Arkadaş nolur sarj aleti bulamıyorum.Müzik dinliyemiyorum.Usb kablosunuda kaybettim elimde bir tane var ama bilgisayardanda sarj edemiyorum.5v ve 1.5 amper sağlayan bir tane bile sarj cihazı yokmu??Bu dünyada
Her yer bu sarj aletlerinden kayniyo ama? Hangi ildesin)
Arkadaşım nete giremediğim için cevap veremedim izmirde bulamadım siz nerde gördünüz bu sarj aletinden lütfen eğer bulursanız bana sadece yerini söyleyin yeter.Teşekkürler..
Ben istanbul'da görüyorum hep kadıköyde. Sana gönderebilmek isterdim ama nasıl olur bilmem ki??
Çok sağolun Çok iyisiniz. Peki arkadaşım fiyatları ne acaba bende creative orjinal şarj aleti verdı.Acaba girişler olcakmı
Gordugum sarj aleti creative in urettigi sendeki sarj aletinden ama fiyatini hatirlamiyorum cumartesi sorar haberdar ederim.
ANKARA daysan gel yardımcı olayım teknoSA dayım ben acıty outlet
Çok tesekkürler ankarada değilim.Teknosada bu sarj cihazı varmı.
Birde arkadaşlar bilmiyorum hiç kullandınızmı bu cihazdan ses kalitesi mükemmel o yüzden çok seviyorum.Eski bir cihaz olduğu için piyasada parçalarını bulamıyorum. Birtane resim eklerim.Şimdilik kalın sağlıcakla...
Bende kullandım birkaç yıl önce gayet iyi bir cihazdı. O zaman 4gb olması mucize gibiydi daha 512mb mp3 çalarlar varken düşünsene
Pili falanda değişebiliyordu ayrıca...
herkese selamlar sarj cihazını bulabildinizmi fiyat konusunda yardımcı olcaktınız.Umarım bulmuşşunuzdur.valla çok sevinirim:)
Arkadaşlar bozuk olan şarj aletimi tamir ettirdim.Çok ilginç oysaki birçok yere götürdüm.Kimse ilgilenmek istememişt..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme