Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Creative Sound Blaster X-Fi Titanium SB0880 Satın Al 5 Şubat 2024 14:30 1 1 Creative Sound Blaster X-Fi Titanium SB0880 Sorunsuz durumda olan ses kartımı kulanım dışı kaldığı için satıyorum. Kalitesini anlatmaya gerek duymuyorum.Tertemiz durumdadır. İstanbul içi elden teslim olursa tadından yenmez. Yine de kargo ile almak isteyenlere yardımcı olurum. Fotoğraflarını isteyene whatsapp üzerinden iletebilirim. Tertemiz durumda satılık Creative T20 hoparlörlerim de var. Fiyat : 1125 TL. Satmak istiyorum. Fiyat konusunda yardımcı olmaya da çalışırım. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Creative Sound Blaster X-Fi Titanium SB0880 Creative Gigaworks T20 Series II - Kusursuz Think tank perception 15 çanta M42 - M 4/3 ve M42 - FX adaptörler