mrb arkadaslar..Zamanında 5.1 Ses sistemi aldım..dedim hani ses kartım da buna uysun güsel bişi aliim.tabi cahilim o zamanlar..tuttum bu başlıktaki ses kartını aldım.sürücüsünü yükledim fakat 5.1 bana 2.1. gibi tepki vermeye başladı çözemedim.neyse daha sora bişeyler oldu sürücüsü silindi.. aynı sürücüyü çok aradım ve bulamadım (cdsi kayboldu).
model no'su sb0220 creative'in kendi sitesinde arattım fakat bulunan driver ses kartını görmüo.. bana bu namert şey hakkında yardımda bulunursanıs müteşekkir kalıcam arkadaslar.. simdiden saolun.
arkadaslar hala bi cevap bekliorum : (
aynı olayı kullanıyorum. benim pcden kaynaklanan bir sorundan ses 2.1 suan ama eskidende 4.1 di.center ı hiç çalıştıramadım. sen sorunu surround mixer programıyla çözebilirsin eger ses kartında creative ise. orada 2.1 5.1 gibi secenekler var.
Bende de benzer bir sorun var, ilk aldıımda çok uğraşmış fakat çözmüştüm. Daha sonra bir iki tak çıkar olayından sonra bir süre 2.1 veya onboarddan kullandım ses sistemini. Daha sonra bıktım ve tekrar 5.1 ayarı yaptım fakat dediğiniz gibi bu sefer center ayarını yapamdım, o zaman nasıl yaptım bende bilmiyorum arkadaşın dediği gibi programdan biraz oynaşınca ayarı zaten yakalayabiliyorsun. Bende aynen senin gibi zamanında bilgisizce aldım bu kartı, almaz olaydım diyemem fakat daha iyi bir seçim yapmış olsaydım keşke.. :)
peki arkadaslar.. bunun driverını bana bulabilecek olan var mı ?? sakın sitesindeki dirverı önermeyin çalışmıor.. MODEL NO : SB0220 MODEL NAME : CREATIVE SOUND BLASTER LIVE 5.1 DIGITAL
herhangi birinizde bu markalı ses kartı varsa driverını upload etmesini arz ederim :P
aynı sorunun tıpkısının aynısı bende de var ne yazık ki.. "teknik destek" bölümünde sormuştum ama problemi çözemedim hala...
quote:
Orjinalden alıntı: SustaiNCntRL
arkadaslar hala bi cevap bekliorum : (
al bakalım dostum.. r a p i d e upload ettim..umarım işini görür.( win xp driverı)
Gerçekten çok saol.. tam umudumu yitimişken :P hemen indirip deniorum çok saol :)
quote:
Orjinalden alıntı: Asbestos
aynı olayı kullanıyorum. benim pcden kaynaklanan bir sorundan ses 2.1 suan ama eskidende 4.1 di.center ı hiç çalıştıramadım. sen sorunu surround mixer programıyla çözebilirsin eger ses kartında creative ise. orada 2.1 5.1 gibi secenekler var.
Genelde bu sorun çok çıkıyor forumda surround mixer içinden seçin arkadaşlar. hatırlattığın için sağol
/>
ya arkadaslar halen umduğum şeyi bulamadım.. kimsenin elinde Creative SoundBlaster Live! 5.1 Digitalses kartı yok mu ?? Sürücüsünü arıyorum.. Beraberindeki cd'yi kaybettim tam 2 haftadır ses kartı verimli bi şekilde çalışmıyor..Model no: sb0220 sitesindeki driver kartı tanımıor..
quote:
Orjinalden alıntı: ozkulse
quote:
Orjinalden alıntı: Asbestos
Genelde bu sorun çok çıkıyor forumda surround mixer içinden seçin arkadaşlar. hatırlattığın için sağol
/>
bilgi için saol benimde ihtiyacım vardı ayrıntılı görüşmek için ekledim sizi msn ye
hocam aynı sorunu ben soyle cozdum... creativenin eax console sinden "CMSS 3D" ye geliyosun ordan Eneble yapıyosun "CMSS 3D" yi sonra ordan "stereo surround" seciyosun ve 5+1 oluyo....bunu yapmassa hep 2+1 olarak calisiyo...benim kart creativelive 7.1 24 bit kart...senin karttada belki ise yarar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme