi Ara

Creative Inspire T5400 5.1 Hoparlör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.siberstore.com/urun_bilgisi.php?products_id=25142

bu 5+1 sizce nasıl alınırmı creativin görmediğim bir modeli

fiyatı makul, gibi geldi yada bu paraya ne önderirsiniz

• logitech z640 alabilirsin
  • bence gayet güzel bir ses sistemi almanı öneririm...
  • Bende var memnunum, hiç bi yamuğunu görmedim
  • DÜŞÜK SESLERDE ALET GÜZEL FAKAT %60 dan sonra felaket kasıyor!

ses kartı imza!!
  • Evet IMID haklı.sistemi %100 performans ile kullanamıyorsun, ses belli bir seviyeden sonra hissedilir ve rahatsız edici bir şekilde dağılıyor.hiç bir zaman sesi sonuna kadar açıp müziğin veya filmin zevkini çıkaramıyorsun, ama orta ve düşük seviye ses beklenenden kaliteli.Yine de tercih senin tabiki.
  • SİSTEMİNDE KULLANAN VAR MI ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EDIFIER M3200 2+1 Hoparlör
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: IMID

DÜŞÜK SESLERDE ALET GÜZEL FAKAT %60 dan sonra felaket kasıyor!

ses kartı imza!!

Nası kasıyor anlamadım biraz daha açarmısın konuyu?
  • basları çok kötü rezalettttt.onun yerine ben phlips 5.600 düşünürdüm.
  • Valla anlamış değilim neden bu kadar kötülediniz bu setleri. Her şeyin bi sınırı var 3000$'lık bişey değil ki bu elbette belli bir sınırı, kapasitesi olucak. Dünya kadar ekolayzır ayarı var playerlarda olmadı adamlar bas level ayarı koymuş kumandasına. Neyse işin özü bana yetiyor arkadaşlar, sonuç kişisel tercih meselesi. Kolay gelsin size.
  • pahalı 103$+kdv = 122$ orda pahalı.

kumandalı birsey istitorsan 122$+kdv ye philips 5.600 al hem 100wattrms hemde kumandalı uzaktan cerative gibi yakından degil.
  • GİT BİTANE MEGAWORKS AL 200$ FİLAN AMA O DEDİİNE 1000 BASAR
  • bence fena deil.
    ama cok daha ucuza bulabilecegin ve daha güclü basları olan z-640 ı tavsiye ederim.
  • Nerde 200$a megaworks var mı? Benim bildiğim en iyi satan yer 260$a veriyor. (kdv dahil)
    quote:

Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH

GİT BİTANE MEGAWORKS AL 200$ FİLAN AMA O DEDİİNE 1000 BASAR
  • Bu seti baya inceledim fakat sırf uzaktan kumandası olmadığı için philips aldım gayet memmunum creative 5400 de gerçekten kaliteli bir ürün karar senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmp16 -- 10 Kasım 2004, 20:53:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine61

Nerde 200$a megaworks var mı? Benim bildiğim en iyi satan yer 260$a veriyor. (kdv dahil)
    quote:

wolv bi ara bu forumda 220 $ a filan bi yer gostermişlerdi ondan sooliim didim ama kadıkoyde eksen die 1 yer var gıgaworks + 100$ a yakın dvd playeri 300$ a satıyor tabi tek başına gıgaworks weriyorlarmı bilmiyorum
  • philips mms460'ıda tavsiye ederim
  • Kardeş, bir yanlışın olmasın? Sadece gigaworks şu an 680$ civarında. Sen ne ettin?
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine61

Nerde 200$a megaworks var mı? Benim bildiğim en iyi satan yer 260$a veriyor. (kdv dahil)
    quote:

wolv bi ara bu forumda 220 $ a filan bi yer gostermişlerdi ondan sooliim didim ama kadıkoyde eksen die 1 yer var gıgaworks + 100$ a yakın dvd playeri 300$ a satıyor tabi tek başına gıgaworks weriyorlarmı bilmiyorum

• phlips 5.600, mms460, z-640 şimdide bu sefer bu üçü arasında kaldım desen herşeyden önce net ses istiyorum bende YAMAHA MS550 var dünyanın en iyi 2+1 lerindendir bilen bilir bunlar baya aşındı hoparlörlerinden biri patladı fakat bu kolonlarda YST YAMAHA STERAO TECHNOLOGY diye bir özellik var 2+1 kolonda 5+1 ses verisyor sanki o derece berrak bir ses ki gerçekten mükemmeldi sonra shov 5+1 aldım bunda o tadı alamadım bile bi arkadaşımda fps1000 var 4+1 mesela onun sesi çok güzel yani çok net creativeler cambridge yazanları gerçekteb dahamı kaliteli acaba yenilerde bu yok dahada kötü ses veriyorlar gibime geldi, sonuç olarak phlipse güvenemiyoryum, logitechinde yüksek modelleri iyi diye duydum aranızda bu 3 setten birini kullanan varmı ? biraz daha bilgi verebilirmisiniz ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.