Şimdi Ara

creative media explorer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar creative zen 4gb mp3 player aldım içinde cdsi olmadığından creative media explorer programı lazım nasıl bulabilirim yardımcı olurmusunuz creative nin sitesinde yok programm lütfen yardımm

• quote:

Orjinalden alıntı: serdar514

http://tr.creative.com/support/downloads/download2.asp?MainCategory=213&Product=17108&dlcentric=10320&Product_Name=ZEN+4GB%2F8GB%2F16GB&filetype=3&OSName=Windows+XP

creative in sitesinde var keske daha dikkatli baksaydın

Önerdiğiniz linkteki dosya creative media explorer in güncelleme dosyasıdır orjinali gerekir
    Creative Media Explorer Software Pack 5.70.13 for Creative ZEN

• ya iyide o 32 bit e kurulmuyor elinde 32 bite göre olan varsa bi bana verebilirmi acaba çok lazım yaa format atmak zorunda kaldım cdsi kayıp bilgisayarda vardı ama format atınca haliyle oda gitti

• quote:

Orjinalden alıntı: talipb

quote:

Orjinalden alıntı: serdar514

http://tr.creative.com/support/downloads/download2.asp?MainCategory=213&Product=17108&dlcentric=10320&Product_Name=ZEN+4GB%2F8GB%2F16GB&filetype=3&OSName=Windows+XP

creative in sitesinde var keske daha dikkatli baksaydın

Önerdiğiniz linkteki dosya creative media explorer in güncelleme dosyasıdır orjinali gerekir
    Creative Media Explorer Software Pack 5.70.13 for Creative ZEN

media explorer güncellemesi ne işe yarıyor ??? converter'i falan mı hızlandırıyor ???

• ya bende yeni format attım geçen sefer sorunsuz kurmuştum ama "Creative Media Explorer Software Pack 5.70.13 for Creative ZEN" buda var açyorum bilgisayarınızda desteklenen bir cihaz tanınamadı diyor halbuki creative zeni bilgisayara bağlamış bulunuyorum arkadaşlar yardım edin nasıl yapacağım yaa
  • ARKADAŞLAR ÇÖZDÜM SORUNU MEDIA PLAYER 10 U YÜKLEYİNCE DÜZELDİ
    TEŞEKKÜRLER...
  • zaten media player 10 ve ondan sonra eşitleme olayıyla halloluyo programa bile gerek yok yani ben öle yapıyorum en azından
  • eşitlemeyi yapmayı denedim ama görmüyor bir türlü? bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garaser -- 10 Şubat 2009; 20:31:21 >
  • arkadaşlar konuyu hortlatıyorum mecburen.

Şuanda benin mp4 çalarımda da beyaz ekran hatası var sadece beyaz ekran görünüyor media explorer ile formatladım sonra creative in sitesinden fireware ı yükleyerek format sonrası 1.20 olan sürümünü 1.21.03 e yükselttim fakat sorun düzelmedi nasıl düzeltilir fikri olan ya da aynı sorunu yaşayıp bu sorundan kurtulan arkadaşlar varsa yardımlarını beklemekteyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.