Bildirim
creative mp3 sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
>>http://tr.creative.com/support/downloads/ >> Buradan tam modeline göre güncel firmware'i indirin.. format atın düzelmesi lazım.. -
frux kardeşim teşekkür ederim! ama benim ki şuanda pc ye bağlanmıyor! yani creative den indirdiğin şeyi upragede edemiyorsun! format attıgında da !
saatlerce siliniyor diyor ! ölece kalıyor !
lütfen bilginiz varsa yardımcı olunuz -
ya bana bnu konuda yardımı olucak birileri yokmu ! -
servisine sorsana -
multimedya ya gönder yani ithalatcısına. yenisini gönderirler. benım ılk aldıgım mp3ü 1 sene içinde 3 kere değiştirdiler. 2. aldıgımda 1 kere değişti geldi. Bir daha mp3player alacak olsam creative tercih etmem. Gercekten kalıtesız. -
quote:
Orjinalden alıntı: honnery
multimedya ya gönder yani ithalatcısına. yenisini gönderirler. benım ılk aldıgım mp3ü 1 sene içinde 3 kere değiştirdiler. 2. aldıgımda 1 kere değişti geldi. Bir daha mp3player alacak olsam creative tercih etmem. Gercekten kalıtesız.
peki seninkinin problemi neydi! ben creative servislerine ulaşamıyorum netten! ben bu ürünü amerikadan getirtmiştim -
textilex eğer cihazı yurt dışından aldıysan zaten türkiyede yaptıramazsın garantisi burda geçmez nerden aldıysan orda geçer.hatta multimedya parasıyla bile cihazı tamir etmez.ve pc görmüyosa tamir kaçınılmaz senin yapabileceğin bir şey yok. -
Hard disk varmıydı o alette? -
quote:
Orjinalden alıntı: eldiablo
Hard disk varmıydı o alette?
evet 5 gb lık hardiski var!
yapabilceğimiz bişiy varsa yardımı lütfen esirgeme! cihaz yatıryor! -
teknik@multimedya.com adresine Elvan bey adına bi maıl at. şansını dene. -
hemen öle servislerden korkutmayın adamı :)
multimedia olmassa kontta ital ediyo ürünü hiç olmadı ara creative türkiyeyi -
ya arakdaşlar napabilirim bilmiyorum daha çözemedim problemi elvan bey adına mail attım! adam bana ürünün seri nosunu istedi! bende seri nosu falan yok :) amerikadan aldım nebilim... -
aynı sorun benim 4gb muvo^2de de yere düştükten sonra oldu(ilk defa değil, 10 belki 20 =) harddiskim ölmüş dedi babam. mp3çalarsız yaşayamadığım için haliyle bir adet ZEN almak durumunda kaldım. -
quote:
Orjinalden alıntı: diablotestdriver
aynı sorun benim 4gb muvo^2de de yere düştükten sonra oldu(ilk defa değil, 10 belki 20 =) harddiskim ölmüş dedi babam. mp3çalarsız yaşayamadığım için haliyle bir adet ZEN almak durumunda kaldım.
hadi yaa dostum.... bakalım ne çıkacak inşallah hallederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X