Herkese Merhaba. Elimde 2 adet efsane ses kartı var. Creative Sound Blaster Live!5.1 ve Creative Sound Blaster Audigy ZS 2
Bu iki üründe XP işletim sisteminde mükemmel verimlilik ile çalışmaktaydı. Windows 7 32 bit yükledim bu sistemde de çok güzel çalışıyor. Buraya kadar sorun yok.
İşletim sistemimi win7 64 bit yaptım. makinamda 8 GB ram kullanıyorum. Yukarıda ismi geçen ses kartlarını 64 bit sistemde kullanmak için üreticinin sitesinden driver bulup indirdim. Fakat bütün bu driverler Audigy zs 2 modelinde microfon sorunu yaşatıyor. Teamspeak, Ventrillo, Skype, Msn hangisi olursa olsun fark etmeden sesimi robotize olarak karşıya aktarıyor. Bu sorunu hiç bir şekilde düzeltemiyorum. Denemediğim driver kalmadı. Bu sorunla ilgili çok fazla site araştırdım. Yabancı forum sitelerinde de bu sorunla ilgili konular buldum.
Sizlerden ricam benim gibi Audigy ZS 2 kart ve 64 bit işletim sistemi kullanan kişilerin veya konu ile ilgili bilgisi olanların bana yardım etmesi. 10-15 liralık bir kart olsa kırar atarım. Fakat kaliteli ve devamlılığı olan bir kartın mutlaka bu sorunu çözüme ulaştırarak kullanılması taraftarıyım. şimdiden ilginiz için teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme