Şimdi Ara

creative mp3 çalar alıcam. 2 tercih arasında kaldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • en sonunda muvo tx fm aldım. 190TL ye.. bakalım şimdilik bir sorun görmedim. Beklentilerimi karşılıyor..
  • hayırlı olsun.
  • arkadaslar merhaba ben abimin amerikadan orjinal kutusunda getirdigi iki tane mavi creative i satiyorum bilgileri assagida bana seaofthesun@hotmail.com dan ulasabilirsiniz...

512 Mb Creative MuVo TX FM Amerikadan

MuVo® TX FM muthis hafif (pilsiz 32 gram) kolay kullanilabilir dijital ekrana sahip, radyo dinleyebileceginiz ve radyoda dinlediklerinizi seste kalite kaybi olmadan kayit yapabileceginiz bir urundur. Ses kayit cihazi olarak da kullanilabilir... 512 MB 16 saat WMA veya 8 saat MP3 musik calabilir ve 32 saate kadar ses kaydi tasiyabilir...bir adet AAA (kumanda pilleri) pil ile 15 saat muzik dinleyebilirsiniz... Ayrica 512 Mb Creative MuVo TX FM i kablo olmadan gerekirse bir flash disk gibi de kullanabilirsiniz.... MuVo® TX FM muthis hafif (pilsiz 32 gram) kolay kullanilabilir dijital ekrana sahip, radyo dinleyebileceginiz ve radyoda dinlediklerinizi seste kalite kaybi olmadan kayit yapabileceginiz bir urundur. Ses kayit cihazi olarak da kullanilabilir... Ayrica 512 Mb Creative MuVo TX FM e kablo geregi olmadan istediginiz fotograflari ve diger bilgisayarinizdaki belgeleri flash disk gibi kablo ihityaci olmadan tasiyabilirsiniz... Urun orjinal kabinda acilmamistir...

paket orjinal kabinda oldugu icin cd surucu boyutundadir... mavi renkteler....

FIYATI 150 YTL

• hocam yalnız cihazı ulkemizle ayni fiyata satman biraz ilginç olmuş...
    asagida s200(o serinin en son çıkan modeli 163 ytl)

http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPUlVVHlFVE53QWpNVDVYWjJsR2RoVm1jRDVYTnhBak0yNEhNeVl6TVA=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu -- 3 Eylül 2006; 18:53:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: turuncu

hocam yaknız cihazı ulkemiz il ayni fiyata satman biraz ilginç olmuş...
    asagida s200(o serinin en son çıkan modeli 163 ytl)

http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPUlVVHlFVE53QWpNVDVYWjJsR2RoVm1jRDVYTnhBak0yNEhNeVl6TVA=

arkadaslar merhaba ben abimin amerikadan orjinal kutusunda getirdigi iki tane mavi creative i satiyorum bilgileri assagida bana seaofthesun@hotmail.com dan ulasabilirsiniz...

512 Mb Creative MuVo TX FM Amerikadan

MuVo® TX FM muthis hafif (pilsiz 32 gram) kolay kullanilabilir dijital ekrana sahip, radyo dinleyebileceginiz ve radyoda dinlediklerinizi seste kalite kaybi olmadan kayit yapabileceginiz bir urundur. Ses kayit cihazi olarak da kullanilabilir... 512 MB 16 saat WMA veya 8 saat MP3 musik calabilir ve 32 saate kadar ses kaydi tasiyabilir...bir adet AAA (kumanda pilleri) pil ile 15 saat muzik dinleyebilirsiniz... Ayrica 512 Mb Creative MuVo TX FM i kablo olmadan gerekirse bir flash disk gibi de kullanabilirsiniz.... MuVo® TX FM muthis hafif (pilsiz 32 gram) kolay kullanilabilir dijital ekrana sahip, radyo dinleyebileceginiz ve radyoda dinlediklerinizi seste kalite kaybi olmadan kayit yapabileceginiz bir urundur. Ses kayit cihazi olarak da kullanilabilir... Ayrica 512 Mb Creative MuVo TX FM e kablo geregi olmadan istediginiz fotograflari ve diger bilgisayarinizdaki belgeleri flash disk gibi kablo ihityaci olmadan tasiyabilirsiniz... Urun orjinal kabinda acilmamistir...

paket orjinal kabinda oldugu icin cd surucu boyutundadir... mavi renkteler....

Daha once fiyatina 150 milyon fiyat vermistim. Ama turuncu arkadasimizinda dedigi gibi fiyat abarik olmus biraz. Abim bana yanlis bi fiyat soylemis. Yeni belirledigimiz fiyat 130 MİLYON

• Merhaba bende MuVo vardı muvo daha kullanışlı ama zen tasarımı ile çok şık.Açıkçası bu gerçekten çok zor gösteriş için zen daha şık ve ses kalitesi çok yüksek.muvonun ise ses kalitesi biraz daha yüksek ama görünümü çok güzel değil ben zen diyorum.
  • arkadaslar bir sey soracagim ama...

creative zen usb girisi kablolu olan mi... yani veri transferi icin kablo gereken deil mi?
  • evet kablo gerekio pc'te bağlamak için
  • Ben muvo yu sattigim icin bunu ovmek istemiyorum ama bi dusunsenize yaninizda kablo tasimak nekadar zor bi is. Zaten aletin buyuklugu nedir ki yaninda kablo tasiyacaksiniz. Bence bu cok guzel bi rahatlik. Ben kullaniyorum bunu cok da rahatim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.