Şimdi Ara

Creative Sound Blaster X-Fi Platinum KULLANICILARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir arkadasimdan bu karti almayi dusunuyorum, cok fazla kullanilmamis ve tum ekipmanlari (kumandasi, kontrol paneli) tam.

Pek bir bilgim yok, arastirdigim kadariyla oldukca eski bir kart, performans olarak nasildir, kullananlar fikirlerini paylasabilirlermi acaba.

Kart budur, birde kumandasi var iste.

Creative Sound Blaster X-Fi Platinum KULLANICILARI

Bu karti teknik olarak yeni serilerden Creative Sb X-fi Titanium ile kiyaslarsak +/- leri nelerdir ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/creative-sb-x-fi-titanium-pcie-ses-karti/ProductDetails.aspx?productId=bd84188&categoryId=218

Simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guildt50 -- 4 Temmuz 2010; 20:18:56 >

• Vay be, kimse bu karti kullanmiyor mu ?
  • selam oncelikle ben bu kartı vakti zamanında kullandım creative ses kartları iyidir her zaman anakart uzerındekı ses kartından sonra kullandıgın speakerın verdıgı sese sende şaşırcaksın ilk etapta creative bır kac model var mukemmel sonuc alabileceğin ben onları yazıyım direk sana audigy2 zs platinium pro bu model harika bir ses kartıdır x-fi platinium fatality campıon buda guzel bir karttır gelelim en iyi sonuç alacağın modele x-fi elite pro ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinonline

selam oncelikle ben bu kartı vakti zamanında kullandım creative ses kartları iyidir her zaman anakart uzerındekı ses kartından sonra kullandıgın speakerın verdıgı sese sende şaşırcaksın ilk etapta creative bır kac model var mukemmel sonuc alabileceğin ben onları yazıyım direk sana audigy2 zs platinium pro bu model harika bir ses kartıdır x-fi platinium fatality campıon buda guzel bir karttır gelelim en iyi sonuç alacağın modele x-fi elite pro ...

Tesekkurler yorumunuz icin.

Karti almadan acmistim konuyu ama kimse birsey yazmayinca bende ne kadar kotu olabilirki diyerek aldim =)

Dediginiz gibi onceden anakartin onboard ses kartini kullaniyordum, ve yaklasik 10 gundur de bu karti kullaniyorum.

Yalniz solo 7 ler ile son ses seviyesine getirdigim zaman ses yine deformasyona ugruyor, zaten son seste dayanilamaz bir ses ama kalite acisindan merak edip acmistim. Onun haricinde basslar ve netlik cok farketti, ozellikle bass'lar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalperestink

quote:

Orijinalden alıntı: yasinonline

selam oncelikle ben bu kartı vakti zamanında kullandım creative ses kartları iyidir her zaman anakart uzerındekı ses kartından sonra kullandıgın speakerın verdıgı sese sende şaşırcaksın ilk etapta creative bır kac model var mukemmel sonuc alabileceğin ben onları yazıyım direk sana audigy2 zs platinium pro bu model harika bir ses kartıdır x-fi platinium fatality campıon buda guzel bir karttır gelelim en iyi sonuç alacağın modele x-fi elite pro ...

Tesekkurler yorumunuz icin.

Karti almadan acmistim konuyu ama kimse birsey yazmayinca bende ne kadar kotu olabilirki diyerek aldim =)

Dediginiz gibi onceden anakartin onboard ses kartini kullaniyordum, ve yaklasik 10 gundur de bu karti kullaniyorum.

Yalniz solo 7 ler ile son ses seviyesine getirdigim zaman ses yine deformasyona ugruyor, zaten son seste dayanilamaz bir ses ama kalite acisindan merak edip acmistim. Onun haricinde basslar ve netlik cok farketti, ozellikle bass'lar.

solo 7 ler guzel speaker lardır ama bulması zor biraz uygun fiyatlı performansı guzel bi ürün bazı unsurlara dıkkat etmek gerekıyor sesi tam anlamıyla temiz alabilmek için speaker ları yerleri ılk olarak thx mesafe ayarı bas seslerının frekans ayarı ıyı eco ayarı bı cok sey buna etkı edebılır ...

