Şimdi Ara

Creative Ses Sistemini Led Tv'ye Bağlamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
16.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • maksadınız sadece ses almaksa kulaklık, aux vb. bağlantı kombinasyonu kafi.

eğer dolby dijital, DTS sesleri isterseniz o zaman 5.1 çözücü şart olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

maksadınız sadece ses almaksa kulaklık, aux vb. bağlantı kombinasyonu kafi.

eğer dolby dijital, DTS sesleri isterseniz o zaman 5.1 çözücü şart olur.

İstediğim tam olarak 2. dediğiniz. Çok teşekkür ederim tekrardan bilgilendirme için.
  • Bağlantı şu şekilde;

Creative Ses Sistemini Led Tv'ye Bağlamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

Bağlantı şu şekilde;

Bağlantıyı da sizin sayenizde anlamış bulunuyorum. Çok çok teşekkür ederim zahmet edip uğraşmışsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdmustafa

quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

Bağlantı şu şekilde;

Bağlantıyı da sizin sayenizde anlamış bulunuyorum. Çok çok teşekkür ederim zahmet edip uğraşmışsınız...

Aşağıdaki linkte çeşitli bağlantılar var.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/playvision-hda-51a-digital-sound-decoder-dts-73334412

• Arkadaşlar banada yardımcı olabilirmisiniz ? LG tv kullanıyorum ve birde creative 2+1 ses sistemim var ama bağlayamadım bir şekilde o kadarda uğrasırım bu işle ama çözemıyorum resımlerıı resimlerde sinema sistemının arkası herhangi bir giriş yok , tv nın arkası, yeşil renkte tekli giriş sinema sistemının kablosu, diğerleri de elımde olan kablolar ama olmuyor yardım edermısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_CooL -- 29 Kasım 2014; 19:06:45 >

• Dj_CooL kullanıcısına yanıt
    Bağlantısı >>>>http://i.hizliresim.com/JE5RvB.jpg <<<
    Tv nin arkasındaki veya yanındaki kulaklık çıkışına,,, creativenin yeşil uçlu kablosunu takıyorsunuz.. Tv menüsünden kulaklık sesini veya ses seviyesini, açmalısınız.. ses sisteminin sesini sonuna kadar açıp, tv ses seviyesinden kendinize limit belirleyin. kulaklık çıkışı bağzen hoparlör çıkışı olduğundan, sessisteminin ses giriş devresini yakabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 29 Kasım 2014; 21:33:30 >
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederım kardesım saol evet o şekilde bağladım ama ses az gelıyordu sanırım kulaklığı secmek gerekıyor menuden yarın deneyeceğım teşekkürler tekrar @Emin-Firtina
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    yok bağladım kardeşim kulaklık kısmına ses az gelıyor kulaklıktan bağlanınca @Emin-Firtina
  • Dj_CooL kullanıcısına yanıt
    Ses az geliyorsa,, tv kulaklik cikislarindaki genel sorun bu. Hani pc ye takilan fisli yada usb ve 3.5mm kulaklik jakli hoparlorler varya. Araya ondan baglayin,, onun kulaklik cikisinada creativeyi takin. Araci hoparlorun sesi kisik olsun,, kulaklik cikisi guclu olacagindan creativeye zarar vermesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.