Şimdi Ara

*** CREATIVE INSPIRE T6060 *** HAKKINDA HERŞEY!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
1
Favori
39.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam da o plastık cerceve cıkmıo ya da cıksa da bayaa bı zedelenır orası dımı sonra garantı dısı kalır sen zorlandınmı acarken
  • Kusura bakma sub. içini iyice açmakla uğraşıyodum. Sen birazcık zorlasan bişey olmicak. Ben açarken birazcık zorladım tornavidayla kenarlarından kendisi attı zaten. Sonra gene takabilme imkanın var zaten 4 tane ucu var çemberin tam köşelerde onları çıkardınmı iş tamam Keyif senin istersen hiç bulaşma ama yerine tekrar takılıyo. Şimdi denedim oluyo. İstersen teklif var ısrar yok... Buarada bu benim ikinci T6060'ım. Öncekinde arkasını açmayı denemiştim Sonra bişey olur diye korktum.Geri taktım ama kenardaki yapışkanlar yapışkanlığını kaybedince sub.'dan garip garip sesler gelmeye başladı. BEnde dayanamayıp eksenin servisine götürdüm 1 ay sonra sıfırını verdiler. Şimdi onu kullanıyorum

• Bu arada imzana baktımda neredeyse pc'miz aynı Bi işlemcin farklı benimki 1.7 seninki 1.8 Diğer ekran kartı ses kartı ram falan aynı....
  • hallettim actım o yapıskanları soktum keske sokmeseydım parcalandı ama yapıstırdım tekrar ama o içindeki sub ne kucuk ya ole iirendim resmen intaar edesim geldi ama sinema performansı güzel allahtan yoksa hiç çekilmez sub u da cıkarmak ıstedım ama zor engelledım kendımı bu arada arka kapaın vıdalarını cıkarttım ılk aldıım gun cıkmıyo zorluyorum kapak kırılcak gbı oluyo bende gerı taktım
  • Biraz önce aynı sorunu bende yaşadım fakat çözdüm. Kapak karta bağlı kartta kutunun içinde yapışkana bağlı. Yani yavaş yavaş güç verirsen çıkıyo. Şuan sub.'ın arkası boş olduğu için hiç bass vurmuyo. Çok garip oluyo. hoparlör okadar oynuyo ama ses yok Valla koskoca kutuya küçücük hoparlör hiç yakışmamış o dışındaki metali büyük gösteriyo iyiki koymuşlar Şuan arkasını parça ile kapatıp öle şarkı açtığımda hiç hava sesi gelmiyo sonunda ulaştım sonuca ama şimdi anfi falan tozlanıcak dışarıda kaldığı için
  • valla creative nasıl yapmıs bunu bende anlamadım yanolız sen asıl şoku ön uyduları açınca yaşıycaksın on uyduların bırını ac dıerlerını ıptal et cıkart sonra bass ı da kapat sesı fulle o hoparlor delıye donuyor ayrıca senın sub un ıcının resmını cekıp koyablırmısın cok merak edıyorum da
  • REsim koyuyorum fakat yüklemeden sonra sayfa görüntülenemiyo.2 kere denedim senin bi fikrin varmı???
  • Neyse artık sabaha kaldı yarın görüşürüz iyi geceler...
  • iyi geceler