• Bora hayırlı olsun kardeşim sistemin güle güle kullan bende mesajını yeni gördüm. kesinlikle çok iyi performans alırsın. son ses yapınca sesin bozulması olayı normaldir fazla bass ve tizler sesi bozar hoparlöründe bir sınırı var sonuçta o sınıra gelince sesteki bozulmalar normaldir. Ayrıca bu bozulmalarıda minimuma indirmek yine seninde. Sahip olduğun ses kartında ufak ayarlamalarla (bas-tis EQ-EAX-3D) sesteki bozulmayı azaltabilirsin. Bunu deneyerek kendin bulacaksın. Sonuçta herkezin müzik zevki farklıdır ve müziklerde farklıdır. deneye deneye en iyisini bulursun kardeşim hayırlı olsun tekrardan görüşmek dileğiyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Creative X-Fi Titanium
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: genckaptan

Bora hayırlı olsun kardeşim sistemin güle güle kullan bende mesajını yeni gördüm. kesinlikle çok iyi performans alırsın. son ses yapınca sesin bozulması olayı normaldir fazla bass ve tizler sesi bozar hoparlöründe bir sınırı var sonuçta o sınıra gelince sesteki bozulmalar normaldir. Ayrıca bu bozulmalarıda minimuma indirmek yine seninde. Sahip olduğun ses kartında ufak ayarlamalarla (bas-tis EQ-EAX-3D) sesteki bozulmayı azaltabilirsin. Bunu deneyerek kendin bulacaksın. Sonuçta herkezin müzik zevki farklıdır ve müziklerde farklıdır. deneye deneye en iyisini bulursun kardeşim hayırlı olsun tekrardan görüşmek dileğiyle.

Tesekkurler Mesut abi, arada ki fark gercekten baya hissedilir cinsten, yavas yavas driverlarinida kurcalayip tanimaya calisiyorum, simdilik memnunum.

Deformasyona ugrayan ses seviyesine zaten cikmiyorum, oldukca yuksek. Test amacli son sese getirdim ama subwoofer olmamasindan dolayi sanirim basslar cok deforme oluyor.

Simdilik tek sorunum flac ve dts olaylari. Flac ile 320 lik mp3 arasinda ki farki anlayamadim henuz, galiba yanlis birsey yapiyorum, konusuruz en kisa surede.

Gorusmek uzere, tekrar tesekkurler =)

• Tamam Bora kardeşim konuşuruz yine. Bahsettiğin teknik detaylar konusunda benimde bilgim yok hiç. Bunu konunun uzmanlarından öğrenmek gerek.
  • Karta sahip olmama ragmen aradaki farki merak ediyorum =)

Sansimi deneyeyim belki bu sefer bilgi veren birileri olur.
  • x-fi platinum var bende 3 sene oluyor G500 le kullanyorum neyse konuya gelelim..

neredeyse hiçbir farkı yok diyebilrim DONANIMSAL olarak. ama YAZILIMSAL olarak epeyyi farkı var... bildiğniiz üzere creative yeni kart satışları artsın diye eski kartlara windows 7 için iyi driverlar çıkartmmaıştı hatta özelliklerini kırpmıştı ki millet gitsin titanum falan alsın diye.. daniel_k bizi kurtardı iyide .

farkkalrı şu hatta fark bile sayılmaz creative istese eski kartlarda bu özellilerki driver yardımıyla getirirdi.. daniel_k birkaçını getirmiş

titanium da THX in bir yeni versiyonu var, dolby digital live ve dts connect var onun dışında profesyonel ses kartlarındada biraz daha geliştirlmiş ses kaltiesi falan var...

eğer x-fi xtreme musicn varsa ve yeni ses kartı almak istiyorsanız önce hoparlörünüze bi sorun derim eğer optik çıkışı falan varsa z5500 gibi kalteli hoparlör kullanıyorsanız x-fi titanumun profesyonel ses çözümü size göre...

creative isteme diyorsanzıda Auzentech X-FI lar var onun son model ses kartları creativkinden daha iyi vede X-FI çipli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.