Şimdi Ara

creative prodikeys ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar creative prodikeys i kullanmak için illaki creative ses kartı olması gerekiyormu? Yoksa içinden çıkan bi program cd si falan var mı? ben bi notebook kullanıcısıyım ve bunu dizüstü bilgisayarımda kullanmak istiyorum. ama creative ses kartı gerektiriyormu bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

creative prodikeys ??

• ses kartına gerek yok diyebiliyorum internet sitesinde gereksinimler kısmında audio device yazıyor orda ses kartından bahsetmiş usb ile çalışıyor saten alet yani onboard da olur bence alırken sor yine ya da kullananalardan yarım al %99 yeterli onboard
    http://us.creative.com/products/product.asp?category=8&subcategory=234&product=14118&nav=2
  • Onboard kartta kulanabilirsin arkadaşım. Creative ses kartına gerek yok. Ben kendi laptopumda bu aleti bir ara kullandim. Eger muzige giriş aşamasındaysan memnun kalırsın ama tuşlar çok ufak. Eger yine usb'den bağlıyabilecegin büyük tuşlu , biraz daha kalite bir cihaz istersen m-audio 'nun giriş midi klavyelerini tavsiye ederim, ben gecen sene 120 ytl'ye almıştım ama o zaman dolar daha yuksekti
  • cevaplar için çok teşekkür ederim
  • bu klavyede nasil yazi yazilabilir ki yawww... bileklerini nereye koycam !
  • quote:

Orjinalden alıntı: by-Ariza

bu klavyede nasil yazi yazilabilir ki yawww... bileklerini nereye koycam !

org tuşlarının oldugu hazneyi kapatan siyak plastik bir koruyucu kabı var. Onu takıyorsun ve bileklerini ustune koyuyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

quote:

Orjinalden alıntı: by-Ariza

bu klavyede nasil yazi yazilabilir ki yawww... bileklerini nereye koycam !

org tuşlarının oldugu hazneyi kapatan siyak plastik bir koruyucu kabı var. Onu takıyorsun ve bileklerini ustune koyuyorsun

waayyyyyyyyy süper o zaman... resimde bi kap fln görmedigim için standart tipi bu sandim güzel bişiymiş.. fiyati ne kadardir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seddoo. -- 18 Ocak 2008; 20:24:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative Sound Blaster Recon3D
    2 yıl önce açıldı
    Creative Sound Blaster ZXR
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cihazın fiyatı 65-70 YTL kadar ve kesinlikle uzak durulması gereken bi cihaz. Yaw görünüşe aldanmaktan vazgeçin artık beyler ya….Alet ilkokul çocukları için yapılmış, oyuncak tarzı bişey. İçinden kendi yazılımı çıkıyor ve bu yazılımla kullanılıyor. Yazılım size ‘Daha Dün Annemizin’ (ingilizcesi ‘Song Alphabet’ olarak geçiyordu galiba yazılımda) şarkısını çalmayı öğretiyor sadece. Zaten tuşları minicik, yetişkin bi insanın kullanacağı türdün değil…Ama isteyen varsa alıp oynasın, ne diyeyim….

Cihazın kapalı resmi (kapak şeffaf) :

creative prodikeys ??

Cihazın eski versiyonu :

creative prodikeys ??

Ben harbi müzik yapmak için arıyorum diyen varsa ; onlara aşağıdaki gibi ROLAND, EDIROL, ALESIS, E-MU veya M-AUDIO gibi markaların ucuz ve ufak modellerini tavsiye ederim….
    En ucuzu M-AUDIO’nun OXYGEN Serisidir…..
    (Kendim de şahsen EDIROL kullanıyorum, kesinlikle muhteşem)

creative prodikeys ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperio -- 19 Ocak 2008; 2:14:17 >

• Tuş hassasiyeti çok iyi olan bir klavye oalrak ne önerirsiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident

Tuş hassasiyeti çok iyi olan bir klavye oalrak ne önerirsiniz?

bütçen ne kadar hocam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

quote:

Orjinalden alıntı: Resident

Tuş hassasiyeti çok iyi olan bir klavye oalrak ne önerirsiniz?

bütçen ne kadar hocam.

Çok fazla değil. Yani fazladan kasıt Novation ın synth tazrı 800 ytllik modelleri bana çok uzaklar. 300 -400 gibi olabilir bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.