Bildirim
Honda Veya Yamaha Motorsiklet Bayisinde Tanıdığı Olan

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yok kardeşim hiç boşuna uğraşma bende çok uğraştım olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 6 Mart 2024; 19:19:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla ne diyim abi ya yazık
-
Yapcak birşey yok böyle birşey anca bizim gibi 3. Dünya Ülkesinde olur insanın cebinde parası var mal ve hizmet alamıyor.Şikayet edebileceğimiz biryerde yok şikayet etsen nolucak kimsenin umrunda değil.Koskoca Honda ve Yamaha yıllardır bizi şu esnaf kılıklı bayilerden kurtarmadı gidipte nie kendi internet sitesinden alamıyoruz.Çok kızıyorumda boşa.Gittim ayağımı yerden kessin die Kanuni Seha aldım adamların internet sitesi var gittim siparişimi verdin kapıma kadar teslim ettiler.Saçmasapan hiçkimseyle muhatap olmadım. Diğer firmalar yapmıyor bunu bu devirde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 7 Mart 2024; 9:13:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abi çok haklısın bir kere internetten satış kesin olması lazım, bunlar iyice şımardılar biz zaten anca 3.dünya ülkesi oluruz. Ve bizim ülkeden hiç bir şey olmaz. Denetleme falan sıfır, baştakiler zaten umrunda değil hiç bir şey.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X