Şimdi Ara

*** CREATIVE INSPIRE T6060 *** HAKKINDA HERŞEY!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
1
Favori
39.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir sorum vardı da o yüzden bu konuyu üste taşıyorum tekrar. acaba asus p5b onboard ses akrtıyla bunu kullanan arkadaşlar var mı? performansı yeterli mi? tabi ki ses kartınını verdiği performansı vermez biliyorum o kısmını.
  • eğer ki asus anakartlar hala o c max miydi neydi o arayüzlü ses kartlarını kullanıyolar ise asus anakartından iyi verim alacagını hiç sanmıyrum...çünkü asus anakartlardaki ses kartları beş para etmez bana göre...

bence 55 - 60 ytl ye audigy value tarzı bi kart alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tylor

bass hiçkimseyi tatmin etmez,ben metal dinlediğim için bass ı neredeyse hiç açmadıgım halde yinede basslar hoşuma gitmio.oyun ve filmde fena deil ama müzikte başarısız,bir allahın kuluda cıkıp bass lar iyi diyemez,onun alnını karışlarım.+x530 a tercih edilebilir,ki ben öyle yaptım,tiz ve mid kalitesi isteyenler için F/P şampiyonu diyebiliriz
    quote:

Orjinalden alıntı: KontG

Baslar basçıları tatmin etmeyebilir... Bunu uyararak söyleyelim... Ancak film, oyun ve mid-tiz izteyenler için en iyi seçim olucaktır

Arkadaşa katılıyorum

• bugün t6060 aldım eve gelince farkettim ki hoparlörlerden vıstttt diye harir bir se çıkıyor bunu sebebi ne olabilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: rextr

Film amaçlı kullanılacaksa gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum t6060'ı, Müzik ağırlıklıysa zaten 5.1 alınmaz 2.1 x230 falan alın.

Hatta Creative 4400- 4+1 mukemmel bir secim muzik icin

Ya arkadaşlar hangi tür müzikten bahsediyosunuz?

Binlerce tür var.... Müziği genellemeyelim...

ewet bende 4400 kullanıyorum winamp a bir surround eklentisi kurdum inanılmaz bi ses veriyor müzikte gerçekten müzik için 4400 güzel bir tercih bu arada bahsettiğim surround eklentisini burada paylaşayım kullanın gerçekten acaip değiştiriyor sesi ilk zamanlar değişik geliyor 10 dakkaya kadar alışıyorsunuz

bu dsp effect i çok mükemmel gerçekten
    http://sinan.gece.nemi.googlepages.com/SimplySurround.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnız genc -- 8 Aralık 2006; 1:02:53 >

• evet ya hiç bişey dinlemiyorken hoparlörden derinden bir vısstttt sesi geliyor..

bu normalmidir yada nerde sorun hytm
  • Arkadaşlar bende creative live 7.1 var. o ses bende de geliyor.Ses kartının surround mixer yazılımından line in girişini disable ednce ses kesiilio bir deneyn derim.
  • evet ettim şu ana kadar ses gelmedi daha bakalım gelecek mi
  • ya bende line in zaten mute ve birşey degismedi ses devam ediyor.. windows volume penceresinde

creative surrond mixer yazılımını kurmadım farkedermi?
  • ya arkadaşlar lütfen acil yardım ya bende bugün t6060 aldım sabahleyin büyük bir hevesle gittim acele bişi soucam bi türlü yapamıyorum anakartım asus p4v8x-x ses 5.1 i destekliyor ama naptıysam arka uydulardan ses alamıyorum ya deliricem nasıl bağlıcaz ne yapıcaz biri bana lütfen acele anlatsın şu an 3 tanesiyle dinliyorum ama çıkan ses çok iyi bi de 5 lesek ne olur acaba! bi de bu pc ye ve hoparlöre takılan 3 lü uç varya onlardan turuncu olanı çıkarınca center uydudan ses geliyor takınca ise ses gelmiyor ee o turuncu kabloyu takmıcaz mı anlamadım gitti!! LÜTFEN BİLEN Bİ ARKADAŞ şunu bana bi güzel anlatsın msnim harun_oruc@hotmail.com he bide forumdan arattım arattım bişi bulamadım eğer yanlış bi yere yazdıysam veya gereksiz yere cevap yazdıysam özür dilerim hee bide şunu belirtmeden geçemicem size güvenerek gittim t6060 aldım ona göre:)iyiki de almışım. cevanınızı bekliyorum herkeşe saygılar!

• ya arkadaşlar lütfen acil yardım ya bende bugün t6060 aldım sabahleyin büyük bir hevesle gittim acele bişi soucam bi türlü yapamıyorum anakartım asus p4v8x-x ses 5.1 i destekliyor ama naptıysam arka uydulardan ses alamıyorum ya deliricem nasıl bağlıcaz ne yapıcaz biri bana lütfen acele anlatsın şu an 3 tanesiyle dinliyorum ama çıkan ses çok iyi bi de 5 lesek ne olur acaba! bi de bu pc ye ve hoparlöre takılan 3 lü uç varya onlardan turuncu olanı çıkarınca center uydudan ses geliyor takınca ise ses gelmiyor ee o turuncu kabloyu takmıcaz mı anlamadım gitti!! LÜTFEN BİLEN Bİ ARKADAŞ şunu bana bi güzel anlatsın msnim harun_oruc@hotmail.com he bide forumdan arattım arattım bişi bulamadım eğer yanlış bi yere yazdıysam veya gereksiz yere cevap yazdıysam özür dilerim hee bide şunu belirtmeden geçemicem size güvenerek gittim t6060 aldım ona göre:)iyiki de almışım. cevanınızı bekliyorum herkeşe saygılar!

