Arkadaşlar başlıktada belirttğm gibi ses sistemi aldım 2+1. Fakat bilgisayara bağladığımda sadece tek kolondan we subwoofer dan ses geliyor. Diğernden gelmiyor. Televizyona bağladığımda ise sorunsuz. Ses kartımmı desteklemiyor lütfen yardımcı olun. Ses kartı için kurulu olan realtek programını çalıştırdığımda seçenek olarak sadece 6+1, 4, 2 hoparlor seçenekleri var. Yokmudur bi çözüm yolu ?
yardım edicek kimse yokmu ?
başka bir 2+1 varsa birde onu dene yada sek kartının sürücüsünü sil tekrar yükle
arkadaşın vardı 2+1 i onu aldm denedim fakat olmadı. Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Relatek programında 2+1 seçeneği yok :( Ses kartım desteklemiyo olabilir :S
quote:
Orijinalden alıntı: istiklal1919
başka bir 2+1 varsa birde onu dene yada sek kartının sürücüsünü sil tekrar yükle
+1
quote:
Orijinalden alıntı: cretan437
arkadaşın vardı 2+1 i onu aldm denedim fakat olmadı. Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Relatek programında 2+1 seçeneği yok :( Ses kartım desteklemiyo olabilir :S
yav arkadaşım 2+1 seçeneği olmaz olurmu sen sil ses kartının sürücüsünü tekrar yükle mutlaka yanlış ayar yapmışsındır yada en kötü ihtimal ses kartı arızalanmıştır
player ın sağ sol ayarlarına bir bak. 2.1 , 4.1 vs. de seçsen çalar o. bilgisayarın hoparlör çıkışına mümkünse kulaklık balayıp dene.
Cevap verdiğiniz için hepinize teşekkür ediorm arkadaşlar sorun halledildi =) driver seçeneklerinden 6+1 yaptım we 6 tane ses giriş yeri wardı hepsine tek tek taktım denedim oldu. yardımınız için teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme