Şimdi Ara

creative Recon 3D mi Sound Blaster X-Fi HD mi Lütfen şimdi sipariş vereceğim ?(X-Fi HD Alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• hala bekliyorum
  • dostum recon 3d nin performansını bende merak ediyorum. acaba astro mixamp gibi bişey mi ? ama diğer ses kartını hoparlörle deneyen arkadaş vardı forumda. umduğunu bulamamıştı. ses çok yüksek değil diyodu. tabiki yine onboarddan iyiymiş. ama recon 3d ona göre nasıl bilmiyorum. tr de çok kullanan yok herhalde. incelemesi vardı dh de ama sonuçta bildiğin bi ürünle karşılaştırılmadıktan sonra çok bişey ifade etmiyo ses bu duyman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

dostum recon 3d nin performansını bende merak ediyorum. acaba astro mixamp gibi bişey mi ? ama diğer ses kartını hoparlörle deneyen arkadaş vardı forumda. umduğunu bulamamıştı. ses çok yüksek değil diyodu. tabiki yine onboarddan iyiymiş. ama recon 3d ona göre nasıl bilmiyorum. tr de çok kullanan yok herhalde. incelemesi vardı dh de ama sonuçta bildiğin bi ürünle karşılaştırılmadıktan sonra çok bişey ifade etmiyo ses bu duyman lazım.

diğer kart stokta görnmüyor kahretsin bu modelii kullanan yurt dışında da az gibi. youtube da 1 tane unboxing var başkada birşey bulamadım. forumda kullanan dediğin kişiyi hatırlıyormusun

recon 3d de optic ve aux girişi gördüm amazondaki resimde. ve kulaklık çıkışı ile microfon girişi var. optic çıkış varmı yokmu anlayamadım

bunlar kulaklık ve microfon [simg]http://ecx.images-amazon.com/images/I/71%2BWOP3z03L._AA1500_.jpg[/simg]

buda optic ve aux

[simg]http://bulk2.destructoid.com/ul/221289-review-creative-sound-blaster-recon-and-omega/reconbase2-620x.jpg[/simg]

• dostum yanlış bilgi vermeyeyimde. üstteki ses kartının görünüş olarak aynısııydı. ama sanırım onun kullandığının üzerinde thx logosu yokmuş.thx logolu olan versiyonununda olduğunu onuda bi denemek gerektiğini felan yazmıştı. çok ses kartı araştırıyodum o zamanlar.şimdi nasıl bulurum o konuyu bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

dostum yanlış bilgi vermeyeyimde. üstteki ses kartının görünüş olarak aynısııydı. ama sanırım onun kullandığının üzerinde thx logosu yokmuş.thx logolu olan versiyonununda olduğunu onuda bi denemek gerektiğini felan yazmıştı. çok ses kartı araştırıyodum o zamanlar.şimdi nasıl bulurum o konuyu bilmem

tamam önemli değil sağolsun @relaxman39 haber verdi tekrar stoğa girmiş xfihd yi aldım gelince deneyimlerimi yazarım
  • xfi hd yi logiteche bağladığında optikten orada çözdürebiliyomusun 5.1 olarak usbden gelen sinyali?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.