Şimdi Ara

motosikleti trafikten çekme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ruhsat sahibi olduğum zat 150 var. Muayenesi olmadığı için noterden satış veremiyorum.
    Üstümden düşürüp öyle satma gibi bir düşüncem var. Konu hakkında bilgisi olan varsa ne yapmam gerekiyor hangi kurumlarda işlem yaptıracağım. Daha önce böyle bir satış yapanlar tecrübesini paylaşırsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• muayene tarihi geçtiyse yaptırmalısınız. ödenmemiş vergi borcu ve trafik cezası varsa da noter satışı yapamazsınız. Anlaşmaya bağlı olarak muayene masrafını alıcıdan da talep edebilirsiniz.
  • Noter satışı değil. Aracı trafikten çekip satmak istiyorum. Ruhsat sahibiyim araç resmi olarak benden çıksın amacım

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarozer3

Noter satışı değil. Aracı trafikten çekip satmak istiyorum. Ruhsat sahibiyim araç resmi olarak benden çıksın amacım

Ruhsat iptalini soruyorsunuz o zaman. 5 yıllık trafik sigortası ödenmediyse sigortadan alacağınız bir yazı ile trafiğe müracaat edip motoru hurdaya çıkarabiliyorsunuz bu durumda ruhsatı da iptal oluyor ve üzerinizden düşüyor. Fakat böyle bir motoru kim niye alsın da bir daha ruhsat çıkarmaya çalışsın mantıksız geldi bana. Halen motor hurda değilse ve plakasız ve ruhsatsız kullanılacaksa günün birinde bir yerde yakalarlar ve motoru ilelebet bağlarlar. Üstüne bir de ceza ödemek zorunda kalır kullanan.
    Neden böyle bir talebiniz var açıklarsanız belki daha net bilgi bulabilirsiniz.
  • Iki uc ay önce bir kanun çıktı ve muayenesi olmayan araclarin satışı yapilamiyor artik.
    Motoru kullanmiyorum ve her sene mtv işliyor. Satmasamda üzerimde olsun istemediğim için böyle bi düşüncem var

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarozer3

Iki uc ay önce bir kanun çıktı ve muayenesi olmayan araclarin satışı yapilamiyor artik.
    Motoru kullanmiyorum ve her sene mtv işliyor. Satmasamda üzerimde olsun istemediğim için böyle bi düşüncem var

maalesef vergiden kaçış yok. onu satıp 99cc altı başka bir motor almanız lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.