Şimdi Ara

creative servisleri ni bilen var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ama bir kargo parası çok tutmaz mı?Astar yüzüden pahalıya gelmez mi...
  • Gidecek arkadaşa sesleniyorum. Kont ve Multimedya bakıyormuş servis olarak. Multimedya öveçlerde. Adamlar tam bir mal. Evet altını çizerek söylüyorum tam bir mal. Konuşmaları teknolojiyle çok uzak. Kahvehanede bile daha bilimsel konuşulur. Şaşırdım kaldım. Malesef Türkiyede tüketici hakları diye bir şey yok.
  • Dostum Kont mp3ler ile ilgilenmiyor ne yazık ki.Keşke onlar ilgilensei... Multimedya ile işim bitince şikayet edeceğim zaten. Bir daha da Multimedya'dan alınana kadar da Creative almayı düşünmüyorum Ayrıca şikayetçi olan arkadaşlara sesleniyorum buradan hep beraber birlik olup ortak ya da farklı bir maili Creative'e atalım mp3 bölümünü Kont'a ya da Koyuncu'ya aktarsınlar böyle iş mi olur? Bu adreste de yetkili dist. hangi ürünlere baktığını görebilirsiniz TIKLA

• Ztan böyle şeyler hep türkiyede olur... Ayrıca Multımedia gönderilen Mp3'ler sıfırı ile değişiomu.(Değişmesi lzm ama bunlar ne yapar yapar yine aynısını yollarlar)
  • BU Türkiyenin gerçeği malsef,aleti yollarsın 3 hafta sonra bi bakmışsın aynısını yollamışlar geri ,dalga geçer gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz196 -- 7 Ağustos 2006; 11:32:34 >
  • Abi sen ne güzel moral veriyorsun öyle ya valla içim açılıp duruyor Biliyorum acı gerçekler ama işte malum Değiştirmezlerse valla mahkemelerde süründürürüm
  • Arkadaşlar aldığınız yere veriyorsunuz onlar servise gönderiyor. Tek dezavantajı servis süresi uzuyor ama 30 iş günü yasası geçerli. Ama Yılmaz arkadaşıma da katılmadan edemeyeğim.
    soundchaser , dostum umarım sorunun hemen çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enclosure -- 7 Ağustos 2006; 12:10:42 >
  • arkadaşlar creative mp3 player bozuldu, hediyeydi ve nerden alındığını bilmiyorum, ankarada nereye götürmem gerekir yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tazmaz00

arkadaşlar creative mp3 player bozuldu, hediyeydi ve nerden alındığını bilmiyorum, ankarada nereye götürmem gerekir yardımcı olurmusunuz?

arkadaş yukarıda mavi bilgisayar diye belirtmiş..
  • devamındada mavinin yaptıkları belirtilmiş ayrıca bende gittim oraya aldığın yere götür diyolar zaten öyle bi imkanım olsa onu yaparım olmadığı için soruyorum
  • Ya arkadaşlar benim şarj cihazım kayboldu, fakat hiçbir yerde creative muvo şarj cihazı bulamıyorum.Ankara'dayım. Nereden bulabilirim bileniniz var mı?
  • Creative Türkiye hala daha açılmadı ya diyecek bir şey bulamıyorum...
  • benımde isviçreden gelen 300küsür ytl bayıldıgım
    ama zamanla düşe kalka
    dış kapagının çatladıgı ve şuan bantla yapıştırmak yerine 2 ye ayrılmasın diye plastıkle bağladıgım...
    creative marka zen nano plus 1gb'ım var
    üzülüyorum
    servise götürsek... parasını karşılasak kapak takarlarmı acaba
  • Hay ben böle servisin.......

Ne bu böle yaw ulan arkadaşlar ist. aldığı 50ytlik mp3ler bile daha sağlam çıktı.Bir sefer şarj almadı 1 afta içinde geri gönderdiler hemde yeni olarak.Bide şu bo..tan creative bakın.Göya dünya markası garantisi falandaiyidir dedik 150lira verdik aldık.Ama yok.. walla bidaha creative mi ??Amannn benden uzak olsun...
  • Multimedya için tam bir embesil takımı diyorum diyecek söz bulamadım yaw.ürünü göndereli 2 hafta oldu inş.bu iki hafta içinde yenisi gelir yoksa çıldıracam soğuttularda zaten creativeden.Adamları zorla tutuyorlar sanki orda bu kadar olmaz.
  • Ben de Gold'dan S200 almıştım.Pil kapağı kırıldı.İzmirdeyim.Kargoyla getirtmiştim, aldığım yere de götüremiyorum.Multimedya'da sadece Ankara ve İstanbul'da varmış.Ne yapıcam şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soul calibur -- 13 Temmuz 2007; 14:43:48 >

• Ben Amerika'dn Creative Zen X-Fi aldım yakalşık 60 cm'dn düşürdüm.Şimdi ekrana görüntü qelmio. Nereye götürücem?!?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.