Şimdi Ara

Creative soundblaster live 5.1 -Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

core 2 duo E 8500 3,16 ghz 64 bit 6mb cache 1333 fsb 45 nm

Asus p5Q intel p45 ddr 2 1200 mhz 1600 fsb

HIS HD 4850 512 mb GDDR3 256 bit

vs vs diğerlerini yazmıyorum sistemi satın aldım.Kendim evde xp yükledim.Anakartın üzerinde bir ses kartı var ancak ben eski pc den kalan soun blaster i yükledim.Ancak SB HQ denilen ekolayzer ayarlarınıyaptığım yeri açamıyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim

• sorunun hakkında yorum yapamayacağım ama doğru tercih yaptığına eminmisin? çünki bende yeni bir sistem kurdum ve eski pc imdeki creative sound blaster 5.1 live value ses kartını yeni topladığım pc ye takmayı düşündüm ama üzerindeki onboard ses kartıda fena değil.burdan bilgili arkadaşlara sorulur ki sizce ne yapmalıyız? creative ses kartımı sizce daha iyidir yoksa onboard olanmı? bu dediğim ses kartı yaklaşık bi 8 yıllık.bilen arkadaşlar lütfen bizimle paylaşsın.teşekkürler
  • Ses kartını bilgisayar tanıyormu bi bak aygıt yöneticisinden.Yada audio hq yu açarken bir hata veriyosa yaz buraya ne olduğunu.

O/b ses kartları artık eskisi gibi kötü değil ama harici ses kartlarında subwooferdan daha fazla ses alırsın.Yani daha fazla bass.

Onun içinde surround mixer>settings bass redirection ı aktif edip crossover frequencyi fullemen lazım yoksa ob ses kartındaki gibi subdan az ses gelir.Ben kullandığım hiçbir o/b ses kartında öyle bir ayar görmedim.

Birde surround mixer da volume ün yanındaki bass ayarını %0 a getirip treble ı %60-70 gibi ayarlarsanız çok güzel ses alırsınız.

Tabi 5.1 kanal için bu dediklerim.

• quote:

Orjinalden alıntı: belmondoneo

sorunun hakkında yorum yapamayacağım ama doğru tercih yaptığına eminmisin? çünki bende yeni bir sistem kurdum ve eski pc imdeki creative sound blaster 5.1 live value ses kartını yeni topladığım pc ye takmayı düşündüm ama üzerindeki onboard ses kartıda fena değil.burdan bilgili arkadaşlara sorulur ki sizce ne yapmalıyız? creative ses kartımı sizce daha iyidir yoksa onboard olanmı? bu dediğim ses kartı yaklaşık bi 8 yıllık.bilen arkadaşlar lütfen bizimle paylaşsın.teşekkürler

8 değil 18 yıllık olsa ben kesinlikle Creative kullanırım. Vista kullanacaksan driverı yok malesef. Ama XP kullanacaksan onboard filan olmaz. Bende de aynı ses kartından var ve problemsiz.
  • ben takıp bakmıştım,hata filan almadım ve audio hq yü tam hatırlıyamıyorum ama hiç bir yerde sorun olmamıştı,hata vermemişti.acaba driver ındamı sorun var, ben creative nin sitesinden indirmiştim.şu an sistem olarak xp deyim ama vista için driver ı olmaması kötü...ramlerim şu an garantide,bitanesi bozulunca 2 sini birden aldılar o yüzden arkadaşın bilgisayarından yazıyorum,ramlerim gelsin hemen kartı takıcam ve elimden geldiği kadar yardımcı olamaya çalışcam.
    Not:Bu arada siz hangi renk jack leri hangi renkteki deliklere takıyorsunuz?

• Ben yeni x-fi extreme music aldım.Onu da denedim yani.Ve sb-live daha derin bas veriyo.
    X-fi küt küt, live boom boom.

5.1 sistem varsa ayarlarını dediğim gibi yap.

Çünkü normal bass ayarı mid tizlerdeki sesi biraz bozuyo.

Not: Bu arada aşırı bass almak istersen eax ten Drum & Bass ı seç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k2fg9 -- 23 Eylül 2008; 16:50:09 >

• bendeki pc yeni sayılmaz ama o-b kart var creative 5.1 +srs audio soundbox programı var yardımcı olarak tadından yenmiyor
    srs audio soundbox bu perogramı yükle kart fln hikaye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bende yeni Asus P5Q-E p45 anakart aldım aynı ses kartı bende de var ses sistemi olarak 4+1 diana ka-2500 3d var sizce o/b dakinimi kullanıyım yoksa ses kartını yeni sisteme takıyım mı?
    Teşekkürler..
  • 4.1 hoparlörlerle hiç denemedım alla ama sanırım her halukarda daha iyidir.

Programlarını kullanırsın en azından.Wavestudio, recorder felan filan...
  • ARKADAŞLAR NE KADAR ACAYİP BİRİLERİ SİNİZ YAW KONU NE SİZİ SÖYLEDİKLERİNİZ NE ARKADIŞIMIZIN PROBLEMİNİ ÇÖZMEK GEREK......
    :)))))))))))))))
    neyse saadete gelelim aynı sorun bendede var creative 5.1 ses kartım var arka 2 kolunumdan ses gelmiyor ve hq yu açarken hata veriyor tekrar yukle filan yukluyom sorun devam ediyor aygıt yoneticide bakıyom bır problem yok eskıden calısıyodu sımdı çalışmıyor format attım aynı sorun devam adiyor bilgililere duyuruyorum ACIL YARDIM EDERSENIZ SEVİNİRİM......................
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.