bende aynı ses kartı var ama artık kullanmıyorum.. zaten optik çıkışta hiç bir avantajı yok SB ae-5 in.. |
Creative Sound BlasterX AE-5 Plus Ses Kartı 1717 TL (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Trilyonluk arabaya lassa petlas takan aynı zihniyet, ama gelecek kaygısı ile kaliteli müzik arayışımı körledim canım çekse de kaliteli müzik için fiyat performansı aşan ürünleri alamıyorum yoksa kaliteli sesin verdiği hazzı hiç bir oled hiç vr hiç bir tv hiç Bi deneyim veremez bunu tadını almayan bilmez, müzik ruhun gıdası arkadaşlar ne kadar organik o kadar iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ae5 mi trilyonluk araba hocam anlamadım?
-
Kart iyi de kotuleyenlere benim lafim, hep imrendim su kartlara is geregi hep laptop aliyorum diye alamadim, type c olarak kaliteli onerisi olan varsa bakmak isterim ben prodigy cube de kaldim en son :D benzetme yaptım trilyonluk araba alıp lastiği dandik almak gibi dedim, ses deneyimi bana arabanın yol tutuşu hazzı gibi gelir deneyimi baltalar gibisinden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 17 Mayıs 2022; 12:50:59 >
kart iyi değil ya. plus olmayan ilk serisinden kullandım. sb-z de kullandım zamanında. tecrübemi yazdım. o parayı kesinlikle haketmiyor. yinede bütçe meselesi. elindeki kulaklık iyidir anakarttaki ses tam süremiyordur vs. farkı hisseder tabi.
öte yandan ses deneyimi konusunda katılıyorum. önemi pek anlaşılamıyor yada bütçede sona atılıyor.
-
1.7klik ses kartiyla o anakartlari kiyaslamak sacma zaten. Kaldi ki benim iki ay once bin liraya aldigim b450 anakartta optik cikis var
Eskiden çok popülerdi bu tip kartlar. Bende de sound blaster 5.1 mi ne vardı. Sonra daha yeni model bir kart almıştım. Ama eskisi daha güzel ses veriyordu. Hey gidi günler hey. Şimdi laptop hoparlörü yetiyor.
2000'li yıllarda bendede bu tip bir kart vardı. Kasanın DVD sürücü kısmına ses kartının kontrolleri vardı. O zaman bekar olduğum için para çoktu. Apartmanı inim inim inletirdim. O kaliteyi pek az arabaya bağlanan ses sistemlerinde gördüm.
Anakartların ses çıkışları sadece giriş seviyesindedir. 1 adın öteye gidemezler.
Hala gençlik yıllarında aldığım z5500 durmakta. Fakat sesi sonuna kadar açamıyorum, olmuyor, bozuldu sanırım. Zaten aile ortamındada son ses hayatta açamam, çok ender zamanlarda. Keşke param daha fazlasına yetseydi.
-
Ses kartı olayı başka birşey Elimde Asus Essence Stx 2, Asus Dlx 7.1 ve Creative Titanium Hd var, anakarttan alınan ses ile bunlar arasındaki fark aşırı bariz. Kule tipi Bw704 var harman-kardon sinema sistemi hiç bir zaman ses kartına verdiğim paraya acımadım
Hocam anlatmakla olmuyor bazen :) yaşamak laızm sesi sevmek lazım ki farkı anlayasın elinde olamayanlar yazmış hep :)
sonuna kadar sizin düşüncenizdeyim
Hocam,Dac lazım oluyor mu acaba? Bir de asıl merak ettiğim artık bluetooth kulaklıklar yaygınlaştı, ses kartıy performansını bluetooth kulaklıkla alabilir miyiz 3.5mm jack girişinden alacağımız performansı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X