Şimdi Ara

Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 aldım. Logitech x530 ile birlikte kullanıyorum ama verimli ses alamadım. Ses kartı ile ilgili herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: teknolabs

Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 aldım. Logitech x530 ile birlikte kullanıyorum ama verimli ses alamadım. Ses kartı ile ilgili herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu?

Evet gerekiyor.
    Aldığın kart ancak ve ancak onboard ses kartı bozulursa idareten alınacak bir kart olduğundan... Gereken ayarı anlamışsındır umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keleminabi

quote:

Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 aldım. Logitech x530 ile birlikte kullanıyorum ama verimli ses alamadım. Ses kartı ile ilgili herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu?

Evet gerekiyor.
    Aldığın kart ancak ve ancak onboard ses kartı bozulursa idareten alınacak bir kart olduğundan... Gereken ayarı anlamışsındır umarım.

Piyasada olan başka bir harici ses kartı önerebilir misin?
  • quote:

Evet gerekiyor.

Emin misin? Sen laptop sistemlerde ne kullanıyorsun bunu mu

Verimsiz derken biraz açarmısın, uydulardan ses gelmemesimi, bas eksikliğimi ne ? hoparlör sistemi başka cihazlara bağlanınca ile bu sistemi bağlanınca aradaki fark nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeMachine -- 26 Aralık 2010; 15:04:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CodeMachine

Benim ne kullandığımdan sana ne ?
    Ne kullandığım hakkında size fikrinizi soran olmadı.

quote:

Piyasada olan başka bir harici ses kartı önerebilir misin?

Yerinizde olsam usb ses kartlarını tercih etmezdim.
    slot yapınıza uyan pcmcia yada pcmcia express kartlara bakınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 26 Aralık 2010; 16:27:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CodeMachine

quote:

Evet gerekiyor.

Verimsiz derken biraz açarmısın, uydulardan ses gelmemesimi, bas eksikliğimi ne ? hoparlör sistemi başka cihazlara bağlanınca ile bu sistemi bağlanınca aradaki fark nedir ?

Ses odayı sarmıyor, arka uydular varlığını hiç hissettirmiyor ve bazı videolarda sesin büyük çoğunluğu centerde geliyor.

• CMSS-3D özelliğini aktifleştirdiniz mi? Eğer nereden yapıldığını bilmiyorsanız; vista/win7 ise işletim sisteminiz başlat menüsünde ara kutusuna creative audio control panel yazın. Açılan pencerede X-Fi CMSS-3D sekmesine gelin Enable seçeneğini işaretleyin.

Önce güncel bir sürücü dene yada pax sürücüsünü kur, ayarları kurcala ve hala memnun değilsen ses kartını değil ses sistemini yükselt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeMachine -- 26 Aralık 2010; 18:23:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba... Ben bugün Creative Surround sound blaster x-fi 5.1 aldım ancak PC bağladım çalıştı Optical çıkış üzerinden PS3 bağladığımda ses alamıyorum acillll yardım edermisiniz....
  • arkadaşlar bu ürüne sahip olmak isteyenler aşağıdaki ilan yoluyla piyasanın yarı fiyatına ürünü alabilirler.

http://forum.donanimhaber.com/m_48692944/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48692944
  • CodeMachine C kullanıcısına yanıt
    hocam ses kartı ile ilgili çok önemli bir sorunum var yardımcı olurmusunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.