Şimdi Ara

creative sound blaster zx windows 10 64 bit sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta da belirttiğim gibi sb zx ses kartımla windows 10 64 bitte tam verim alamıyorum ses net değil sanki parazitli cızırtılı gibi ayrıca oyunlarda hiçbir şekilde detaylı ve net ses alamıyorum kart henüz yeni ilk defa windows 10 64 bitte denedim ..Başka işletim sistemlerinde deneyen varmı ya da problem nedir yardımlarınızı bekliyorum ..selamlar

• Kxproject sitesinden driver indirmeyi dene. Birçok kişi creative win 10 sorunlarını bu siteden çözdü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi deniycem ayrıca kartta bi problem olabilr mi acaba ?yoksa sorun win 10 driverında mı ?
  • bahsettiğiniz site çok karışık bana direk driver link atabilir misiniz tşkler
  • http://www.hardwareheaven.com/community/threads/windows-10.230001/

Hocam mobildeyim. Buraya bir göz atın yardımcı olabilecek şeyler var ama ingiliçce.

• onların derdi başka hocam acaba windows 10 altında kullanan var mı bu kartı en azından bi karşılaştırma olurdu benim için ..yokmu?
  • bu arada bi şey farkettim aygıt yöneticisinden sound blaster audio controller ve sound blaster z adında iki tane sürücü yüklenmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lütfen acil yardım yoksa kartı satılığa çıkarıcam :(
  • Ben win 10 64 bit işletim sisteminde zxr ses kartını kullanıyorum.En ufak bir sorun yaşamadım.Linkten en üstteki driveri indirip deneyin.

http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=1&catName=Sound Blaster&subCatID=1137&prodID=21384&prodName=Sound Blaster Zx&bTopTwenty=1&VARSET=prodfaq:PRODFAQ_21384,VARSET=CategoryID:1137

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurmurat360x -- 5 Mart 2016; 9:21:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurmurat360x

Ben win 10 64 bit işletim sisteminde zxr ses kartını kullanıyorum.En ufak bir sorun yaşamadım.Linkten en üstteki driveri indirip deneyin.

http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=1&catName=Sound Blaster&subCatID=1137&prodID=21384&prodName=Sound Blaster Zx&bTopTwenty=1&VARSET=prodfaq:PRODFAQ_21384,VARSET=CategoryID:1137

verdiğiniz linkte driver yok hocam tekrar kontrol edin isterseniz bu arada en guncel driver ını kurdum zaten

• Haklısınız şimdi kontrol ettim fakat direk link kopalayınca bir sorun oluşuyor ve sayfa açılmıyor.Zaten sizde son driver yüklü demişsiniz.SBZ_CD_L13_1_01_03 nolu driverse sizde yüklü olan.Temiz formattan sonra denemekte fayda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurmurat360x

Haklısınız şimdi kontrol ettim fakat direk link kopalayınca bir sorun oluşuyor ve sayfa açılmıyor.Zaten sizde son driver yüklü demişsiniz.SBZ_CD_L13_1_01_03 nolu driverse sizde yüklü olan.Temiz formattan sonra denemekte fayda olabilir.

Sanırım bu driver işini creative beceremiyor daha önce de x-fi serilerini kullanmıştım yeni bir işletim sistemine geçtiğim zaman hep sıkıntı yaratmıştı .Gene de bi deniycem temiz format bu arada daha öncesinde başka bir creative ses kartı vardı driver larını kaldırmıştım ama temiz kurulum daha dogru olucak galiba..
  • bi dhaa creative ses kartı mı ?? Tövbeler tövbesi
  • eger sesi controller uzerinden alıyorsanız direk ses kartini deneyin.
    bazi controllerin bozuk çıktığını söylüyorlar.Ses kalitesini düşürüyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BADE5B8A0 -- 7 Ağustos 2016; 1:00:34 >
  • Temiz kurulumdan sonra sorun çözüldü..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.