hangisi daha iyidir?alacağım yerde fazla fiyat farkı yok. hangisini önerirsiniz?
teşşekürler
i pod video
modelleri neler... zaten ikiside ana başlık gibi bişey... sen diosunki araba alıcam tofaşmı olsun fiat mı
vala pratik bişe olsun dersen muvo derim. ama şık olsun görüntüye önem veriorm dersen zen al. en büyük farklar; zen de usb girişi yok kablo kullanman lazım (kablo kutudan çıkıo tabi), muvo'da entegre usb jack i var. onun dışında büyük farkları yok
hangi zen hangi muvo hiçbişey söylememiş ki?
bende tam isimlerini bilmiyorum.
alacağım yere gittiğimde crative muvo 200TL di creative zen de 210TL filandı..
özellikleri radyo ve 1gb olması.. ama ben karar veremedim.Muvo siyah olanı çok hafif ve şık duruyordu.
Bende mp3 player alcam. Ben de karar veremedim ama sanırım sana creative zen nano plus ı önerebilirim. Çünkü şu ana kadar en çok onun hakkında bilgi sahibi oldum fakat eğer arkadaşlar daha uygun fiyata birşeyler öneririrse ben de sevinirm. Nereden alacağımı dahi bulamadım. Gold falan çok pahalı yaa... L aldım mı iyi bişiy olsun diyom da ama... çok pahalı kereta :D
Ben radyodan kayıt olsun, klasörlendirme olsun, 1gb olsun, pili olsun ve pili 18 saat ya da 15 saat dayansın istiom. Digital fm radyo olurrsa da ii olur. Ayrıca yazılım falan da gerektirmesin. Yardımcı olursanız sevinirm... bazen hah tamam buldum diyom bu sefer ürün stokta yok diyolar.. L
ben zen nano plus aldım doğubanktan, 170 ytl. şimdiye kadar kalburüstü bir yerden alınan zen nanolar'dan farklı bi problem de çıkmadı. o yüzden ben size doğubankı tavsie ederim :) alt kat biraz daha sakin ordaki satıcılardan birinden alın
arkadaşlar son olarak ne dersiniz?? sabah almaya gidicem ve hala kararsızım..
Ben olsam Creative muvo C100 sport alırdım... Üzerine 512 sd kart ve mx 200 kulaklıkla birlikte canavar bi 3lü olustururdum... İyi bi kulaklık sart tabi,mp3 player ı küstürmemek lazım
flash lı neonlar 32 saate kadar pil ömrü (li ion dahili ) vaadediyorlar ve zen nano plus(18 saat harici) dan daha genişçe ekranları var... diğer teknik özellikler nano plus la ayni denilebilir. ikisinde de line in var.
büyük ihtimalle muvo alacağım..nedeni ise ; flash bellek olarak kullanılabilmesi(zen de bu özellik yok galiba) birde muvo daha şık gibi..siyah olması ayrı bir etken..
bence zen ler ve muvolar hakkında creative in anasayfasından biraz daha bilgi edinmelisin.
tum creativlerde bilgi tasiyabilirsin, ha usb si uzerinde olsun istersen o ayrı.
zen de flash bellek olarak kullanılıo, ama yanında kablosunu taşıman lazım. zen'in yanında muvo biraz kabaca durmuştu gözüme, o yüzden ben zen aldım. bide zen'de line-in özelliği var. ses veren ve kulaklık çıkışı olan herhangi bi aletten ara kablosuyla direk ses kaydı yapabiliosun. beni bu özellik çok çekmişti ama zen'i alınca gördüm ki pek de dedikleri gibi diil yani kayıt yapıyo ama çok kısık sesli. dinlerken son ses açman lazım. ki biliosun creative'in ses seviyesi durumunu..
arkadaş muvo derken zen nano plus la aynı özellikteki N 200 ü kastetmiş olabilirmi?
vala benim kastettiğim muvo tx fm. arkadaşın da ondan bahsettiğini varsaydım. ama N200'ü söylüo da olabilir tabi :)
valla güzel kardeşim ben bir hafta önce [creative muvo s200] aldım... üzerinde 1 gb hafıza dahili radyo [ama rodyo yazılımını yenileyince açıldı]...yanlız piyasada
bu fiyata hem radyolu hem radyodan kayıt yapan hem 1gb hem creative mp3 player bulamazsın fiyatıda 240 ytl bimeksden aldım gayet de memnununm...
ya bide benim zen'de player tamamen boşken 927mb yer oluyo :) tamam zaten hiçbi zaman kapasitenin tamamını kullamazsın ama 73mb fazla geldi bana. fw mi kullanıo o kadar yer ki
927mb olmasının sebebi pazarlama stratejisinden kaynaklanıyo. çünkü 1 gb 1024 mb ama adamlar 1 gb 927 mb olarak ele alıyolar... kar etmek için... benim muvo s200 de 927 mb ama napcan böle adamlar....
vala zen'i ilk aldığımda bomboşken 954mb yer vardı, yeni fw'yi kurunca 927 oldu :D lam sesi düşük koyarlar, hafızadan çalarlar.. creative de az malın gözü diil