Şimdi Ara

Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty Professional THX Ses Kartı (SB1356) [599 TL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty Professional THX Ses Kartı (SB1356) [599 TL]
    + Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty Professional THX Pci Express X1 (SB1356) HD Ses Kartı +

+ Kart tertemizdir. Hiçbir sorunu yoktur. Pci express X1, X4, X8, X16 slotlu tüm sistemlerle uyumlu olarak çalışabilir. Optik çıkışı da mevcuttur. Tüm işletim sistemlerine uyumlu orjinal imzalı sürücüleri vardır.

+ 2 tane kırmızı ledi ile kasanızın içerisinde şık bir görüntü oluşturacaktır.

Teknik özellikler
    Analog girişler 24-bit Analog-Dijital dönüşüm: 96 kadar kHz örnekleme hızı
    Dijital kaynaklar 24-bit Dijital-Analog dönüşüm: kadar 96 kHz örnekleme hızı analog çıkışlar için
    16-bit 24-bit kayıt örnekleme oranları: 8,11.025,16, 22,05, 24, 32, 44.1, 48 ve 96kHz
    Bağlantı
    In / Mikrofon Line In: &mini jak 1/8 Paylaşılan
    Kulaklık: 1 x 1/8" mini jack
    Hoparlör çıkışı: 3x 1/8" mini jack
    Optik çıkış: TOSLINK
    Optik Giriş: TOSLINK
    Hoparlör Destek
    Stereo/2.1 Hoparlörler
    5.1 Hoparlör
    Kulaklıklar
    Bağlantı: PCI Express 1x

+ Sadece kartın fotoğrafı konulan ilanlarla karıştırmayınız. Bu ilandaki tüm fotoğraflar ve program görüntüleri kartın kendisine aittir. Temsili fotoğraf değildir. İnternetten bulup koymadım, hepsini kendim çektim.

+ Elimde başka pc parçaları da vardır. Onlar hakkında da mesaj atıp bilgi alabilirsiniz. Diğer ilanlarıma da bakınız.

+ İstanbul içinde belirli yerlere elden teslim edilir. (Metro, Tramvay, Metrobüs durakları)

+ İstanbul dışına ise burada bir tanıdığınız varsa ona teslim edebilirim veya güzelce paketleyerek adrese teslim kargo ile gönderebilirim. En geç 2 güne elinizde olur.​ (PTT Kargo 25 TL civarı)

SATILDI
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Bağcılar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Forum dışına satılmıştır..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.