Amazonda Satış Yapmak ?
Çevremden çok duyuyorum, amazonda satıcı hesabı açıp ufak tefek satış yapan arkadaşları.
Çin'den alıp direk avrupa amazon depolarına gönderiyorlarmış.
Bu işlerin zor olduğunu araştırdım fakat herkes gibi belki bizde yapabiliriz düşüncesi ile forumda da bu işi yapanlar olduğunu düşünüyorum.
Yardımcı olup bana fikir verebilecek arkadaşlarımız var mıdır?
Arkadaşlar motorsiklet almak artık başka bir evreye geçti. Bayilerden ancak çok iyi makamlardan tanıdığı olanlar alım yapabiliyor bende bundan dolayı böyle bir konu açmak istedim.
Bu markalardan çevresinde genel merkezinde çalışan eşi dostu olan varsa alım konusunda bana yardımcı olabilir mi ?
Arkadaşlar çamaşır makinesi alacağım 9 Kilo olarak belirledim ama marka olarak kafam durmuş durumda. Sizlerden acil tavsiye istiyorum temiz yıkayan tüylenme yaptırmayan çamaşırları yıpratmayan bir marka almak istiyorum. Bütçem 15-20 TL Olarak belirledim..
Herkese selam, Honda Pcx motorumu satmam dolayısı ile Honda Forza 250 veya Yamaha Xmax 250 almak istiyorum lakin piyasa karaborsa. Bildiğimiz şeyleri anlatmaya gerek yok. Zor bir ihtimal de olsa çevresinde eşi dostu olanlar varsa belki sıfır almam da yardımcı olabilirler.
XMAX 250 ARANIYOR
|
Samsung S10 Mu ? Huawei P30 Mu ?
|
S7 EDGE İNSTAGRAM HİKAYE ATMA SORUNU ??
|
|
KEMERDE OTEL TAVSİYESİ
|
Fifa 17 Forma Sorunsalı (PS4)
|
Meslek: Memur
İlgi Alanları: Otomobil Sporları- Kış Sporları-Su Sporları
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 161
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 53.589 (Bu ay: 13.568)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun