Şimdi Ara

Creative Sound Blaster live 5.1 sb0220 Yokmu Yardım edecek!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta yazdığım ses kartı var... Orjinal driver Cd si yok... Zorşer bulduğum driverler ile ses kartını çalıştırmayı başardım. Fakat Creative 4+1 ses sistemim sanki 2+1 gibi çalışıyor...4 uydu hopörlorden bi türlü ses gelmiyor. Sadece 2 tanesinden ses geliyor... Bunun için ne yapmam lazım.Cmoss on diye bi ayarı yapmak gerekiyormuş. Falan diye okudum ama Böyle bir yer bulamadım.... Lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebil1 -- 12 Mayıs 2007; 13:46:14 >

• ses kartının kendi playerının sağ alt tarafında bir ok işareti olması lazım.Oraya tıklayınca CMSS on-off çıkıyor.Burayı ''on'' konımuna getireceksiniz.
  • kendi player inda böyle bi seçenek yok malesef.. Acaba kurduğum driverlermi uyumsuz...yada uygulamalar.
  • playerı screenshot yapıp buraya ekleyebilirmisin?
  • perşembe gün akşam yaparım artık...
  • cmoss onyaptım hala ses 2+1 gibi çalışıyor
  • yokmu kimse bana yardım edecek hala
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer driver tanitma ile ilğili bir problem yoksa SRS Audio Sandbox programını dene hepsinden ses alabilirsin.ses kartının özellikleri devre dışı kaldıgı için etkili olabilir. winamp tan ses alamasan çiktıda-device bölümünden bu programı seçeceksin.
  • 1-işletim sistemin eğer xp ise öyle zoşer driver bulmanıza gerek yok, zaten sistem içinde driver mevcut kartı takmanla ses alırsın.
    2-Daha uygun-güncel driver için
    http://ccftp.creative.com/manualdn/Drivers/Others/1926/LiveDrvUni-Pack(ENG).exe
    indirip yükleyin ondan sonra tekrar deneyin.
    diğer yazılımlar için:
    http://us.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=1&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+XP&region=1&Product_Name=Live%21+5.1&Product_ID=50&modelnumber=&driverlang=1033&OS=10&drivertype=0&x=29&y=10

• malesef öyle olmadı...bu verdiğiniz driveri yüklemeye kalktığım zaman kart bulunamadı gibibi uyarı veriyor
  • İhtimal, yüklediğiniz driver yanlış ve regstry e yanlış kayıt düştüğünden bu uyarıyı alıyorsunuz. Öncelikle tam olarak eski driveri kaldırabilmeniz lazım.
    Bunu yapmadan gerçek driveri kuramazsınız.

cretaivenin kendi forumunun bilenlerinin bunun için önerisi
    (zs için özel ve ingilizce yalnız ! ancak hemen hemen tüm kartlarlada uyumlu sayılır. ayrıca önceki kurduğunuz sürücü creativenin olmalı.)

Here are the step I took for removal:

1) Close all creative applications on taskbar and launchbar.
    2) Go to 'Control Panel' 'Add Remove Programs' & un-install all Creative listings.
    3) Reboot the computer & cancel out of any driver installation if you are prompted.
    4) Insert the intallation CD into your CD-ROM drive. Exit from autoplay wizard.
    5) Click 'Start' 'Run' Browse to this path --> CDROM:\Audio\Drivers\CTZAPXX.EXE
    6) On the utility screen, select 'Driver Un-installation' for WDM Drivers & click 'OK'.
    7) When prompted for restart, say 'No'.
    8) Click 'Start' 'Run' Type 'MSCONFIG' and press 'enter'.
    9) Check the box next to 'Selective Startup' & deselect 'Load Startup Items'.
    10) Select the 'Services' tab & select 'Hide All Microsoft Services'.
    11) Uncheck all results & click 'OK'.
    12) Browse to the C:\Temp & C:\Windows\Temp folders & delete all files & folders.
    13) Browse to Program Files & delete the Creative folder.
    14) Empty the Recycle Bin, take the CD out of the CDROM & reboot.

• ustad bi deyeyim.... ama zaten orjinal cdsi yok bende... çok teşkkürler inş.olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.