Şimdi Ara

CREATIVE SBS A520 5+1 SPEAKER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
12.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç gün önce heves edip bu ses sistemini aldım..Ses kartım Realtek High Definition Audio ve 3 tane giriş var..5+1 ses sistemini desteklediğini öğrendim..

CREATIVE	SBS A520 5+1 SPEAKER

Subwoofer ın arkasındaki girişler:

Subwoofer dan bilgisayara baglanacak olan girişler..

Bu da bağlanmış hali..

Realtek HD Audio Yöneticisi

Buraya kadar herşey normal..Realtek HD Audio yöneticisini acıp ayarı 5+1 e getirdiğim zaman bütün hoparlörlerden ses geliyor tek tek..Yani sistem çalışıyor..ama müzik dinlerken oyun oynarken 5+1 kullanamıyorum sadece Front Right-Left ten ses geliyor neden?? Hadi müzikler stero o yüzden öle diyelim..Flac formatında indirdiğim mp3lerde de öyle tracklarda da öyle.. Dvd alıp pc den film izlediğimde de durum aynı..Oyun oynarkende...Şimdi ben 5+1'i sadece Realtek kontrol panelindeki o "dirnk" sesini duymak için mi almış oldum Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum kafayı yemek üzereyim

• Konuyu açan arkadaşla aynı sorunu, Philips'in 5.1 hoparlöründe yaşamıştım ve sırf bu yüzden sattım. Uğraşmadım da fazla.
    Realtek programında, hepsinden ses geliyor, bunun dışında müzik ve filmlerde sadece 2 hoparlör çalışıyor..

Bu sorunun nedenini bilen vardır heralde forumda. Merakla bekliyorum bu işin çözümünü?
  • Bu cihazı ps3 tv ve uydu alıcısına bağlayabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeYaBaN.

Bu cihazı ps3 tv ve uydu alıcısına bağlayabilir miyim ?

???
  • Varsayılan ses kartınızın ayarlarınıza bir bakın.Ses simgesine sağ tıklayıp "Kayıttan yürütme Aygıtları"...
  • Arkadaşlar benim laptopta 2 giriş var bunu nazil yapicaz ve benimkinin ses kartı veya onboard olup olmadigini nasil anlayacagim:-(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • TV ' de çalışıyor mu bu alet arkadaşlar??
  • Arkadaşım müziklerde de 5+1 dinlemek istiyorsan bir tane ses kartı alırsan dinlersin.Bende 1 hafta önce logitech z506 aldım birde ses kartı aldım (asus xonar dsx 7.1).Hoparlörü ses kartına taktığım zaman ne açarsam açayım 5 inden de ses geliyor sorun yok ama ana kart çıkışlarına taktığım zaman. Sadece Video ve Oyun oynarken 5 inden ses geliyor o da video 5.1 ses destekliyse oyun olarak CS go örnek verebilirim.Oynadığın oyunda eğer olmazsa , oyundan ses ayarına gir 5.1 seç.

Ben kendi hoparlörümden memnun değilim garantiye göndermeyi planlıyorum normal sağ sollardan iyi ses geliyor fakat bu rear olanlardan kısık ve sanki yutulmuş ses alıyorum. Bir türlü tatmin etmedi şu hoparlör beni.Hiç bir şey açma sesi son yap bir cızırtı sesi geliyor.Kulağını yakınlaştırdın mı çok kötü bir ses geliyor (hiç bir şey açmadan ) ama normal bir şey aç ses hoş geliyor yine de ben hoparlörden memnun değilim diyebilirim. Sizde de böyle mi Rear olanlar ?

Ses kartı ise gerçekten belli ettiriyor iyi olduğunu.Tavsiye ederim yani ses kartını. Ama kalkıp hoparlör için ses kartı almanı şahsen tavsiye etmem.Kulaklığın varsa iyi bir tane onun için oyunlarda ses kasmak için falan alabilirsin onun dışında gereksiz masraf bence şimdilik.Yani ben kendi hoparlörümde ahım şahım bir gelişme fark etmedim müziklerde 5 inden ses geliyor tamam ama dediğim gibi diğer ikisinden daha az geliyor sistem mi böyle bilmiyorum ama bence pek gerekli değil hoparlör için ses kartı.

Ha birde aldığın ses kartına dikkat et slotuna yani slotu anakartında olması lazım pcl-e mi pcl mi diye iyice bak anakartında hangisi mevcutsa ondan al mesela benim ana kartım msi z771a-g45 Thunderbolt yani pcl-e slotu var pcl slotu hiç yok o yüzden ben pcl-e slotlu (küçük girişlidirler) ses kartı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enlprck -- 9 Kasım 2015; 19:04:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.