bu arada benim sistemde müzik dinlerken bass larda cızırtı yapıyo uydularda hemde yuksek bı cızırtı sarkıyı deıstırınce gecıyor ama sonradan yıne cıkıyor bu sorun nedenı ses kartı mı sistemmi nasıl yapıcaz bu işi bi de sistemden bazen bi ses geliyo ince bi ses ve kısılarak kayboluyor nedenını anlamıs değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 27 Ocak 2007; 13:33:43 >
  • Daha yeni gördüm sorunu. Bu arada resim koymaya çalışıyorum fakat hata veriyo. Evet bendede o cızırtı geliyo bende anlamadım ama daha önceki yani geri verdiğim T6060'ta hiç öle garip garip sesler gelmiyodu. Benim cızırtı sadece center'dan geliyo .eğer onu sub. bağlamazsam o ses gelmiyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyline334 -- 29 Ocak 2007; 23:43:43 >
  • Bende de bazen bilgisayarı açtığımda sürekli cızırtı geliyor yüksek sesle... Ama bu ses kartında kaynaklanıyor benim...
  • kardes o kadar kucuk kolonlardan nasıl ıyı ses cıkıo anlamıom hıç dınlemedım ama soylenenlerın cogu guzel ses verıo dıolar bnada onerdıler ama ıstemedım creatıve t5900 ıstıyorum ama nerde bulucagımı bılmıyorum
  • evet sonunda geldi..... ya ne biçim iş ..... muğlada t6060 kıtlığı war .... siparişi 2 ay önce verdim nerdeyse daha bugün geldi ve hemen buraya koştum.... abiler süper.... sadece süper..... paketinden çıkarırken ztn ağzım açık kaldı.... böyle bi kalite başka birşeyde görmedim .... paketten ayrı.... denedim tek tek bas filtreleri kontrolleri indirmiştim.... onların hepsinde başarılı ... ses çok hoş..... tizler mükemmel... sadece bası seviyesini 8 in üstüne çıkardığımda tizler kısılıyor.... dedikleri gibi basları sert biraz.... ama yine de süper.... aldım ve memnuunum....
  • realtek hd audio ses kartım war... 7+1 e kadar da destekliyor..... bu arada bir de 6 kanalın 6 sını da denedim ses kartı üzerinden tamam sorun yok ..... hadi hayırlısı bakalım...
  • İyi günlerde kullan. Bazı şarkılarda basslarda hava sesi geliyomu sende??? Eğer geliyosa ek bi boru ile sesi kesebilirsin(tuvalet kağıdı)Güle güle kullan
  • arkadaşlar T6060 ın front ve center ının yerine başka hoparlör kullansam sorun olur mu 100w lık(pmpo) sony surround sıstemım var bi sorun olur mu denedim canavar gbi ses veriyo cevaplarınızı beklıorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

arkadaşlar T6060 ın front ve center ının yerine başka hoparlör kullansam sorun olur mu 100w lık(pmpo) sony surround sıstemım var bi sorun olur mu denedim canavar gbi ses veriyo cevaplarınızı beklıorum...

bnce kendi midleri ve tiz+mid leri baya güzel ... ama canavar oluyosa sorun olmaz bnce.... surround sistem de warmış... ama sn bilin
  • arkadaslar sistemler bass seviyorsan x-530 degilse tiz seviyorsan t-6060 al diye degerlendirilmez, sesler frekanslardan olusmustur ve her sistemin bir ses spektrumu vardır hani gordugunuz 40-20khz ifadesi var ya o speaktrumu gosteriyor. o spekturumdan ne kadar dengeli ve kaliteli ses alacagınızda sistemin kalitesine baglı.

sahsen x-530un denedim oldukca cılız bir sistem izlenimi uyandırdi,dusuk kalie mini titanium(o fiyata kaliteli olması mumkun degil cunku titanium cok pahalıdır) kolonlarla(1") ful speakturum ozellikle mid-range dedigimiz alanda iyi ses vermesi mumkun degil.zaten veremiyorda. bu da baya kayıp demek. bunu kapatmak icin subwooferı yuklenmisler ve yogun baskı herseyi ortuyor yani bass sayesinde iyi izlenim uyandırmaya calısıyorlar eger tekno dinleyicisi degilseniz son derece yetersiz bir sistem.

creativeleri 5200 denem fırsatım oldu inanın cok daha doygun ve dengeli sesler duydum. inceledigimde, babadan kalma 2,5" kolon kullandıklarını gordum her speakerda... bu da ister istmez herseyi belli olcude verdigini gosterir. bence alırken birbirinizden etkilenmeyin. t6060 bana cok daha iyi gorundu hem tweeter hem 2,5" kolon var her speakerda...ses kalitesi icin once 500hz ustu frekanlsar lazım yani mid-range ve high-rangeler ve aralarındaki duzgun dagılım yani spektrum... subwoofer bence tek basına hicbirsey ifade etmiyor anca goz boyoma.

• yanlız bu tualet kağıdı olayı baya işe yarıyor.. çok güldüm yaa..
  • arkadaslar foruma yenı uye oldum.ozellıkle t6060 ı oneren arkadaslara sorum var,t6060 ın neyini begendiniz,ben bu forumları okuyarak malesef t6060 aldım fakat sonuc haylkırıklıgı,benım eskı 5200 bile bunan daha iyi ses veriyor,bazıları bas iyi demis kimisi tiz demis,arkadaslar bunları gecın sıze tek soyleyecegım t6060 tan uzak durun,bende sua n microlab pro 1 2.0 var ve inanın bu setten cok daha memnunum,zaten t6060 ıda aldıgım gün geri iadeettim,alıcaksanız logitech 530 o fiata bence ideal
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.