Şimdi Ara

*** CREATIVE INSPIRE T6060 *** HAKKINDA HERŞEY!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
1
Favori
39.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu ürün nie dvd oynatıcıya uymuyo ya arkada 3 girişi var dvd oynatıcıya bağlanmazmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: gama2

arkadaslar foruma yenı uye oldum.ozellıkle t6060 ı oneren arkadaslara sorum var,t6060 ın neyini begendiniz,ben bu forumları okuyarak malesef t6060 aldım fakat sonuc haylkırıklıgı,benım eskı 5200 bile bunan daha iyi ses veriyor,bazıları bas iyi demis kimisi tiz demis,arkadaslar bunları gecın sıze tek soyleyecegım t6060 tan uzak durun,bende sua n microlab pro 1 2.0 var ve inanın bu setten cok daha memnunum,zaten t6060 ıda aldıgım gün geri iadeettim,alıcaksanız logitech 530 o fiata bence ideal

ben x530 aldım 14gün sonra iade edip t6060 aldım cok memnunum sesin kalitesinden ama basslar hariç ama 5200 benim de cok hosuma gdıyor bı ara 2. el bolumunde 5200 ıle birebir takasa girmeyi bile düşündm ama sonradan vazgectm ayrıca creative sistemlerin sesi biraz geç açılır ilk kurduğumda bende hayal kırıklgına ugramıstm smdı sorunum yok (bass dısında) ayrıca uyduların kapağını acarsanız sürücü mıknatısına bakın hoparlor x530 un tek hoparloru kadar buyuk neredeyse

• [Deleted by Admins]
  • 2 rca çıkışı t6060 a bağlamak için bu adaptore ihtiyaç var. Türkiyede bulan arkadaş buraya yazarsa sevinirim. Yoksa mecbur dışarıdan alıcaz.

*** CREATIVE INSPIRE T6060 *** HAKKINDA HERŞEY!!!
  • Arkadaslar bu sistemi lcd tv me baglarsam, sesini tv kumandasından kontrol edebilirim degil mi?
  • Nerede eski creativeler dtt serileri vardı eline aldığında gülle gibi ağır çekerdi,seneler geçtikçe geriye giden tek şey hoparlör teknolojisi anlamak zor,eski setleri arar hala geldik
  • arkadaşlar bende yeni aldım t6060 ve yakın bir zamanda da ses kartı alacağım ürünle tam uyumlu çalışacak en fazla 50 ytl civarı bir ses kartı önerebilir misiniz... saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cgnday

Arkadaslar bu sistemi lcd tv me baglarsam, sesini tv kumandasından kontrol edebilirim degil mi?

tv ye kulaklık çıkışından bağlarsın ve stereo ses alırsın tek çıkışı 3 çıkış yapan çevirici almazsan ayrıca kumandadan kontrol edermıyım derken tv nın kulaklık ses ayarı varsa oradan kontrol edersın...

quote:

Orjinalden alıntı: onea54

arkadaşlar bende yeni aldım t6060 ve yakın bir zamanda da ses kartı alacağım ürünle tam uyumlu çalışacak en fazla 50 ytl civarı bir ses kartı önerebilir misiniz... saygılar

audigy value 7.1 hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 14 Mart 2007; 20:39:06 >
  • [Deleted by Admins]
  • audigy value 7.1 hayırlı olsun...

teşekkürler
  • Ben film izleyeceğim genellikle, bilgisayarda pek izlenmiyor film, o yüzden ileride dvd player almayı düşünüyorum,T6060 ı dvd playera bağlayabilirmiyim, bağlarsam aynı verimi alabilirmiyim, yada uyumlu başka bir sistem mi almalıyım ne önerirsiniz. (bütçe=150 ytl )
  • quote:

Orjinalden alıntı: gama2

arkadaslar foruma yenı uye oldum.ozellıkle t6060 ı oneren arkadaslara sorum var,t6060 ın neyini begendiniz,ben bu forumları okuyarak malesef t6060 aldım fakat sonuc haylkırıklıgı,benım eskı 5200 bile bunan daha iyi ses veriyor,bazıları bas iyi demis kimisi tiz demis,arkadaslar bunları gecın sıze tek soyleyecegım t6060 tan uzak durun,bende sua n microlab pro 1 2.0 var ve inanın bu setten cok daha memnunum,zaten t6060 ıda aldıgım gün geri iadeettim,alıcaksanız logitech 530 o fiata bence ideal

Gel seni evime davet edeyim... T6060 neymiş o zaman görürsün

Bu kadar kişi beğeniyorsa bir bildikleri vardır... Zaten daha incelemeden hemen geri göndermişsin.. Biraz araştırsan sorun olmazdı

• Merhaba arkadaşlar ben de x-530 ile Creative t6060 arasında kararsız kaldım. T6060 da EAX olayı falan varmış bu önemli bir özellik mi? x530 yerine t6060'ı almaya değer mi bu özellik yüzünden? Ses kartım on-board (Gigabyte 965p-s3 üzerindeki 7+1 ses kartı). EAX olayı için Creative ses kartı mı gerekir? Son kararı verebilmem için düşüncelerinizi paylaşır mısınız?
    Teşekkürler...
  • evet ses kartı alman gerekir... topiği tümüyle okursan seçimini yapabilirsin Eax denen şey hayranlık duyulacak şey
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

evet ses kartı alman gerekir... topiği tümüyle okursan seçimini yapabilirsin Eax denen şey hayranlık duyulacak şey

Hâlâ karar veremedim. Basları o kadar kötü mü bu T6060'ın?
  • arkadaşlar dün bimeks ten T6060 aldım 155 ytl kdv dahil...
    şimdi kullanan ustalara bir şey sormak istiyorum..?
    aleti kurdum dvd izledim ses mükemmel fakat winap ta müzik dinlerken orta hopörlerden ses gelmiyor.. dvd de bir sorun yok tüm kolonlardan ses geliyor.. acaba winap ta 5.1 ses gelmesi için bir ayarmı yapmak lazım.. teşekkürler..!!!
  • ses kartın nedir?
  • yine cretive 5.1 lıve
  • benim bildigim , winamptan 5.1 performans almak icin ekstra bir plug-in e ihtiyac duyuldugu... winamp in kendi sitesine bir bak derim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: htopdas

Ben film izleyeceğim genellikle, bilgisayarda pek izlenmiyor film, o yüzden ileride dvd player almayı düşünüyorum,T6060 ı dvd playera bağlayabilirmiyim, bağlarsam aynı verimi alabilirmiyim, yada uyumlu başka bir sistem mi almalıyım ne önerirsiniz. (bütçe=150 ytl )

Dvd ye bağlayabilirsin ve çok daha güzel ses alabilirsin.Gerekli kablolarla bağlayabilirsin. Ben şuan dvd ile kullanıyorum çokta memnunum.Ayrıca T6060 ı müzik için değilde film için öneriyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.