Şimdi Ara

Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Yorum ve Kurulum CD'si

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
6.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Yorum ve Kurulum CD'si

Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Yorum ve Kurulum CD'si

selamlar arkadaşlar,,

Creative Sound Blaster x-fi Surround 5.1 (pro modeli değil) usb ses kartı almış bulunmaktayım.. 2. el aldım ve kutu içinden çıkan CD malesef yoktu.. Pro modelini de inceledim ve aralarında THX özelliğinden başka pek fark olmadığını gördüm, sizce de durum böyle midir ? ses kartından memnun musunuz ?

logitech x-530 5.1 orta derece bir ses sistemim var ve THX özelliğini zaten kullanmayacağımdan dolayı ekstra para vermek saçma geldi.. bu hususta da yorum yapmaktan çekinmeyin lütfen, belki model yükseltme yoluna gidebilirim.

son olarak kutu içerisinden çıkan CD de hangi programlar var onları öğrenmek istiyorum eğer yardımcı olabilirseniz.. creative'in sitesinden isimlerini altta listelediğim 4 adet kurulum dosyası indirdim;

1-Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Driver Pack 1.01.0099
    2-Creative Entertainment Center 5.10.21
    3-Creative Console Launcher 2.61.43
    4-Creative ALchemy 1.41.02

hepsi aldığım modelle uyumlu aplikasyonlar, bunlardan hangilerini kurmalıyım ? CD de olan ve bunların dışında kurmam gereken şeyler var mıdır ?

3 yıl sonra gelen edit: evet arkadaşlar aranan cd bulundu yardımları için @suicide 'a teşekkürler
    yadi.sk
    Creative SB x-fi 5.1.iso — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/mtGabJ17ayhH6

yorumları bekliyorum.. Teşekkürler, iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuffkiLLe -- 4 Eylül 2014; 2:41:25 >

• konu güncel.
  • bayaa yaygın bi kart diye biliyordum bunu, kimse kullanmıyor mu ya
  • Bende aynı şekilde yeni sipariş verdim ürünü. Yarın (p.tesi) elime geçer, umarım ozaman yardımcı olabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapist9

Bende aynı şekilde yeni sipariş verdim ürünü. Yarın (p.tesi) elime geçer, umarım ozaman yardımcı olabilirim...

boş vaktinizde kurulum CD sini image oluşturan powerİSO tarzı bir programla .iso dosyasına dönüştürüp bir upload sitesine yükleyebilirseniz çok makbule geçer hocam
  • Tabiki, eğer faydası olacaksa. Daha önceden hiç powerİSO kullanmamıştım, ama hallederim, problem olcağını sanmam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapist9

Tabiki, eğer faydası olacaksa. Daha önceden hiç powerİSO kullanmamıştım, ama hallederim, problem olcağını sanmam...

daemon tools bir başka alternatif.. çok makbule geçecek :) sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kısaca anlatmaya çalışayım ,

poweriso ile kalıp oluşturma..

ilk önce poweriso programını kuruyoruz tabii ki, linkhttp://www.wupload.com/file/21444092/PowerIso.v4.8.rar

ardından bilgisayarı yeniden başlatmamız gerekicek.. sistem açıldıktan sonra CD mizi takıyoruz CD-ROM a.. bilgisayarımı açıp CD nin takılı olduğu sürücüye sağ tıklıyoruz.. poweriso nun sekmesi olacak orada. oradan kalıp dosyası oluşturu seçeceğiz..

ardından kaydetmek istediğimiz yeri seçiyoruz, .daa olan uzantıyı .iso olarak seçiyoruz hemen üstteki seçeneklerden.. gerisini program hallediyor.

• Bende deamon tools var, ama onda o tarz bir seçenek göremedim. Yarın öğleden sonra akşama doğru boş vaktim olacak. Ozaman yükleyebilirim. Yanlız benim aldığım ürün Pro modeli imiş. Acaba software olarak aralarında bir farklılık varmıdır?
  • bilemiyorum
  • Üniversitedeyim, şaun upload'a ve download'a kapalı dosya yükleme siteleri. Gece açılınca ilgilenebilirim. Aklımda, unutmadım, bilginiz olsun...
  • Beklemedeyim, teşekkürler
  • beyler ben kartı alalı bayağı oldu.fakat pc yi açarken bazen windows masaüstünü görüyor tak diye makineye restart atıyor.usb bağlantısını kesip açınca açılıyor.çözemedim. bir fikri olan varmı.
  • bu kartın cd sine ihtiyacım var benim de. bir türlü netten indirdiklerimle halledemedim.istanbul içinde birinden satın alabilirim.
  • Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Creative sitesine mail attım gelen cevap;

Thank you for contacting Creative Labs.

There may be several reasons if your X-Fi Surround 5.1 is not being detected properly by an application under Windows 7 64-bit. So we have included some suggestions here that might help resolve this type of behavior.

* If your soundcard is listed in device manager and driver is fully working, make sure that your internal or onboard soundcard is fully disabled in the bios. This is highly important as sometimes our software detects another active audio device in the background. You can check your PC's reference manual on how to access this section in your system.

* Do note of other softwares, programs running on your desktop, we recommend that you disable them temporarily so as to isolate the problem, just in case it is coming from 3rd party programs.

* Try using the rear USB port in the soundcard and avoid connecting your device to a USB hub. If your PC supports USB 3.0, do not use this port.

* Bring up your windows control panel, under hardware and sounds, ensure that your soundcard is the only default audio device assigned for playback or recording.

* If the problem persists, we can ****e you to use the latest driver package for the X-Fi Surround 5.1 here.http://support.creative.com/

If the problem persists, we suggest that you provide us a summary of your system to give us a clear view of your PC resources.
    Save it then attach to this email when you reply back.

In order to get that file please do the following:
    1. click on "START"
    2. click on "RUN"
    3. type "MSINFO32" and then click OK or export the file as text file.

Thank You and Best Regards.

Arman
    Worldwide Customer Response
    Creative

Yardımcı olabilecek bir cengaver yok mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basketci_46 -- 29 Şubat 2012; 22:07:25 >

• Arkadaşlar hort olacak biraz ama benimde bu cdye ihtiyacım var deli gibi netten ariyorum. Bir önceki formatta bulmuştum iso ama şuan bulamadım elinde olan birisi upload edebilirse çok makbule geçer...
  • arkadaslar hort olacak ama cd arıyorum bulamadım nette de, iso sunu inte yukleyebilecek varmı acaba?
  • Arkadaşlar bende bu kartın pro modeli var. 2 hafta oldu alalı içinde cd var. Ben iso olayını halletmeye çalışıcam buradan bilgi veririm takip edersiniz.
  • CD işi olmadı mı hala ya :D
  • arkadaşlar elinde olan varsa paylaşabilirmi acaba banada lazım yaa
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.