Şimdi Ara

Creative Sound Blaster ses kartı sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Normal setupu çalıştırınca yine o hatayı veriyo :S off neyse ya :S cdyi kaybettik cezasınıda böyle çekcez:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: hahn

Normal setupu çalıştırınca yine o hatayı veriyo :S off neyse ya :S cdyi kaybettik cezasınıda böyle çekcez:D

sen hem buraya yaz bakalım başka aynı sorunu olan arkadaşlar görsün diketi var ile mi yükledin yoksa dosyayı göstererekmi ? birde ses kartının driverini softpedia yada download.com dan arattınmı ?
  • Normal o hatayı veren setupu rardan çıkardım Disketi var dedim aygıt yöneticisndende ve o setuptan çıkan klasörlerin içine baktım tek tek ilk gördüğüm inf dosyasını kurdum ve oldu. Her sitedeki driveride indirmişimdir heralde ama o hata aynı nedense... ama dediğin sitelere bakmamş olabilirm
  • quote:

Normal o hatayı veren setupu rardan çıkardım Disketi var dedim aygıt yöneticisndende ve o setuptan çıkan klasörlerin içine baktım tek tek ilk gördüğüm inf dosyasını kurdum ve oldu. Her sitedeki driveride indirmişimdir heralde ama o hata aynı nedense... ama dediğin sitelere bakmamş olabilirm

creative ses kartını modelini yazarmısın örn ct4111 gibi
  • onu bilmiyorum. kutusuda yanımda değil.
  • quote:

onu bilmiyorum. kutusuda yanımda değil.

ses kartının üzerinde model yazar

Creative Sound Blaster ses kartı sorunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayati54

quote:

onu bilmiyorum. kutusuda yanımda değil.

ses kartının üzerinde model yazar

Creative Sound Blaster ses kartı sorunu

işte benim bebeğim

• Kasa çok sıkıntı biyerde zar zor bakmaya çalışıyım dedim en altta ters olduğu için göremedim modeli ama herşeyi bunla aynı ..

Nettende baktım
    Creative Sound Blaster 24Bit Audigy Value ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahn -- 6 Mayıs 2009; 1:52:27 >
  • sound blaster 5.1 ile audigy pcb yapısı olarak benzer ama sağ üstteki beyaz bağlantı yoktur ve tabiki işlemci farklı diğer soket yapıları falan dışardan aynı
  • sağ üstteki beyaz bağlantı var eminim direk bakmaya çalıştığımda o gözüme çarptı zaten
  • o zaman kartlarımz aynı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.