Şimdi Ara

Creative SB Z Ses Kartı Ailesi İncelemesi, Güncel Driverlar, Ayarlar, İpuçları [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
33
Favori
43.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ona bakacağım bende yarın akşam.
  • Crative Audigy 2 Zs den Creative Sb Z ye gectim gruba eklerseniz sevinirim Logitech 5.1 G51 ile kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lawyerzzz kullanıcısına yanıt
    Youtube da müzik dinlerken aynı anda steam üzerinden bir oyun açıyorum ve ikisinin de sesi eşit geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Youtube da müzik dinlerken aynı anda steam üzerinden bir oyun açıyorum ve ikisinin de sesi eşit geliyor.

Ben sesin anlık olarak azalmasından bahsediyorum hocam. Bu zaten bu ses kartının özelliklerinden biri.

Şöyle örnek vereyim; PC'de TV izliyorum ve bu esnada PC de başka işlemler yaparken farzedin ki windows uyarı seslerinden biri çaldı.O an TV'nin sesi azalıyor ve biraz sonra eski haline dönüyor. Bu özellik bu ses kartının bir özelliği ve bunu kapatmak istiyorum sadece.
  • lawyerzzz kullanıcısına yanıt
    Ben demek istediğinizi çok iyi anladım aslında, ama bence vardır bunun bir çözümü de sadece biz bilmiyoruz.
  • Arkadaslar ilk resimdeki sb pro studio yazan yerdeki Bas sekmesi bende aktif değil neden değil birde bilgisayarimi acip kapatinca ayarlarim bozuluyor cevaplarsaniz sevinirim ses sistemi logitech G51..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senol28 -- 16 Ocak 2015; 19:47:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

ona bakacağım bende yarın akşam.

Bir çözüm bulabildiniz mi hocam sesin kısılıp tekrar normal hale gelmesi durumuna? Herhangi bir ayarı falan var mıdır ki bu durumun?
  • Merhaba,

Ben ses kartını yaklaşık 2 yıl önce BestBuy'dan almıştım. Logitech Z906 ile birlikte Windows 8.1 Pro 64 Bit sistemde kullanıyorum. Bağlantı optik kablo ile yapıldı.

Creative Kontrol Menüsünden aşağıdaki ekran görüntülerinde belirttiğim gibi ne denediysem bir türlü sonuç alamadım.

Gerek test videosu gerekte 5.1 test kısmı çalışmıyor. Haliyle varsayılan olarak nasıl ayarlısı ise o şekilde kullanıyorum.

Video oynatıcı olarakta Splash Pro kullanıyorum. Ayar menüsünde S/PDIF seçili iken çok iyi dijital bir ses vermekte ancak oynatıcının ses ayar tuşu çalışmıyor. Logitech'in kontrolcüsünden ses ayarlaması yapmak durumunda kalıyorum.

Son sürüm yazılım yüklü ama bir türlü sorunları çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Creative SB Z Ses Kartı Ailesi İncelemesi, Güncel Driverlar, Ayarlar, İpuçları [ANA KONU]

Creative SB Z Ses Kartı Ailesi İncelemesi, Güncel Driverlar, Ayarlar, İpuçları [ANA KONU]

• Rog Sonar Phoebus

bu kart ile kıyaslayacak olsanız hangisini tercih ederdiniz?
  • Bende Zx almak istiyodum ama aradaki fiyat farkına değer mi bilmiyorum Z modelini alacağım o yüzden. Sistemim Z5500 on board kullanıyorum şu an. Z5500 ile bu kartı kullanan var mı?
  • Z yeterli fark beam sadece değmez.
  • HB'de fiyat 311 tl. başka önerebileceğiniz yer var mı yurt içinde? veya amazondan almak ne kadara gelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim2531

HB'de fiyat 311 tl. başka önerebileceğiniz yer var mı yurt içinde? veya amazondan almak ne kadara gelir?

amazonda şuan 100 dolar vergiye felan takılır daha da artar, 80 dolar civarlarına düşünce vergisiz alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

HB'de fiyat 311 tl. başka önerebileceğiniz yer var mı yurt içinde? veya amazondan almak ne kadara gelir?

amazonda şuan 100 dolar vergiye felan takılır daha da artar, 80 dolar civarlarına düşünce vergisiz alabilirsin.

anladım hocam. 100$ ve kargosu derken bi manası kalmıyo zaten stress felan gerek yok gibi 311tl de olur. daha önceden xfi fatality pro kullanıyodum sistemimle on board kullanmak istemediğim için direk HB den alayım. Sağolun :) Xfilerde grafiksel arayüz çok önemsenmeden yapılmış gibiydi zaten burda incelemenizden de anlaşılır şekilde değiştiğini gördüm :)

• 56 dolara aldık biz black friday ' de 300 fazla bence.
  • merhaba kartı bende aldım gruba ekleyebilirsiniz :) bi sorum olcak 5.1 de 5 uyduyu eşitleyebiliyomuyuz? z5500 kullanıyorum bass iyice çılgınlaştı ona lafım yok :) sesde güzel ama surround %50de mi eşitleniyo çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Oxy.gen- -- 18 Şubat 2015; 23:45:11 >
  • Murat benide ekle klübe katkımız olsun madem açmışsın böyle bir konu Bende black fridayde almıştım.1 Hafta oldu pc ye takalı.İkinci ses kartım,gerçekten fark ettiriyor.Mpower max gibi kaliteli anakart kullansamda içindeki son seri realtek ses çipi bunun yanından bile geçemez.
  • ekle
  • quote:

merhaba kartı bende aldım gruba ekleyebilirsiniz :) bi sorum olcak 5.1 de 5 uyduyu eşitleyebiliyomuyuz? z5500 kullanıyorum bass iyice çılgınlaştı ona lafım yok :) sesde güzel ama surround %50de mi eşitleniyo çözemedim.

sorunuzu anlamadım 5 hoparlörden aynı ses çıkmasından mı bahsediyorsunuz.

quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Murat benide ekle klübe katkımız olsun madem açmışsın böyle bir konu Bende black fridayde almıştım.1 Hafta oldu pc ye takalı.İkinci ses kartım,gerçekten fark ettiriyor.Mpower max gibi kaliteli anakart kullansamda içindeki son seri realtek ses çipi bunun yanından bile geçemez.

hoşgeldiniz, aman hocam anakarttaki ses kartları anca kendi aralarında yarışır bunlar çok farkettiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 19 Şubat 2015; 2:03:08 >

• quote:

merhaba kartı bende aldım gruba ekleyebilirsiniz :) bi sorum olcak 5.1 de 5 uyduyu eşitleyebiliyomuyuz? z5500 kullanıyorum bass iyice çılgınlaştı ona lafım yok :) sesde güzel ama surround %50de mi eşitleniyo çözemedim.

Z5500 kullaniyirsan zaten dogal olarak full stereo ses alman lazim. Onun haricinde speaker configuration ekrani var, orda her kolonun ses db degerini ayri ayri degistirme imkanin da var keyfine gore,

Mesela ben arka kolonlarin sesini +5db yüksek tutuyorum

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.