Şimdi Ara

*** CREATIVE INSPIRE T6060 *** HAKKINDA HERŞEY!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
1
Favori
39.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yerini tam bilemiyorum eminönünde gezerken dükkanın birinden aldım. Gezmek lazım. Fiyatı 40YTL.
  • merhaba arkadaşlar bende bu ses sistemini almak istiyorum ancak onboard ses kartıum war ASUS P5PL2 seri anakartim war bazı yerlerde baktım ses kartsız calışmıyor felan demişler ben şimdi bu ses sistemını alırsam bu anakrt uzerındekı ses kartına baglarsam sorun olurmu ??
  • bu sistemle beraber eger paraya kıyarım dersen ses kartı yerine creative ddts-100 decoder alırsan daha iyi performans alırsın
    bende augidy2 olmasına ragmen ddts-100 aldım böylece spdif ile baglantı yaptıgım icin source'a göre sepaker secimi yapıyor.
    yani stereo bir source dinliyorsam (mp3 veya audio cd) anfi direkt stereo mode a geliuyor. film izlerken dolby digital oluyor. yani analog built in decoder yerine ddts-100 kullanıyorum en iyi çözüm bu bence..
  • ve beklenen an!... creative inspire T6060 geldi. arkadaşlar yorum yapmaya, düşünmeye hiç gerek yokmuş. creative farkı. muhteşem. şiddetle öneririm herkese. logitech x-530 u görmedim. ama yorumu ve özelliklerine bakılırsa o da eminim ki creative'i aratmaz. bana ses sistemi konusunda yardımcı olan tüm forum üyelerimize teşekkürler. ki ben daha 5 gü öncesine kadar premier pht 35300 modelini alacak kadar cahildim. teşekkürler donanım haber forum...
  • Dinler dinler; donanimhaberi anarsın
  • bende t6060 aldım biraz önce ama bass lar denildiği gibi sert tak tak gibi yani ve benim sistemden mesela kumandadan bass ı full yapıp sesı de yarıdan ılerı goturunce sub. un ıcınden sesler gelıyo bunun nedenı nedır normal mı

bir de x530 un içinden cıkan coğaltıcı cıkmadı normal mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 20 Ocak 2007; 23:03:55 >
  • ya bu basslar çok mu kötü t6060'da yaa... ben apartman dairesinde oturuyorum ama şöyle kimseyi rahatsız etmeden yarı ayar bassta döşemeleri titretemezmiyim...
  • ben tavsiye etmiyorum x530 un gözünü seviyim bea belki titretirsin ama odun gibi bir bass ı var
  • @developerone

İstediğin sistem T6060'tır o zaman

Bir hurafe almış başını gidiyor... Arkadaşlar T6060'ın bası kötü falan değil... X-530'unki daha doyurucu gelebilir ama bu T6060'ın baslarının kötü olduğu anlamına mı gelir lütfen yani..
  • yanlış anlaşılmasın da audigy value ile kullanıyorum ama gerçekten küt küt vuruyo ama mid tiz ler e bişey diyemem çok güzel kumandası da masada güzel duruyo sadece sub u nu ben beğenmedim belki ilerde alışırım o ayrı
  • tamam.. kararımı verdim.. temiz ses için T6060 alıcam... önce bilgisayarımda kullanmayı düşünüyorum ama büyük ihtimal DVD player'la beraber kullanırım.. yada DDTS-100 alıpta DVD'e öyle mi bağlasam???
  • kesinlikle ddts-100 alıp bagla.
    digital ses icin baska sansın yok zaten.
    analog bağlantıdan pek performans alamazsın
    hatta yerinde olsam pc de spdif varsa pcyide digital olarak ddts-100 e bagla

ben öyle kullanıyorum su anda ve cok memnunum
  • şaka maka ben bu T6060 a git gide alıştım ya zaten uyduların ıcındekı hoparlorlerın kalıtesını gorunce daha da alıştım hoparlorun kendısı kadar mıknatısı var ve dandık deil sub ların ustunde bulunan hava deliğinden de var ve tek basına bır uydu bayaa yuksek ses verıyor
  • ben t6060 için ayaklık arıyorum yardımcı olurmu
    sun
  • O konuda sana Allah yardımcı olsun. Ben de yazın bulacağım ama galiba çok zor bulunuyor...
  • Yahu arkadaşlar bass'lı şarkı dinlediğimde (bassı 4 ile 6 arasında tutuyorum) hava sesi geliyomuş gibi oluyo. Ayrıcahava deliğinden içeri baktığımda konsandatörün bass vurdukça titremesi çarptı gözüme. Ve titrediğinden dolayı ses yaptığını gördüm.Sonra konsandatörün üstüne kalemle baskı yapıldığında garip sesler azaldı. Ayrıca hava deliğinin önüne ek boru gibi bişey koydum. Hava sesi gitti. Ve basslar düzgün çıkmaya başladı. Sizde hiç hava sesi geliyomuş gibi bi ses oluyomu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: skyline334

Yahu arkadaşlar bass'lı şarkı dinlediğimde (bassı 4 ile 6 arasında tutuyorum) hava sesi geliyomuş gibi oluyo. Ayrıcahava deliğinden içeri baktığımda konsandatörün bass vurdukça titremesi çarptı gözüme. Ve titrediğinden dolayı ses yaptığını gördüm.Sonra konsandatörün üstüne kalemle baskı yapıldığında garip sesler azaldı. Ayrıca hava deliğinin önüne ek boru gibi bişey koydum. Hava sesi gitti. Ve basslar düzgün çıkmaya başladı. Sizde hiç hava sesi geliyomuş gibi bi ses oluyomu???

aynen ole ben de bısey bastırınca susuyo ama ek boru olayını bende denıcem ayrıca ben arkadakı vıdaları sıktım bıraz daha bı hafıfleme oldu

• Biraz öncede subwoofer'ın sol tarafındaki demiri çıkardım.Ne kadar küçükmüş sub.Oyuncak gibi Ayrıca ek boru için tuvalet kağıdını deneyebilirsin. Açılmamış bi tane tuvalet kağıdı al. Ortasındaki deliği sub.'ın hava deliği ile birleştir. Ve aradaki farkı gör...
  • denedım gercektende oyle ama ben deısık bı sekılde yaptım bıtmıs bı rulo kartonunun ustune 3-5 tur tuvalet kaıdı sardım sıkıca bu sayede tam delığe oturcak sekle geldı ve yarısı kadarını sub un delıgıne soktum sonunu ben solemıorum sen dene ayrıca o demırı nasıl cıkarttın ben cıkartamadım ama sub u goruyorum ısık tutunca 10cm mı ne
  • Önce kenarındaki plastik çerçeveyi çıkarıcan.Tornavidaylan yapabilirsin.
    Daha sonra metalin vidalarını söküceksin Yapışkanıda açtıktan sonra sub. 'a ulaşabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.