5 seneden fazla kullandığım Creative Sound Blaster Live 5.1 ses kartını bu hafta yenisiyle değiştirdim.Ancak aynı ürün diye aldığım kartla eskisi arasında bazı farklar bulunuyor.Mesela;
1-Bas-tiz desteği yok, 2-Eax vs gibi uygulamalar kullanmamama rağmen eski kartım oldukça güçlü bir ses verirken, şimdikinin sesi çok cılız.
Bu 5 sene önce aldığım kart:
Bu da yeni aldığım:
Yenisinin arkasında bir port yok, acaba versiyon farklılığı mı? Creative'in sitesine girip yeni driver baktım.Yeni olarak Vista driverları vardı.
Yanındaki uygulamalar olmadan bana eski sesi sağlayabilecek bir kart arıyorum.(Bas-tiz desteği olan.)Kulaklık haricinde bir bağlantı şekli kullanmıyorum. Alternatif olarak Creative Audigy Value önerir misiniz?
Kullananlar yardımcı olursa çok sevinirim.Teşekkürler.
İyi çalışmalar.
eski kartları çok daha iyiydi.eski kartların performansını 150$+ kartlara verdi artık
hmm
driversaldır %90
Kx driver dene onlar harikalar yaratıyoro seride
Öncelikle cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim.Sistemimde tek PCI Express yuvası var.150$+ ürünler galiba bu gruba giriyor.KX driver konusunu ise araştırıyorum.
Peki bu nasıl?
X-FI SURROUND 5.1 HARİCİ SES KARTI
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme