Şimdi Ara

Creative Sigma mı Thermaltake Shock mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bütçe en fazla 200 tl olacağı için 2 ürün arasında kaldım. Bf3 oynadığım için oyunda güzel ses kalitesi istiyorum.

Thermaltake:http://www.vatanbilgisayar.com/kulaklik-ve-mikrofonlar/thermaltake-tts-ht-shk002ecwh-thermaltake-tt-esports-shock-profesyonel-oyun-kulakligi-beyaz/productdetails.aspx?I_ID=57969

Creative:http://www.hepsiburada.com/liste/creative-sound-blaster-tactic-3d-sigma-kulaklik/productDetails.aspx?productId=bd300530&categoryId=520&SKU=BD300530

Baktımki forumda çoğu kişi bu ikisi arasında kalmış. Düşüncelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurullah601 -- 13 Haziran 2012; 23:45:24 >

• Shock bence :)
  • thermaltake
  • kullanmış biri olarak mı öneriyorsunuz yoksa hocam iyi olduğunu mu biliyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurullah601 -- 14 Haziran 2012; 10:54:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

thermaltake

hocam başka birinede sigma önermişsiniz acaba thermaltake önermenizdeki neden nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurullah601

quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

thermaltake

hocam başka birinede sigma önermişsiniz acaba thermaltake önermenizdeki neden nedir ?

creative alphadaki malzeme kalitesi sigmada duzelmemistir muhtemelen.
    thermaltek daha saglam izlenimi gordum.
    bende dusunuyrdum thermalteki 200lira creativenin kulakligina verilmez kanisindayim
  • sakın tt almayın iyi bir ses kartınız yoksa sakın ha shock one modeli var ama 300 tl onu dusunebilirsiniz
    Tactic 3d sigma'da malzeme kalitesi alphaya nazaran daha iyiy ve alphanın sürekli kırıldığı plastik yer sigmada metal.Birde sigmanın THX destekli ses kartı var ve bu ses kartı X-FI ses kartlarında bulunan kritik özellikleri barındırmakta

Kesinlikle Sigma
    + olarak playvision'a da bakabilirsiniz
  • hocam peki playvision da ses kartı var mıdır benim onboard la 5.1 işe yaramaz heralde
  • Playvisionda ses kartı var.
  • neyse ya sigma yı sipariş verdim. Vermemin sebebi creative ye olan güvenim ürünlerini yıllardır kullanırım ama konu oyun ve profesyonellik olunca biraz tereddüt etmiştim yine kendi bildiğime gittim teşekürler herkese gelince bir inceleme de ben yapabilirim.
  • sigma çok sağlam bir şeye benziyor benim de canım çekti
    Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 15 Haziran 2012; 4:07:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.