• ya bnde realtek ses kartı war ..... x-530 mu 6060 mı???? ses kartı ile problem yaşar mıyım
  • KontG X-530'u dinlicem demişşin? Dinledin mi bari.. T6060'a göre nasıl? X-530'un basslarını çok övüyolar uzun bas vuruyomuş felan.. halbuki iki modelde de subwoofer sürücüsü 5.25" lik..... Ayrıca t6060'nın ahşap subwoofer'ı olduğu bu yüzden yüksek ve derin basslar sunduğu söyleniyor.. x-530'da ki subwoofer hangi malzemeden yapılmış bilen varsa eğer?????? t6060'nın bir diğer artısıda t serisi tweeterlar olarak gözüküyor, bide patlamalı çıkış denilen bir özelliği var. Bu özelliğe de düşük ve net basslar sunar deniliyor... şimdi hem ahşap olduğu için yüksek bas veriyo hem de patlamalı çıkışa sahip olduğu için düşük bas veriyo...??????? logitech'in artıları olarakta FDD sürücüsü gözüküyor. yanlız forumda tiz sesleri yuttuğu söyleniyor... bide logitechlerde sinyal gürültü oranı >96dB ....... t6060larda 80dB............. hangisi daha iyi şimdi??????????????

• Bende T6060 kullanıyorum. Fakat müziklerde basslarından memnun değilim. Filmlerde ve oyunda bass düzgün geliyo.(Call of duty 1 ve 2 de falan denedim silah sesleri çok güzel) Filmlerde de surround yapıyo. Tizlerinden de bahsedersek gayet iyi ses veriyo. Sonuç olarak bass istiyosan logitech berrak ses istiyosan creative...
  • quote:

Orjinalden alıntı: skyline334

Bende T6060 kullanıyorum. Fakat müziklerde basslarından memnun değilim. Filmlerde ve oyunda bass düzgün geliyo.(Call of duty 1 ve 2 de falan denedim silah sesleri çok güzel) Filmlerde de surround yapıyo. Tizlerinden de bahsedersek gayet iyi ses veriyo. Sonuç olarak bass istiyosan logitech berrak ses istiyosan creative...

müziklerde basslardan neden memnun değilsin mesela.. halbuki bu modeli 2.1 olarakta satıyolar.. belki dinlediğin mp3ler kalitesi yüzündendir. Bunlarda konuşulmuş.. mp3 192kbps'den üstünü dinleyin diye..
  • arkadaşlar son bi şey sorucam.. t6060'ı DVD'e bağlayan var mı? Nasıl sorun çıkartıyo mu? Çünkü sitesinde DVD'e bağlanabilir diye bi şeyden bahsetmemişler.. Logitechx-530 için DVD ibaresi var sitesinde...
  • Ben bağladım.Gerekli kabloları aldım. Dvd player 'a bağladım Ama Player'ın 5.1 çıkışına bağladığımda ön hop. ses gelmedi. Daha sonra player'ın tv ses girişine(stereo) taktım oldu. Ama şunu farkettim tüm hop. aynı ses geliyo yani surround yapmıyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: skyline334

Ben bağladım.Gerekli kabloları aldım. Dvd player 'a bağladım Ama Player'ın 5.1 çıkışına bağladığımda ön hop. ses gelmedi. Daha sonra player'ın tv ses girişine(stereo) taktım oldu. Ama şunu farkettim tüm hop. aynı ses geliyo yani surround yapmıyo...

hangi kablolardan kullandın... aşağıdaki kablolardan 3 adet kullanmak gerekiyormuş...

*** CREATIVE INSPIRE T6060 *** HAKKINDA HERŞEY!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi developerone -- 30 Aralık 2006; 10:58:41 >

• merhabalar arkadaşlar. ben bu siteye daha yeni üye oldum.ve sizlere bir iki sorum olacak. bende bir 5.1 almak istiyorum ve önümüzdeki hafta sonu büyük bir ihtimalle alacağım. t6060 almayı düşünüyodum. ancak X530 daha iyi denildiginden kafam karıştı. lütfen bana yardım edin.sizce hangisini alayım? oda 10 metrekare falan. hem müzik hem film amaçlı almayı dşünüyorum(biraz techno,pop, gibi rock fazla dinlemem) ama genelde müzik daha fazla dinlerim.benim için basslar çok fazla önemli değil . ses yeterki doyurucu ve net olsun. bu arada kasa biraz eski, sizce hangi ses sitemini almalıyım. ve tabii ki bir ses kartı. yardımlarınıız bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brki_18

merhabalar arkadaşlar. ben bu siteye daha yeni üye oldum.ve sizlere bir iki sorum olacak. bende bir 5.1 almak istiyorum ve önümüzdeki hafta sonu büyük bir ihtimalle alacağım. t6060 almayı düşünüyodum. ancak X530 daha iyi denildiginden kafam karıştı. lütfen bana yardım edin.sizce hangisini alayım? oda 10 metrekare falan. hem müzik hem film amaçlı almayı dşünüyorum(biraz techno,pop, gibi rock fazla dinlemem) ama genelde müzik daha fazla dinlerim.benim için basslar çok fazla önemli değil . ses yeterki doyurucu ve net olsun. bu arada kasa biraz eski, sizce hangi ses sitemini almalıyım. ve tabii ki bir ses kartı. yardımlarınıız bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

bende aynen senin gibi X-530'la t6060 arasında kaldım. Ve t6060 almaya karar verdim. yanlız bu sistemi DVD'e bağlayacağım o yüzden biraz düşünüyorum. çünkü hiç bir yerde t6060 dvd'e bağlanabilir dememişler. üstelik bir arkadaşta dvd'de sorun çıkardığını söledi.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.