Şimdi Ara

Creative SBX ZxR İlk İzlenimlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

Kulaklık ile hoparlör arasındaki geçişler kontrol panelden yapılıyor demişsin. Ses kartında hem kulaklık hem hoparlör için çıkış var mı? Bende Creative X-Fi Titanium var 4-5 tane çıkış var ama sadece yeşil renkli olan çıkışa kulaklığı veya hoparlörü bağlayınca ses veriyor. Diğer çıkışlara bağlayınca ses vermiyor. Senin ses kartında herhalde hem kulaklık hem de hoparlör için çıkış var ki ikisini birden kullanabiliyorsun.

Evet kulaklık için ayrı çıkışı var.
  • CodeMachine C kullanıcısına yanıt
    merhaba. bende kartı yebni aldım. fakat steryo modda kullanırken kulaklıkla hoparlör direk geçiş yaPMIYOR. PANELDEN SPEAKER VE KULAKLIK ARASINDA ELLEGEÇİŞ YAPMAMG EREKİYOR. PÜF NOKTASI NEDİR ACEBA? TEŞEKKÜRLER.
  • Sadece anakartı takıp DB daughter kartı takmazsak performans / kalite kaybı olur mu ki?
  • *INVICTUS* kullanıcısına yanıt
    Eğer daughter karttaki çıkış ve girişler lazım değilse bi kayıp olmaz.
  • şimdi ses kartı olarak ZX ya da ZXR düşünüyorum. Fakat Kulaklığa karar veremedim. ZXR alırsam bir port işgal olacak ve ZXR Evo kulaklık ile iyi bir ikili olur diye düşünüyorum. Ya da ZX alıp Sennheiser 360 G4ME ile mi ikili yapsam diyorum. Audiophile takılanlar Audio Technica beyerdynamics hatta ayrı kulaklık ve mikrofon diyorlar ama bu kadar teferruata gerek yok. Bu arada hoparlörlerim AudioEngine A2 (2.0). Ses kartından gerekli verimi alabilirmiyim bu da bir soru işareti.
  • *INVICTUS* kullanıcısına yanıt
    ZXR da kulalık ve mikrofon için ayrı 5.1 analog için ayrı çıkışlar var anakartta. port işgal olmaz. aynı anda hem kulaklık hem 5.1 analog sistem takabilirsin sadece anakart ile.
  • cinezre C kullanıcısına yanıt
    elle geçiş yapmak zorundasınız başka yolu yok benim bildiğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodeMachine

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

Bunun yanında ses yükselticisi falan vardı o nerde? Bir de onu nereye bağlıyoruz? Bir de verdiğin linkte 2 tane ses kartı var, 2.'si ne işe yarıyor?

Bu sistem 3 parçadan oluşuyor,
    1- si asıl ses kartı, büyük olan, tek başına kullanılabilir. 5.1 analog hoparlör ve 1 kulaklık çıkışı , ayrıca mikrofon girişi var.
    2- küçük olan "DBPro daughter board". Bu kartı kablo ile asıl ses kartına bağlıyorsun. Digital çıkış ve giriş var, ayrıca analog RCA giriş var.
    3-Ses kontrol ünitesi, asıl karttaki mikrofon ve kulaklık bağlantılarını masaüstüne uzatmaya yarayan, üzerinde ses kontrolü ve dahili mikfrofonu olan kısım.

Creative SBX ZxR İlk İzlenimlerim

Abi ben bu kulaklığı aldım fakat ses kontrol ünitesine kulaklığı ve ses sistemini ayrı ayrı bağlamış olmama rağmen ses alamadım.

• raptak R kullanıcısına yanıt
    Ses kontrol ünitesinden ses alabilmen için yazılımından kulaklık hoparlör arası geçiş için bir düğme var ona basman lazım. Alttaki resimde üstteki kısım.

https://store.donanimhaber.com/cc/2e/69/cc2e69e34403ee5678b792492f6721d5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeMachine -- 22 Ocak 2016; 13:30:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.