Şimdi Ara

*** CREATIVE INSPIRE T6060 *** HAKKINDA HERŞEY!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
1
Favori
39.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok ben sadece pcde kullanacam.. diğer arkadaşlar yardım eden yok mu pls??
    quote:

Orjinalden alıntı: developerone

quote:

Orjinalden alıntı: brki_18

merhabalar arkadaşlar. ben bu siteye daha yeni üye oldum.ve sizlere bir iki sorum olacak. bende bir 5.1 almak istiyorum ve önümüzdeki hafta sonu büyük bir ihtimalle alacağım. t6060 almayı düşünüyodum. ancak X530 daha iyi denildiginden kafam karıştı. lütfen bana yardım edin.sizce hangisini alayım? oda 10 metrekare falan. hem müzik hem film amaçlı almayı dşünüyorum(biraz techno,pop, gibi rock fazla dinlemem) ama genelde müzik daha fazla dinlerim.benim için basslar çok fazla önemli değil . ses yeterki doyurucu ve net olsun. bu arada kasa biraz eski, sizce hangi ses sitemini almalıyım. ve tabii ki bir ses kartı. yardımlarınıız bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

bende aynen senin gibi X-530'la t6060 arasında kaldım. Ve t6060 almaya karar verdim. yanlız bu sistemi DVD'e bağlayacağım o yüzden biraz düşünüyorum. çünkü hiç bir yerde t6060 dvd'e bağlanabilir dememişler. üstelik bir arkadaşta dvd'de sorun çıkardığını söledi.

• http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=7803&categoryId=1078&path=1000:1065:1078&ref=007.1
    Bu kablonun siyah ucunun giriş olanından alırsan bağlayabilirsin.(3 tane alıcaksın. Kablonun siyah girişine yeşil,turuncu,siyahı takıcaksın) Yada senin söylediğin kabloyu direk subwoofer'a bağlayarak yapabilirsin.
  • merhabalar arkadaşlar. ben bu siteye daha yeni üye oldum.ve sizlere bir iki sorum olacak. bende bir 5.1 almak istiyorum ve önümüzdeki hafta sonu büyük bir ihtimalle alacağım. t6060 almayı düşünüyodum. ancak X530 daha iyi denildiginden kafam karıştı. lütfen bana yardım edin.sizce hangisini alayım? oda 10 metrekare falan. hem müzik hem film amaçlı almayı dşünüyorum(biraz techno,pop, gibi rock fazla dinlemem) ama genelde müzik daha fazla dinlerim.benim için basslar çok fazla önemli değil . ses yeterki doyurucu ve net olsun. bu arada kasa biraz eski, sizce hangi ses sitemini almalıyım. ve tabii ki bir ses kartı. yardımlarınıız bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşım bass fazla istemiyosan tizler bana yeter diyosan t6060 iyi gider. Eğer bass istiyosan X530 ama fazla bass istemediğini belirtmişsin ozaman sana T6060 gider.Bende kullanıyorum tizlerinden memnunum ama basslar..........
  • Arkadaşlar tekrar söylüyorum... Basçıları müzik konusunda tatmin etmeyebilir ama basçıları oyun ve sinema açısından kesinlikle rahatsız etmeyecektir... Mid ve tiz sevenler hiç düşünmeden alın...

Dediğim gibi ses kartı şart... Elim x-fi ses kartı var... Gerisini siz düşünün
  • ODAMDAKİ SİSTEM

*** CREATIVE INSPIRE T6060 *** HAKKINDA HERŞEY!!!

SİSTEMİM;

- CREATIVE - T6060 5+1 Speakers
    - CREATIVE - X-Fi Extreme Music Ses Kartı
    - PHILIPS - SHP805 Headphone Kulaklık
    - SHURE - C606 Microfon
    - YAMAHA - CLP 130 Piyano

NOT : Arkadaşlar biliyorum 5+1 böyle mi dizilir diyeceksiniz ama ben ne yapacağımı şaşırdım... Odam biraz yamuk ve uygun yerleştiremedim... Siz yardımcı olursanız sevinirim

• --------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar ben t6060 almak istiyorum fakat bi sorunumuz var ben laptop sahibiyim acaba laptobumda kullanmak acısından bir sorun yasarmiyim ayrica laptopumun ozelliklerini belirten link asigada incelemek isteyen olursa diye.sunu belirtmeliyim ki laptobun ozellikleri fena deil fakat ben ses kartindan ve laptoba 5+1 baglanip baglanamiyacagindan emin deildim bana yardimici olursaniz cok sevinirim simdiden cok tesekkurler

