Şimdi Ara

creative servisleri ni bilen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bende geçenlerde aradım sadece İstanbulda varmış diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_wind

Bende geçenlerde aradım sadece İstanbulda varmış diye biliyorum.
    ankarada mavi bilgisayar ilgileniyor öveçlerde servisi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: apia

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: apia

bu mavi bilgisayardaklerin hepsi ama hepsi karaktersiz galiba. geçenlerde bana sadece istanbulda var demişlerdi.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: apia

bu mavi bilgisayardaklerin hepsi ama hepsi karaktersiz galiba. geçenlerde bana sadece istanbulda var demişlerdi.

Alıntıları Göster
    maviye elini veren kolunu kaptırıyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdinc8

maviye elini veren kolunu kaptırıyor zaten.

Alıntıları Göster
    kızılayda ykm nin tam arkasında gittim biliyorum kesin var ankarada tabi son bir ayda kapanmadıysa
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: blue_wind

İstanbul'da nerde varmış bileniniz var mı?Multimedya gerçekten destek özürlü bir firma, ne maillerime cevap ne de telefonda adam gibi muamele,Creative'e şikayet maili atacağım eğer serviste sorun olursa,mp3 çalarları kont'a ya da başka bir firmaya versinler

• quote:

Orijinalden alıntı: soundchaser

quote:

İstanbul'da nerde varmış bileniniz var mı?Multimedya gerçekten destek özürlü bir firma, ne maillerime cevap ne de telefonda adam gibi muamele,Creative'e şikayet maili atacağım eğer serviste sorun olursa,mp3 çalarları kont'a ya da başka bir firmaya versinler

Alıntıları Göster
    Hocam ben creative 'e soru maksatlı bir email yolladım. 1 günde geldi. İstanbuldaki creative ana bayasine yolladım 2 hafta oldu tık yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: ossguur

Hocam ben creative 'e soru maksatlı bir email yolladım. 1 günde geldi. İstanbuldaki creative ana bayasine yolladım 2 hafta oldu tık yok...

Alıntıları Göster
    creatıve turkıyedekı sevıslerı cok kotu boyle bır fırmaya hıc yakısmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmbrbr

creatıve turkıyedekı sevıslerı cok kotu boyle bır fırmaya hıc yakısmıyor

Alıntıları Göster
    Creative Türkiye adam akıllı açılmadıkça,ve tüm ürünler ve destek bir araya toplanmadıkça sorunlarımız çözülmez arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arhavili_08

Creative Türkiye adam akıllı açılmadıkça,ve tüm ürünler ve destek bir araya toplanmadıkça sorunlarımız çözülmez arkadaşlar...

Alıntıları Göster
    Çözülmez tabi... Bunların yüzünden creativeden soğucaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: arhavili_08

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: johnmalkow

Öyle bir yapı olsa düzelmesi kolay olur ama Creative TR'ye üç parçaya bölünmüş halde geliyor bir bölümü Kont bir bölümü MULTIMEDYA (mp3 leri onlar getiriyor ve ilgileniyor) bir de Koyuncu galiba.Creative'İn ciddi servis sorunu var,bunu beraberce çözmeliyiz arkadaşlar ben Creative'e mail atacağım bu konu ile ilgili Multimedya sizi iyi temsil edemiyor diye siz de yardımcı olursanız bir şeyler yaparız

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: johnmalkow

Öyle bir yapı olsa düzelmesi kolay olur ama Creative TR'ye üç parçaya bölünmüş halde geliyor bir bölümü Kont bir bölümü MULTIMEDYA (mp3 leri onlar getiriyor ve ilgileniyor) bir de Koyuncu galiba.Creative'İn ciddi servis sorunu var,bunu beraberce çözmeliyiz arkadaşlar ben Creative'e mail atacağım bu konu ile ilgili Multimedya sizi iyi temsil edemiyor diye siz de yardımcı olursanız bir şeyler yaparız

Alıntıları Göster
    Sırf zate bu saçma distirübütörler yüzünden creative adam gibi satamıyor Türkiyede,haklbuki adma gibi gelip kendi ofis açsa,iyide bir reklamla,iyi satar.İnsanlar daha güvenerek alır.Mulitmedya labaıli bir firma,kont daha ilgili ona nazaran.Zaten bu ülkeye teknoloji getiren insnalar bu forumlardaki gibi insnalar olmadıkça daha çok ağlarız biz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz196

Sırf zate bu saçma distirübütörler yüzünden creative adam gibi satamıyor Türkiyede,haklbuki adma gibi gelip kendi ofis açsa,iyide bir reklamla,iyi satar.İnsanlar daha güvenerek alır.Mulitmedya labaıli bir firma,kont daha ilgili ona nazaran.Zaten bu ülkeye teknoloji getiren insnalar bu forumlardaki gibi insnalar olmadıkça daha çok ağlarız biz.

Alıntıları Göster
    ankarada öveçlerde multimedyanın yeri var..ancak onlar da ista gönderiyor..
  • quote:

quote:

istanbulda olması lasım ama. gene bilmiom
  • quote:

Orijinalden alıntı: K-orn

quote:

istanbulda olması lasım ama. gene bilmiom

Alıntıları Göster
    İstanbul'da var servis evet, ama sen götüremiyorsun, aldığın yere veriyorsun onlar gönderiyor. Çok saçma bir sistemleri var şimdi 3 hafta bekleyeceğiz bir cihaz değişimi için

• quote:

İstanbul'da var servis evet, ama sen götüremiyorsun, aldığın yere veriyorsun onlar gönderiyor. Çok saçma bir sistemleri var şimdi 3 hafta bekleyeceğiz bir cihaz değişimi için

Alıntıları Göster
    Creative servisi işkence zaten,creative ürününüzün bozulmaması için dua edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz196

Creative servisi işkence zaten,creative ürününüzün bozulmaması için dua edin.

Alıntıları Göster
    valla izmir vatandan aldıydım mp3 player ı,bozuldu
    istanbula gonderdiler.1 haftada gelir dediler.2 hafta olmustu mp3 player gelmemisti.
    multimediaya mail attım,baktım ertesi gun geldi mp3 player

hakket servis iskence.ins. bozulmaz bi daha:)

• quote:

Orijinalden alıntı: creature85tr

valla izmir vatandan aldıydım mp3 player ı,bozuldu
    istanbula gonderdiler.1 haftada gelir dediler.2 hafta olmustu mp3 player gelmemisti.
    multimediaya mail attım,baktım ertesi gun geldi mp3 player

hakket servis iskence.ins. bozulmaz bi daha:)

Alıntıları Göster
    ARkadaşlar yurt dışından creative in bir ürününü alsam,buradaki servislere versem (parasıyla) yapıyorlar mı?Garantiden falan vazgeçtimde tamir ediyorlar mı...(örn microphoto)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramses

ARkadaşlar yurt dışından creative in bir ürününü alsam,buradaki servislere versem (parasıyla) yapıyorlar mı?Garantiden falan vazgeçtimde tamir ediyorlar mı...(örn microphoto)

Alıntıları Göster
    Hiç gerek yok, direk Creative merkeze singapur'a yolluyorsun yenisi ile değiştiriyorlar Mesela burada ki servis e teknik yetkilisine mail attım bir cevap bile gelmedi.Taa singapur merkeze attım anında 1gün içinde cevap geldi,tam onların iş saatinde atarsan 1sa içinde filan bile cevap alabiliyorsun.Aslında creative çok iyi TR de rezil bir şekilde temsil ediliyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.