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=92441&productid=bd700456

• quote:

Orjinalden alıntı: KontG

SİSTEMİM;

- SHURE - C606 Microfon

NOT : Arkadaşlar biliyorum 5+1 böyle mi dizilir diyeceksiniz ama ben ne yapacağımı şaşırdım... Odam biraz yamuk ve uygun yerleştiremedim... Siz yardımcı olursanız sevinirim

çok güzel bir sistemin var. ( allah sahibine bağışlasın..!! ) uyduları duvarlara monte etmeyi deneyebilirsin. yanlız bu seferde arka sağ uydu sana biraz uzak kalabilir.. bence odanın düzenini komple değiştir. Yatağının yerini felan... Hem subwoofer'da masanın altına olmamış...

bu arada t6060'ı halen DVD'e 2 RCA girişe bir Stereo giriş ile bağlamış olan yokmu aranızda...!!!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KontG

SİSTEMİM;

- SHURE - C606 Microfon

çok güzel bir sistemin var. ( allah sahibine bağışlasın..!! ) uyduları duvarlara monte etmeyi deneyebilirsin. yanlız bu seferde arka sağ uydu sana biraz uzak kalabilir.. bence odanın düzenini komple değiştir. Yatağının yerini felan... Hem subwoofer'da masanın altına olmamış...

bu arada t6060'ı halen DVD'e 2 RCA girişe bir Stereo giriş ile bağlamış olan yokmu aranızda...!!!

Neden subwoofer olmamış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontG -- 3 Ocak 2007; 13:07:24 >

• ne bilim masanın altında koymayın diyorlar subwoofer'ı.... sölesene X-530'u dinlicem demişşin t6060'dan daha mı iyi diye.... Dinledin mi???
  • Hala dinleyemedim ya... Dinleyince mutlaka söylerim...

Bu arada uydulara uygun yerler buldum... 120 derecelik açılara yerleştirebildim... sağ uğduyu yatağ monte ettim ama 120 dereceyi tutturdum... Şimdi çok daha güzel oldu eskisinden... Sub'ı nereye koymalıyım?
  • bir de ters köşeden fotoğraf çeksene.. Odandaki eşyaların yerini değiştirebilme ihtimalin varmı... Şimdilik sub için daha uygun bir yer gözükmüyo ama çok köşede kalmış.
  • Burası odanın sağ tarafı;

Sağ rear hoparlörü mecburen şöyle koydum;

Sol rear hoparlörü 120 derecelik açıya göre şu şekilde koydum;

Ve son olarak sizce sağ ve sol frontları yukarıya duvara monte ediyim mi? ya da tam tersi sadece center'ı mı monitörün üzerinde alıyım???

• ön hoparlörleri duvara monte etmene gerek yok. böle iyi olmuş.. arka sol biraz uzak kaldığı için arka sağı biraz kısmalısın... zaten ideal olan arka hoparlörlerin senin bulunduğun yerin arkasında değil yanında bulunmasıdır...

• quote:

ön hoparlörleri duvara monte etmene gerek yok. böle iyi olmuş.. arka sol biraz uzak kaldığı için arka sağı biraz kısmalısın... zaten ideal olan arka hoparlörlerin senin bulunduğun yerin arkasında değil yanında bulunmasıdır...

Hayır hayır... Maalesef öyle değilmiş... Aşağıdaki resimden bakabilirsin... Yanlara koymama izin vermiyor... Orada "Angle" (Açı) değeri 120'yi gösteriyor... Orayı maalesef 90'a çekemiyor... En az 120 olarak ayarlanmış... O yüzden mecburen arkama yerleştirmem gerek.... (Bu arada sağ arka hoparlörün mesafesini de ayarladım gördüğünüz gibi)

Bu da kutudan çıkan klavuz (Nasıl yerleştirmem gerktiği ile ilgili resimlemişler)

• Dayanamadım ve şöyle yaptım;

• iyi olmuş masanın üstünde kalabalık yapmaz...
  • Sistemimizi teste sokan oldu mu arkadaşlar? Ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontG -- 4 Ocak 2007; 19:13:50 >
  • Sen test ettin mi?
  • evet ettim.... Baslarımız 40 hz aşağısında duyulmazlaşıyor ve bas sesini sonuna kadar açmamız gerekiyor... Bunun yanında polis siren sesi için sesi sonuna kadar açtığımızda siren sesi yaklaşınca distorsiyon oluşuyor... Aklımda kalanlar bunlar... Onun dışında fena değil... Özellikle THX teslerinde film efektleri çok iyi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.